tors 31/1

Påvägen hem i bilen lyssnade jag på denna låten sviiinhögt. Hade glömt bort hur mysig den är (L)

Tors 31/1

Kom nyss hem från gymmet... nu tänker ni säkert "åh va duktig hon är" men nej.. jag har inte tränat nåt bara hälsat på ester å co. Va riktigt kul att få ses igen, Sen träffa vi N och R som ska ha middag imon.. förfest å så och sen blir dt utgång. Jag ocg Ester ska fixa till oss på hennes jobb.. haha=)

Har nyss slängt i mig lite pasta... ska snart välja ut kläderna inför imorgon för det kommer jag inte ha tid med då.. blir nog som vanligt; dvs nåt svart linne o kjol. Men jag skulle verkligen vilja ha nåt annat för omväxlingsskull men jag har inte hunnit köpa nåt sånt på jättelänge. Känner att det är onödigt också med tanke på att jag åker till thailand om 5 veckor .. wiee!!

Ska snart börja med lite bloggdesign.

Pusss

Tors 31/1

Nu sitter jag på jobbet, har lunch. Mitt huvud sprängs vilken sekund som helst känns det som. Skönt att jag har bilen nu iaf. Ops, nu e klockan 13 måste gå. puss

Ons 30/1

Jag känner hur det rycker i kroppen, den vill ut o dansa... ett gott tecken. Då är jag frisk igen. Wiee!!!

Jobb imorgon, bäst att lägga mig. Puss

Det va en del som vil hahjälp med bloggdesignen såg jag, men det ska jag allt fixa. Får ta det i tur o ordning.

Miss Pacha

Ons 30/1

I got News babes..

Klockan är inte ens 6 liksom...
Ska lägga fram kläderna inför morgondagen å så.. sen städa undan lite här på bordet. Soft att jag har bil imorgon till jobbet. Kan sova 45 min längre.
Ska baka morotskaka snart... ska nog äta upp hela kakan tror jag;)

Puss Miss Pacha
image514
Ge mig lite värme så att jag kan ta fram sommarkläderna=)

Ons 30/1

Dagens humör: illamående och  trött 
Dagens borde: Städa, framförallt bland alla papper som ligger här
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: mysbyxor, t-shirt o tjocktröja
Dagens planer: att bli frisk = slappa
Dagens materiella vill ha: nya jeans och en tröja jag har sett på HM
Dagens längtan: thailand
Dagens fundering: När kommer jag bli frisk egentligen?
Dagens beroende: sängen
Dagens tråkigaste: att jag inte kan hänga med sis o mamma ut på en shoppingtur, så är det att va sjuk.
Dagens personer: mamma, frugan, ester (det e dom jag har pratat med hittills) 
Dagens roliga: När morfar kom hem med Sofis Mode till mig, lovely!
Dagens låt: J.Holiday- Bed (kan inte sluta lyssna)



Puss Malle

Ons 30/1

Idag mår jag lite bättre, Förkylningen finns ju fortfrande kvar o illamåendet med, men det känns lite bättre iaf. Jag ska lägga mig i ett bad sen tänkte jag och peela mig, smörja in mig o sen ta lite Bus. Då känner jag mig säkert piggare. Idag ska jag bara ta det lugnt, ska ligga nerbäddad hela dagen idag med så att jag förhoppningsvis ka gå till jobbet imorgon igen. Så fruktansvärt boring att ligga hemma ju.

E ringde innan, vi planerade lite inför helgen, utgåtng antagligen. fast jag ska ta det lugnt med tanke på att jag faktiskt har varit sjuk en vecka.
Håller på att skaffa fram lite bilder till en sak, millan har lovat att hjälpa mig med. 

nu ska jag lägga mig igen, men ha det bra sålänge!!

puss Malle 

tis 29/1

Kanske har en kul grej på G mer information kommer när jag vet mer själv. Måste fixa fram lite saker först=)

Nu ska jag lägga mig igen, blev inte så mkt bloggning idag. Men det blir förhoppningsvis mer imorgon.

Puss Malle

Tis 29/1

har legat i sängen i stort sätt hela dagen, gick upp kl halv 3 för att äta lite bara. hostat som bara den inatt.. så jag har typ sovit sittandes. Förkylningen är bättre men jag mår illa å e yr som aldrig förr. Jaja, nog snack om det.

Ikväll är det 2900 happines, i huvudet på grynning samt Gossipgirl. Finns det något bättre än en bra tv-kväll när man är sjuk? Tror inte det. Hade tänkt att äta lite Morotskaka till men jag orkar inte baka någon så som det är nu,

image513

Jag o frugan i Sthlm... solen skiner o humöret på topp..

Man upskattar verkligen inte hur bra man mr när man e frisk förrän mar är sjuk.. oj, det blev en komstig mening där men jag är säker på att ni förstår ändå.

Puss

Mån 28/1

dagens låt:


Som han sjunger i låten. visst undrar man vem man kommer få barn med? Om man kommer få några över huvudtaget? Ibland önskar jag att jag kunde se in i framtiden..

Puss Malle

Mån 28/1: Bloggdesign

image512

Har nyss hjälpt Stina med en bloggdesign till henne. Hoppas att du blev nöjd=)

Mån 28/1

Det blir inget jobb för mig imorgon heller. Jag tänkte först att jag skulle ha gått men så tyckte pappa att jag skulle stanna hemma imorgon med. jag känner mig faktiskt fortfarande krasslig så det e nog iofs bäst, så jag blir helt bra!

Kom nyss upp från bastun,, brukar aldrig basta för jag tycker att det e så himla varmt o jobbigt men idag höll jag ut 15 min.. pappa hade lagt i någon olja i vattnet som skulle lindra förkylning etc. Hoppas att det hjälper=)

Har surfat runt  lite på internet o kollat på Thailand hotell med mera. Om ni har något att rekomendera så får ni göra skriva o tipsa mig.

Puss 

image511
 

Mån 28/1

Snart hade jag tänkt att lägga upp "i min smink väska". men för att jag ska kunna göra det gäller det att jag städar i skåpet först för det är så fruktansvärt mycket som ligger i vägen nu. haha.

Men sålänge kan jag skriva upp vad jag använder för rengöring och andra ansiktsprodukter.
Även fast mamma är hudterapeut är jag verkligen dålig på att lägga mig o få ansiktsbehandling. Jag har svårt att koppla av helt enkelt.

image510

jag använder mig av Clinque 3-steget vilket är jättebra. Märker direkt skillnad när jag slutar med det, som nu när det är slut för tillfället. Både lystern och fräshheten försvinner tycker jag. Sen har jag börjat använda deras ögonkräm All about eyes. när man fyllt 20 så är det dags att börja med ögonkröm. (Denna tar inte bort rynkor och sånt för det behöver jag inte än) men den tillfär massa fukt och förebygger rynkor.
jag använder min mamma som förebild eftersom hon alltid har varit noga med sådant och jag vet ju hur hon er ut nu=)

Puss


Mån 28/1

image509

Jag hade ingen större lust att gå in i badrummet o kolla vilka parfymer jag använder, men dessa var dom jag kom på. Ska beställa lite nya snart, ine för att dom andra är slut men för att jag älskar att byta parfymer beroende på humör.

Mån 28/1

Dumma förkylning. jag vill inte ha dig längre. Jag vill träffa ester, kicki, alex å alla andra jag har planerat i veckan.
har sovit jättedåligt inatt.. har inte kunnat andas så bra o bara legat o snorat.. fräscht va?
ska sitta o kolla lite på thailand här.. lite bra hotell o utflykter.. eftersom pappa har lagt ner så mkt tid på det så tänkte jag at jag kunde hjälpa honom nu när jag ändå bara ligger här i sängen.


det var alles, i alla fall för nu.

Pusss

Just det.. Housetåget kommer till Gbg. tror du att jag e glad?

den 16 februari,, =)

Sön 27/1

Idag har jag bara varit hemma hela dagen, mår som sagt var fortfarande inte hundra så det blir inget jobb för mig imon heller. Mina kusiner va här på besök innan .. snacka om thailand och lite annat. blir seglarveckan i sommar med dom o 2 andra killar.. ska bli kul=)
Först seglarveckan å sen svensk veckan/sthlms veckan i troppan.. sommaren ser ju lovande ut hittills o den har inte ens börjat.

Nu hr jag proppat i mig kan Jang, Sinova, C-vitamin o så.. så nu får vi hoppas att det gör susen under natten.

God natt.

Pusss

27/1

Nu ska jag fixa lite grejer, inbjudan etc till min o systers fest. Kändisfest dessutom. Hett.
mer information kommer.

Puss


Sön 27/1

Håller på och funderar ut vad jag ska ha med mig till thailand och vad jag måste köpa så att jag slipper gör allt i sista sekunden. helgerna innan vi åker kommer jag dessutom ha fullt upp. Ska ta fram en väska idag så jag kan slänga ner lite saker då o då när jag kommer på något. Vi ska ju som sagt inte ha med oss någon väska, utan bara handbagage. allt annat ska inhandlas där nere. Men lite måste man ju ta med sig hemifrån typ som underkläder, en bikini så man har nåt att bada i första dagen, en kjol å nåt linne. Ska verkligen inte ta med mig massa onödigt. Sminket ska jag lämna hemma=)  
Snacka om att jag längtar tills jag får lite bränna... denna bilden från spanien får mig att längta ännu mer. Den är tagen precis innan vi ska gå in på pacha.. osminkad med, skönt att huden får vila lite ibland.
Jag ska bara ha med mig en bok till thailand, tror inte att jag kommer hinna eller känna för att läsa men det är ju några timmar på planet om man säger så. Ska nog köpa O.s.a.


image508

I min väska hittills:
Antagligen denna kjolen
en svart klänning
2 linnen
1 bikini
2 par skor
en tunn kofta
1 bok
Ipod
Underkläder
diadem, toffsar

det är det jag kommer på hittills...

Puss blekfisen (man blir ju inte direkt brunare när man är sjuk).


Sön 27/1

Nu när jag tänker efter så kommer jag ihåg va jag drömde inatt. Jag drömde att jag o frugan skulle in till stan. Så kom den gula skolbussen och den hoppa vi på. Där inne så var man tvungen att byta skor för att få åka md, och inte vilka skor som helst heller utan till bowlingskor. Snacka om sjukt. Sen hörde jag nån som sa "psssst" och då vaknade jag, det var mamma som skulle checka om jag hade vaknat. Jag vaknar helt sjukt lätt.

image506image507

Så oskönt. haha!!

Sön 27/1:Inatt hände något hemskt

ca halv 1 inatt så hörde mamma en duns i golvet. efterson mormor o morfar har sitt sovrum över min systers o mamma låg där då så hörde hon ju tydligt att det kom från deras sovrum. mamma sprang upp och då satt mormor där mitt på golvet. Gardinstången, gardinen, blomkrukorna o allt annat som var på fönsterbrädan hade trillat ner och mitt bland allt detta  plus blomsterjord satt mormor i nattlinnet och kunde inte resa sig upp. Hon hade ingen kraft. Morfar hade försökt att få upp henne men hade inte orkat som tur var orkade mamma. När vi frågade va hon hade gjort uppe så kom hon inte ihåg. sen så hade hon suttit o tuggat jättekonstigt så hade mamma frågat va hon gjorde och då hade hon sagt att hon hade drömt att hon hade ätit på en hård skalk. Men sen när mamma hade gått in i köket så såg hon att brödpåsen va öppen, så det kanske inte var en dröm? Hon blir verkligen sämre för varje vecka som går. det är så hemskt att se.  Morfar tvättar håret på henne nu förttiden för att hon inte vet hur man gör längre. Jag förstår inte mig på denna konstiga sjukdomen. Det som är så lätt att tvätta håret, men ändå så kan hon inte? Det är så hemskt att se. Jag önskar bara att det gick att spola tillbaka tiden så att hon blir sådär glad som hon alltid var. Förrförra sommaren spelade mormor o morfar golf varje dag, 18 hål och dom hade verkligen hittat något som passade dom. det spelade ingen roll ifall regnet öste ner så spelade dom ändå, det var deras grej helt enkelt. När man kom hem från skolan så satt dom alltid ute o solade, fikade o löste korsord. Men nu sitter mormor inne på sommrarna till o med.. hon vill inte visa sig ute. Tycker så synd om morfar med som får sitta själv. Imorse hade han dukat fram frukosten, 2 tallrikar, 2 glas osv men mormor kom aldrig.. hon sov. Så då satt han där själv och åt. Likadant igår när vi hade bakat kladdkaka så gick jag upp med varsin bit till dom, och jag såg verkligen hur gott do tyckte att det var, speciellt morfar. Mormor bakade ju jämt innan men nu klarar hon inte av det längre. Hon sover till 11 på morgonen o går i morgonrocken till klockan 2 på dagarna och orkar inget mer och tycker inte att något är kul längre...

Livet är bra orättvist, snälla låt det bara bli bra. Jag vet att det inte kommer bli det, doktorn har sagt att det bara kommer bli värre. Vi får ta vara på dessa stunder som vi har nu, medan hon kommer ihåg vilka vi är. Doktorn har sagt att rätt som det är så kommer hon inte komma ihåg vilka vi är längre...

Mormor o morfar - jag älskar Er!!



image505

Puss



Sön 27/1

Solen visar sig här utanför... gissa om jag blir glad. Mindre kul att jag inte kan gå ut o ta en promenad bara. Mår mycket sämre idag faktiskt. Kan jag inte bara bli frisk snart? har ju massa roliga saker planerat=)
Har kommit en bra bit på strl 37 nu i alla fall.
igår bakade jag o syrran kladdkaka, den blev väldigt kladdig dock, inte ens fast.. haha. Så när jag skulle lyfta ut den så rann det på sidorna, men det gjorde inte så mycket för den va riktigt smarrig ändå.
har inte ens gått upp än, har lock för öronen så bleeding love på radion hörs tyyyst.

image504

puss

26/1

Idag har jag slagit personligt rekord, jag har nämligen inte bara sett EN film utan att somna utan TVÅ och ni som känner mig väl undrar säkert hur jag har lyckats med detta. Brukar bara se halva filmer för att jag alltid somnar, det spelar ingen roll hur bra filmerna är så är det kört när jag sätter mig framför tv:n.
Idag blev det som sagt var 2 st först den senaste American Pie filmenb, den efter naked mile och sen step up.  AP va kul o den sista va sååå bra. Snacka om att man vill kunna dansa när man kollar på den.



Dom är så söta tillsammans. Killen i filmen är sjuktsnygg. Brukar inte gilla rakade killar så mkt annars, man måste passa riktigt bra i det i så fall och det är det inte många som gör.

God Natt. Puss malle

26/1

Nu sitter ja här igen, Inget kul alls att vara sjuk. Körde mamma o pappa innan dom skulle ut o träffa några andra par, typ bowla å så.. så ikväll är det min tur att va fylle chaffis.. haha mamma har hämtat mig sjukt många gånger så jag har nog lite att ta igen. Dessutom brukar aldrig mamma bli full=)
Ska snart gå ner o väcka lillasyster som sover här nere.Hon kanske vill hitta på nåt kul, annars ska jag nog ringa J eller nåt o kolla om han vill komma över en stund men jag ser ju verkligen sjuk ut så det e nog bäst att ljuset e släckt..haha!

Puss sålänge!

26/1

Om jag inte har något bättre för mig ikväll så ska jag nog småpilla lite med  bloggen. Ska ta på mig ju o sen bort en snabbis till ica o köpa pasta o en kul tidning.

Puss


26/1

vaknade rätt så tidigt idag utav att regnet öste ner på mitt takfönster, vilket ljud.
Låg kvar o kollade lite på tv och sen gick jag ner och åt frukost med mamma. Sen messa S som ville att jag skulle komma o kolla på hans match i Partille men jag är ju sjuk så det blir inget av det.
ikväll är det ju egentligen festen men jag ska inte gå på den, mår inte hundra än så det e nog dumt.

Idag är det en dum dag, en dag fylld av tjaffs. Ska inte nämna något mer om det för det är inget kul ändå. Ikväll kommer jag o syrran vara helt ensamma hemma. Både roligt o tråkigt. Blir nog film med massa godis o så.. om ny syrran kan släppa herbalife lite;)

Nu ska jag gå ner o torka håret o så innan vi får besök. Hmm ja vet inte va jag ska säga mer om det.


Puss Malle


25/1

dagen låt.. så bra=)

M rekommenderade den för mig för ett tag sedan och nu kom jag och tänka på hur bra den är=)

Puss

25/1

Korten sedan förra helgen va verkligen asfula.. Rätt suddiga med.  Men i alla fall.

image501
Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser detta kortet.. ¨Det ser inte riktigt ut som mig. Känner knappt igen mig själv. Ni som känner mig, ser det ut som jag?


träffade helsingborg o hans kompis på parkan..
Nilson o helsingborg på det första kortet. Hon ser ju i alla fall road ut tillskillnad från mig..

Puss

Leva över sina tillgångar?

Nu när jag legat på soffan hela dagen så har jag funderat rätt mycket. Det finns så sjukt många idag som lever över sina tillgångar.. shoppar massa, tar lån för att kunna åka på semester, har kreditkort överallt osv. Jag skulle aldrig kunna leva ett sådant liv. Panik o ångest hela tiden för att man inte har pengar, Det finns något som heter Spara, även fast det kanske inte är så kul så ser jag det som ett måste. Det kan dyka upp utgifter som man inte räknat med. Jag vet flera stycken som den 25 springer upp på morgonen o kollar att lönen har kommit in på kontot så att dom ska kunna köpa lunch. Usch jag är glad att jag inte är i deras situation men samtidigt är det faktiskt något som man orsakat själv, så därför tycker jag inte speciellt synd om dom. Däremot tycker jag synd om dem som inte har något jobb alls o därför inte några pengar.

Nej nu ska jag krypa ner i soffan igen. Ikvll blir det god mat, lets dance och hemmakväll med mama. Tror inte att jag har varit hemma en fredag på säkert 3 månader och jag skämtar inte.

Puss


25/1

Löning och allt, men vad gör jag.. jo jag ligger hemma med 38,5 graders feber å förkyld. Mina helg planer är förstörda kan man säga. Varkan AW eller Fest för mig imorgon.
Mamma kom hem på lunchen innan med lite presenter till mig.. hon hade köpt Glamour och sen fick jag även detta:
Tandblekning från iWhite, läppglans från Dior o parfym från hmm ah kommer inte på det nu bara för det..
Hon vet precis vad jag vill ha.

Lägger också upp en dagens outfit.. fruktansvärt oskön, men eftersom jag är sjuk så...Mjukisbrallor å stor t-shirt.
tröjan påminner mig om att jag åker till Thailand snart igen.. om 1,5 månad ungefär.. inte riktigt så lång tid.




Puss Malle

23/1

Har legat nerbäddad i sängen ett bra tag efter att jag kom hem från jobbet. Känner mig frusen, ont i kroppen och halsen lite grann med.. låter inte bra alls. hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu, det är ju aldrig ok att va sjuk men typiskt att man ska bli det när man har fullt upp med massa andra planer.
Ska läga mig i ett varmt bad och göra te så kanske det känns lite bättre iaf. Men man vet ju aldrig, det kan ju lika gärna vända. Ska lägga mig tidit idag och läsa pp strl 37, så jag kommer någon vart innan den ska lämnas tillbaka till alex igen.

Om det blir som planerat, dvs om jag inte blir sjuk så ska jag fika med alex o ann-ida imorgon. Ska bli kul att ses igen.



oc... så sorligt


så gulligt...

22/1

Kom o tänka på när jag tvingade in frugan i en djuraffär där det luktade asäckligt. Inte nog med det blev vi instängda bland kaninerna med.. en liten kille tyckte att det var kul att stänga dörren.

image496

header

Ska nog göra en ny snart.. sidan blev lite deppig på nåt sätt med grå bakgrund å så.. mer kort vill jag ha!

22/1

22 dagar in på det nya året har redan gått. Både roliga och mindre roliga saker har hunnit hända, men mest roliga som tur är=)
Blev riktigt motiverad till att börja träna nu när jag såg massa bilder på Alba o Lima..funderar på att hänga på ronalin o nikki när dom tränar.. både pass o gym.
Ska gå ner till mormor och hämta lite glass snart tänkte jag, har inte ätit det på jättelänge nu eftersom syrran o mamma äter Herbalife nu o är duktiga så blir det ju inte att jag går o hämtar glass själv direkt. innan var det verkligen glass 24/7.. haha.
Bara 3 dagar kvar till 90tals festen nu, ska bli kul. även fast jag inte har bestämt än vad jag ska ha på mig för något.
På torsdag ska jag fika med Alex, ska bli kul att ses igen.

20 minuter kvar. nedräkningen kan börja, I know jag är desperat.

Pusss

gynning

Idag är det dags för Gynning igen, strålande eftersom jag tycker att hon e så skön.
När jag va på väg hem idag så ringde pappa o sa att han kunde plocka upp mig på vägen, skönt eftersom det e jättekallt ute.
Imorgon kanske jag ska träffa ester, annars blir det nog nästa vecka. Borde verkligen ta tag i att träffa massa nu när jag ändå har tiden. Jag jobbar ju inte direkt ihjäl mig efter jag slutata jobbet.

image495
Gillar verkligen denna bilden..=)
Puss

trött-måndag

Det är inte klokt vad man kan vara trött på en måndag. Skulle egentligen åkt vägen förbi en kompis påvägen hem men så blev det inte och det va nog nästan tur för jag hade väl somnat där haha. Imorgon är det äntligen I huvudet på gynning igen.. som jag har längtat efter detta sjuka program, synd bara att jag inte kan se det med frugan.. men men.
borde verkligen städa snart, städerskan kommer ju inte förräns nästa vecka så det är nästan bud på attt låta det va såhär så kan hon fixa det sen;)
I veckan ska jag hälsa på Ester o fixa det sista innan 90tals festen, måste ju se att min outfit blir bra. Snart ska jag till sthlm igen. Ska möta upp André o hans kompis och gå ut... dom ville tydligen festa lite. Då blir det troligtvis V eller solidaritet och det bangar man ju inte, hett.

fick ett helt sjukt samtal idag:
-välkommen till ****
-hej, jag undrar om ni är intresserade av att prenumerera på bransch.. hmm nåt kommer inte ihåg.
- det är inte jag som tar sånna beslut du borde nog prata med M, men e det en tidning eller?
- nej, det är en tidsskrift (jaha.. och vad är skillnaden då? det sa jag dock inte) men siter du framför sateliten?
-sateliten? (han borde väl mena datorn så jag sa ja) ja det gör jag.

vem säger sateliten till datorn? förövrigt använde han massa akademiska ord som jag själklart förstod;)


Nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå in till grannen en sväng tror jag.
PUSS Malle

ge allt lite tid bara..

ågren

Men bra att man tror att ågren är en person när det i själva verket är bakisångest.. haha så typiskt mig. Förövrigt så hittade jag ett gammalt nr i mobilen som va så sjukt oskönt att jag inte ens vill tänka på det, måste varit typ ett år gammalt.

Idag va jag på¨stan, shoppade lite grejer till 90tals festen som är nu på lördag. ska bli nice. Lite blder sedan helgen lägger jag in imorgon eller nåt.
En jobbig grej e att jag inte har ett enda nr på mobilen just nu eftersom alla andra är på den gamla så imorgon blir det jooobb med det.
I veckan ska jag träffa ester o snacka skit, egentligen det enda som jag har planerat. Sen dyker det säkert upp lite annat kul med, det vet jag. Nu blir det stlk 37 som gäller.

Puss o godnatt Malle

storlek 37

Igår började jag på boken, verkar lovande. Kom hem från jobbet för ett tag sedan, skönt att ändå va hemma lite tidigare idag. sjukt trött är jag. Sitter o funderar på så himla mycket saker så jag blir väl helt slut i huvudet.. haha.

Igår ringde jag min kusins pappa som sa att det kan dyka upp en lägenhet när som helst.. imon eller o, ett halvår.. så det e bara att fortsätta att vänta helt enkelt men det är iofs bra för då hinner jag lägga undan lite mer pengar=)

Nu ska jag gå ner o hämta tvätten som e klar. Sen blir det väl bara my ikväll. Min granne Johan ska kanske komma hit o berätta hur han hade det i thailand.Ska ringa han o säga att han får komma hit för jag e trött.. haha.

Pusss


Lunch time

Nu är snart lunchen slut, sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 13. Idag har äntligen solen vosat sig lite. Tur att jag ska til Thailand snart för annars hade jag väl blivit helt deppad i detta ständiga mörker Solen gör mig verkligen glad=)
Funderar på att åka ut till allum en sväng senare idag, till pondus bland annat. Men just nu känner jag mig bara så himla trött. ska bli skönt med helg imorgon igen så jag kan sova ut. Imorgon ska jag ut, after work först ett litet tag och sen efter det utgång som vanligt. Kansle blir nåt på lördag med, får se om jag orkar.

För ett tag sen så skule jag ju jobbat för MQ när dom behövde modeller, men tackade nej bara för att jag aldrig kan tro på mig själv när det gäller sånt. Men nu har chansen dykt upp igen så nästa modevisning eller något sånt dom har så ska jag vara med. (Har lovat mig själv att inte banga denna gången).

Har ju glömt att skriva att jag ska till troppan i sommar.. åhh glassigt! Vi ska verkligen bara leva livet, shoppa, bada o åka runt omkring där. Som det är nu så är det jag, a-i och alexandra men vi kanske blir fler..=)

Nu ska jag scanna lite fakturor här på jobbet.

Puss sålänge

God natt

Nu går jag o lägger mig.. ska läsa för en gångs skull.. gör typ aldrig det. Storlek 37-denise rudberg.. älskade henne förra bok så hoppas att denna e likabra=)

Puss Malle

Kort på frugorna.. jag o millan i höstas.

image494

telefonkö

-Ursäkta att det dröjer..
jag har höööööört det nu, snälla Nokia support svara bara innan min telefon dör.

Idag skulle jag egentligen gjort en massa, men jag har inte hunnit med så jättemkt. Håller på att fixa med telefonen som sagt.. Sen blir det väl lite Tv sen å så... å dusch, för jag känner mig lite hmm jaa... jag ska ju ta lite BUS o då gäller det att peela sig först!

Nu går frugans tåg om typ en timme, sorligt. Men ag ska ju snart upp åhälsa på.

Nu ska jag gå ner en stund till mamma. puss

jag har varit jobbig

Tack till er som har ställt upp när jag har behövt prata efter det som hände i fredags. Millan, Ann-ida, Mamma, Alex.. tack. Känns mycket bättre, och magonten är nästan borta. Hur kan man göra något sådant här undrar jag?

Puss malle

melt the snow

Kom hem från jobbet för en stund sedan. dagen har gått rätt snabbt, skönt det. Sen kommer frugan hit, ska säga hej då och så.. hon åker ju till sthlm imorgon igen.
Det har inte ens gått långt på det nya året, och jag skulle redan behöva bikta mig.. fast egentligen är det väl inte så farligt, har inte gjort något dumt eller så men, ah vill inte ta upp det i bloggen eftersom jag inte vet vilka som läser.

Måste verkligen börja träna snart, skulle ju se resultat till thailand men med tanke på att det bara är 1,5 månad kvar nu så känns det lite hopplöst. Men det kan ju vara bra i vilket fall som helst. Funderar på att hänga på Herbalife trenden med, men jag är rädd att jag ska gå ner av det bara. men jag åt det för några år sedan o då mådde jag verkligen jättebra. Imorgon ska jag till hälsokost och köpa tabletter för hår o naglar plus rosenroth, en grym tablett för övrigt.

Ikväll börjar i huvudet på gynning.. kommer vara ett bra program, det känner jag på mig. Hon e cool.

Lyssna på denna, jag blir typ kär. haha.
Funderar på att ta en PW bort till Ester på kristinedal innan frugan kommer hit, men det regnar ju så det känns ju inte så lockande.



PUSS MALLE

I huvudet på Gynning

Ikväll börjar det, programmet som jag väntat på länge. Man kan inte annat än att älska den där Gynning, hon e störtskön=)

PUSS

sömnlös

Inatt sov jag typ inget, somnade klockan halv 2 och gick upp kl 6.. kunde inte somna. Mådde så illa över allt som har hänt och hade jätteont i magen på grund av allt.
Hoppas att jag kan sova bättre inatt i alla fall.
Idag har jag inte gjort så mycket, gjort hemsida till min mammas salong och så.

Nu hörde jag att hon kok hem där nere, ska nog springa ner o säga hej nu,

puss

ork

Måndag igen imorgon, en hel vecka kvar tills nästa helg, inte ok.
Sjukt segt. Tur att det finns saker att se fram emot i alla fall.

Idag var jag o frugan på Ikea och lite andra inredningsaffärer..kul, men det e nog bara för att det var vi två. ''

kollade på singing bee nyss, vilket program alltså. haha. men det va rätt kul=)
Snart är det läggdags, måste ju försöka få tillbaka mina sovtimmar igen, har varit lite upp o ner det senaste.

sov gott.

puss malle

blogga på ef

Ska aldrig blogga på en efterfest, det e ju en sak som e säker... haha,å jag har inte ens skrivit detta?? vem har gjort det.. alexandra kanske??

Igår va jag hemma hos alex kolla film å så. Vi körde såååå fel, skulle till billdal men hamna i särö.. även fast vi hade gps o vägbeskrivning, inte ok.
Efter filmen tog vi en promenad, riktigt skönt att komma ut o gå lite. Snacka om gårdagen som va hejt sjuk, både roliga saker  men även om en riktigt hemsk incident som inträffade. Fattar inte hur man kan göra så?? Ska ringa ett samtal sen o ta reda på en del saker, för såhär får man inte göra.
Påminner mig om en sak som hände mig för några år sedan och som fortfarande finns kvar inom mig. Efter det hände har jag alltid haft stor respekt för sådanna här saker. Synd bara att det är fler som ska få uppleva detta.

Snart kommer frugan hit, eller jag ska plocka upp henne vid redbergsplatsen o sen ska vi ivbäg till ikea å lite andra ställen. Hon åker ju hem till sthlm på onsdag igen. 

På tal om sthlm, drömde inatt att jag hade fått en lägenhet där.. skitfin med stort sovrum, badrum, walk-in-closet, kök o stor balkong.. hyra 4000 o 3 hållplatser från frugan. hahaha visst kan drömmar vara lite för bra ibland. Måste nog fixa till mig lite nu innan jag ska åka, sitter i blött hår. 

Lite kort från fredagen:


Synd att inte alla är med på korten bara, alla va nästan på mig o frugan.. men men. nästa ghåg får vi nog vara fotografer. marie va liksom inte ens med.

Det sjukt osköna kortet på mig o min storasyrras ex... förövrigt så är min syrra 32.


PUSS Malle
 

efterfest

Efterfest hemma hos ollsson.. helt cool.
 imon blir det rajj raj =)
kanske push eller parkan.

gooooo thomas thomas=)

puss male


festdags

Snart kommer brudarna hit på förfest.. =) nice. Har precis sminkat mig och sånt så nu återstår bara klädval.
Nu ringde alex nyss, det blev lite stressigt så nu ska hon inte hänga med, synd=( men men får bli en annan gång helt enkelt.
Många roliga helger att se framemot nu..
nästa helg e det utgång med syster och några andra. sen efter det är det 90-tals fest och afterwork med jobbet och sen efter det är det middag hos ronalin och dom andra tjejerna med utgång efter det . Kan inte annat än le. Men det är klart, det  e ju lite anna som måste fixas också..

Sitter och lyssnar på Ida Corr..kan bara inte sitta still när jag hör den låten. Nu ska jag vända upp o ner på gaderoben (eller hur det nu stavas) innan mina tjejer kommer.

Puss Malle..

kommer bli en lååååång kväll, men det gillar vi=)

bloggdesign

Efter att ha fixat PH äntligen så blev det en annan header. Allt är inte klart än dock men jag orkade inte fixa mer idag. Måste försöka klura ut en del saker med, vet inte hur man gör vissa saker.

Regnet öser ner utanför mitt fönster, så himla trist. Tur att jag inte har något ärande att göra ute i alla fall.
Imorgon är det fredag igen, veckorna går så himla snabbt, hinner knappt med. Park imorgon då, det e tydligen discofest där.. nice. Ska försöka klura ut något kul att ha på mig bara. Kul att det blir "alla 5 "imorgon med, återförenade!
Kameran åker med imorgon såklart, så det blir nog lite kort här efter helgen med.

Nu ska jag gå ner och prata lite med familjen, har knappt sett dom idag.

puss malle

ps

Kom hem från jobbet för en stund sen, så himla skönt att ha bilen med sig, slippa stå ute o vänta på spårvagnar o bussar. Installerade i vilket fall som helst Photoshop nyss, ska bara förstå mig på det först bara. Har kunnat det rätt bra men nu har jag gömt rätt mkt, synd för det e verkligen kul när man kan det.
Sjukttrött har jag varit idag med, men det e på tiden att jag blir det nu.. har varit pigg hela veckan även fast jag sovit så lite så ikväll blir det nog till att lägga sig tidigt känns det som.
Igår va jag hemma hos Ann-ida, vi kollade på kort, alltid lika kul. Sen träffade jag M, vi gick en promenad och sen kollade vi på en film hemma hos honom.

Ska plinga frugan nu tänkte jag, lovade ju det och löften är ju till för att hållas=)


Känner att det är dags för o.c snart..kolla in detta liksom. Videon talar ju för sig själv.


oh, me like. puss

Lima

image484
Adriana Lima, en klass för sig=)


victorias shoow

Kollade nyss på Victoria Seceret fashion show, dåligt snygga brudar. Längtar verkligen efter lite bränna nu när jag såg dom. Idag har jag inte gjort så mkt, hela dagen har bara sprungit iväg. Städat lite bara, skulle ju hämtat grejer hos A-I med men det hann jag inte med idag. Har inte ens varit utanför dörren idag, dåligt. Imorgon blir det jobb som vanligt, så klockan 6 ringer klockan.
Imorgon kommer frugan hem igen, kul kul. Nu ska jag läsa lite Glamour här i sängen och sen är det typ läggdags.

puss

En go låt med Seal...

god morgon göteborg!!

Nu har jag nyss vaknat. Egentligen hade jag kunnat sova mycket längre än såhär men eftersom det är jobb dags imon så måste jag komma in i rätt rytm;)
Gårdagen skulle bli lign, men det blir ju aldrig som man har planerat. Skulle egentligen bara hämtat vipkortet på NS på Blvd men så blev det inte. Först va vi ute och åt på pasta+ och sen sa jag hej då till dom goa skåningarna. SEn bar det av till Blvd, mötte upp syrran å T. Efter ett tag ringde carro så jag gick ner till Excet och mötte dom, va där inne typ en timma... så värdelöst var det. Skittråkiga folk och allt sånt. Sen drog jag och carro upp till park lane, började lite segt men sen satte det verkligen igång. Fan va kul det var, roligt folk, sjuka insidenter och go musik. Har nog aldrig skattat så mkt på en kväll på länge. När klockan närmade sig halv 5 var det dags att dra hem..
Efter en otrolig kväll låg min trötta kropp återigen i sängen. Men denna gång NYKTER. Drack bara ett glas välkomsdrink på hela kvällen, riktigt bra gjort. Jag ska ju ha en vit månad tänkte jag och det verkar ju gå vägen=)

Kollade ut genom fönstret nyss, regn, va e detta? Det var ju snö och mysigt igår. Jag som skulle ta en mysig promenad i snön idag men det är ju inte så lätt nu.
Ska snart sätta igång och städa här lite och ta mig en dusch sen ska jag bort till A-I och hämta lite saker som jag lämnade kvar hos henne fredags. Efter det vet jag inte riktigt men nåt kul blir det väl. Sista kvällen innan jobbet nu ju sen kommer det ju dröja länge innan det är "lov" igen. Eller bara 2 månader i och för sig för sen drar jag till Thailand. Ska bli skitkul, vet dessutom massa roligt folk som kommer va där när vi är där.

Nu är det frukostdags klockan är ändå halv 2 liksom,. Blev inga kort igår även fast kameran var med. Lite dåligt faktiskt men jag tror nog att det är lättare konstigt nog att ta kort på fyllan.
 
Hittills har året börjat så sjukt bra, fortsätt såhär ;)
den 19e är det fest och sen den 26e tror jag att det var är det 90-tals fest på g.

Puss sålänge, Malle

Busfredag

Igår va ja som sagt var på coctailfest, jättetrevligt med massa goa drinkar och snittar. Hela gänget hade klänningar å så. efter att vi spelat lite partyspel så bar det av till parkan som vanligt där de var glitter o glamour fest, nice. träffade massa roligt folk som jag inte träffar varje dag om man säger så. När klockan var runt halv 5 så började jag å alex att dra oss hemmåt. Det är så himla kul att hon har flyttat hem till Sverige igen=) Sen körde C hem mig, snällt. Vaknade kl halv 2 idag, med en flaska julmust i min säng.. fattar inte hur den har kommit dit. Tom var den med.
Nej, det allt riktigt kul igår, synd bara att frugan åkte hem och inte kunde vara med, hon missade ju nåt=)

Ikväll blir det nog utgång igen, ska inte dricka nåt tror jag, pallar ine det idag med. Men eftersom jag har lite planerat så blir det nog en liten aväng i all fall.
Lite kort sedan gårdagen...

image474
jag å alex

Kompisarna nedan.. lala

En go kväll med ett glatt gäng.

Snart ska jag iväg och äta, pasta+ ska vi till och sen möta upp dom andra i stan.
PUSS

Tänker så det knakar just nu.. åh!

coctailfest

Imorgon ska jag på coctailfest, ska bli jättekul, blir drinkar & snittar och grejer. Sen efter det bär det av til parkan på glitter o glamour fest,kul det med. tror att det kommer bli en toppen kväll.
Nu ska jag göra sista städrycket här hemma och sen ska jag nog träffa M ett tag.
puss malle


Min favvo-drink.. så otroligt god=)

Daiquri Strawberry

4 cl rom
2 cl jordgubbslikör
Några jordgubbar
4-6 cl citronjuice
krossad is

Häll alla ingredienserna i en bleder eller hushållsmaskin.
Blanda tills det blir en tjock massa.

Servera i cocktailglas.
Daiquri Strawberry

kul dag

Idag har jag haft en kul dag med min andra hälft, nämligen frugan. Vi va på min pappas jobb och kikade på en del saker och fich smycken av bosse.. snäll typ det där=) Sen tog vi vägen förbli torget där ingen av oss har varit på säkert 2 år..Idag blev det inte så mkt shoping men det var nog bra det, hittade bara en tröja och present till ann-ida.
För en liten stund sedan ringde en Julia, en kompis till mig som jag inte träffar allt för ofta. Hon och hennes pojkvän ska och deras hund ska upp hit till gbg imon för att gå på my dog så då ska dom sova hos mig så då får jag äntligen en hund i huset. En liten terrier med, sweet=) Ska fota lite imon.


Här är ett kort på mig o frugan precis efter 12-slaget. Underbart!!
image472
Gott nytt år, gott nytt år, gott nytt år, gott nytt år, gott nytt år!!

image473


PUSS

oh nooo

image471
Parkan här. På juldagen.. kul. Vi ser ut ***** där men det bryr jag mig inte om. för det var det enda kortet som togs den kvällen=)


nyårs dukning

image465
image466
image467
Det var rätt så svårt att fånga dukningen på bild. Riktigt såhär osmysigt va det faktiskt inte.

årets (2007)

Förra..
Årets Låt: calabria
Årets program: Bla. Ensam mamma söker
Årets Bok: Väninnan av denise rudberg
Årets Film: .. den va svår, kommer inte på nån.
Årets Dricka: strawberry daquari eller hur det nu stavas.
Årets Plagg: leggins
Årets Sneakers: Mina vita tyg skor, som typ är gröna nu efter allt gräs
Årets Klocka: Min silver klocka med flätade remmar, låter ju skitfult.Men mest har det varit mobilen.
Årets Doft: ralph lauren-hot
Årets Smink: solpuder
Årets Blogg: läser lite olika, beror på humör.
Årets Nyårslöften: att börja träna


årets första test

Är du mysig?

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan (varje kväll när jag kommer hem men inte annars)
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag (kramar alltid mamma god natt ju)
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad (var tredje vecka på jobbet)
( ) du masserar andra (händer inte ofta)
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
( ) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
( ) du är en lugn person
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då (men det var ett bra tag sedan nu)
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

( ) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda (fast det är klart att man måste höra varandra)

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(x) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet (inte det bästa men bland det bästa jag vet, speciellt när man är 2)
(x) du har somnat på en lektion

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag (skulle kunna men jag är det inte, passar sig inte nu när man jobbar tycker jag)
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


Jag fick 19=) om jag räknat rätt. men det stämmer bra in på mig detta "du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa".


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


Onsdag

Vaknade runt halv 1 idag. Lite ångest där. Mötte upp ann-ida i stan. Shoppade lite, skulle inte ha något speciellt. Men jag hittade ett par stövlar, ett par örhängen, ett förfestspel, strumpbyxor å så. Perfekt behövde verkligen ett par nya skor. Kallt ute är det med för den delen.
frugan o jag har blivit medlemmar på tradera nu så nu ska det budas på tågbiljetter, perfekt att kunna få dom billigt för då kan man ju lägga pengarna på annat sen.
Senare kanske jag ska iväg en snabbis och träffa M. Sen ska det hållas utkik efter biljetterna bara.

pussss malle

nytt år!!

ja, då var det nytt år igen då. Gårdagen va bra, va hemma hos mig först som sagt och lagade mat å så. Sen så åkte vi på fest i johanneberg, firade 12 slaget där å så. Sen sov frugan här hos mig-. har drömmt massa konstiga saker, frugan har pratat i sömnen och allt möjligt. Imorse fick jag agera kock till lilla sjuklingen här, hamburgare med bröd. Lika gott som gatuköket sa frugan.. haha. Sen så kolla vi lite på sthlm live och sen somna vi om, vaknade klockan 16.30 med panik över att vi inte hade gjort ett skit.. gick igenom gårdagen i detalj å va som hade hänt och sagts under kvällen/natten.
Ikväll ska jag iväg till M.. kanske lägger upp lite bilder senare ikväll annars blir det nog imon.
 
En sammanfattning av kvällen: Matlagning, för mkt champagne, rockmusik (inte vår grej), å en allergisk monika.. killen som hade fest hade tydligen katter så hennes ögon bara rann o rann. Stackarn.


Nyårskyssen fick frugan såklart=).. vi stod o höll varandra i handen på 12slaget och önskade vi gemensamma önskning, som helt enkelt måste slå in.

Puss malle

RSS 2.0