Återförening

Hela gårdagen slet jag med att packa kläder och annat till stockholm.. Sen när jag packat klart kom pappa med den jobbiga kommenteren "men malin, om du ska flyga hem så måste du tänka på vikten".. något jag inte alls hade tänkt på.. Så jag får väl väga väskan när jag kommer hem och i så fall packa om. Vet att jag har med mig på tok för mycket kläder men det är svårt att packa när man inte vet hur värdet blir. När jag packade till Spanien var det enkelt.. bara massa klänningar, shorts och kjolar. Och där använe jag verkligen nästan allt jag hade med mig. Hade som vanligt den minsta väskan och sofia den största, hon fick till och med betala övervikt på DITvägen.. illa illa.
 
Gick och la mig tidigt för att kolla på en film jag laddat ner .. mabye något hette den. Verkar jättebra men såg bara halva.. var för trött för att kolla klart. Somnade typ direkt men sen vaknar jag en timme senare och då hände nåt så äckligt. Ni som känner mig vet att jag är rädd för "döda" människor som går igen och så... får gåshud bara jag tänker på det. Men i alla fall jag vaknar av att det sitter en tjej med vit tröja på mitt bord vid sängen.. gnuggar mig i ögonen och hoppas att hon ska försvinna, vilket hon inte gör.. blundar.. kollar en gång till, fortfarande kvar! Sen ser jag henne gå bort till Tv:n och jag kollar på henne och hon på mig. Skiträdd tänder jag ljuset  och sen är hon borta...
I morse berättade jag detta för min syster och min mamma vid frukostbordet, var på min syster säger att hon också hade sett någon i hennes rum i natt som hade sprungit och gömt sig när hon hade tittat på henne.  Sååå äckligt att det har hänt båda, samma natt dessutom. Man börjar ju undra var det egentligen var...

I morse när jag vaknade hade jag ont i halsen och kände mig lite konstig, stockholmssjukan kallar jag det för.. för varje gång jag ska till sthlm får jg ont i halsen, men som sedan brukar gå över snabbt (som tur är).
Nu sitter jag på jobbet och dricker te bakom min värmefläckt som håller mig varm.
Outfit för dagen: Leggins, vitt långt linne, stort halsband, svart tröja, vita benvärmare och stövlar. Ingen bild på detta.

Ska in och beställa kontorsmaterial nu. Hörs senare.
Just det, idag smäller det: PACHA fest på Hells Kitchen.. kan inte bli annat än bra. Jag älskar ju pacha.


Puss M 

Uppdate:
Såg att jag hade återförening som rubrik, men skrev inget om det. Det är ju skitsmart, får göra det nu. Återförening med Camilla idag klockan 18..


Dan före dan..

Före Stockholm...
Ganska pigg trots efter allt snoozande i morse, jag brukar aldrig göra det annars. Idag fick jag till och med springa till bilen för att hinna med pappa.
Var ute och gick igår igen med syster och Johan. Riktigt segt innan man väl kommuit iväg men sen när man väl går´så är det rätt skönt faktiskt.. Efter det gick jag och Johan till Ica och handlade meloner och nötter sen satte vi på sista halvan av "se upp för dårarna".. så sjuktkul film. Pappan i filmen är riktigt rolig.

Igår bestämdes det att jag ska till Oslo på fest hos några som vi träffade i Spanien. Kommer fira min födelsedag där med. Ska bli sååå kul att träffa alla igen.. =)

Annars händer det väl inte så mycket.. samma sak varje dag typ.. sova, äta, jobba, promenera, sova igen.. 
och trots detta känns det som att jag inte har mycket tid över till att hitta på nåt annat. Nästa vecka blir en hektiskvecka med mycket inplanerat, ska försöka hinna med att träffa några som jag inte träffat på ett tag nu plus lite annat. 

På programmet idag är i alla fall:
Fixa naglarna, packa, promenera, slå in paket, ladda ner film.. ja, och lite till.

Puss M

 

Nöjd

Förtillfället är man ju nöjd.. sthlm snart också. bara 1,5 arbetsdag kvar tills lite ledighet igen.. och det gillar vi.
Det luktar firre på jobbet, inte ok. Sjömagasinet har släppt ut något troligtvis..blää...

Väldigt nödvändigt inlägg känner jag men det var liksom inte så mycket mer jag hade att berätta.. Eller joo egentligen en himla massa men det stannar utanför bloggvärlden.

Puss M

Älskade Mormor

Usch, det blir verkligen inte bättre med min älskade mormor.. blir bara värre och värre för varje dag som går.. Hon klarar nästan inte av att göra nåt själv längre. Nu har hon legat på sjukhuset i 2 månader och ska snart flyttas till ett kortidsboende som det heter eftersom det inte finns några platser på dom andra hemmen..
Jag känner knappt igen min egen mormor, som jag har träffat varje dag i nästan 20 år.. det är så hemskt.
Att se morfar förkrossad är också otroligt hemskt.

Nu slutar jag jobbet snart, ska ut och gå sen, rensa huvudet lite..

Puss M

lördag

Gick upp tidigt idag , följde med Johan till stan.. han skulle köpa armband... och jag skulle hjälpa honom att leta. Sen fikade vi.. åt massa onyttigt och jag berättade om katastrofen i spanien som hände mig.haha.
Sen sprang vi runt i affärer med, men vi hitta inget speciellt. (tur det med tanke på att jag shoppat mycket på senaste). Sen när jag kom hem somnade jag 2h till.. inte klokt egentligen.
Tänkte varit hemma först men nu blir det fest ändå.. ska ut med Alexandra och några andra.. nice. Får se hur kvällen slutar idag, har redan druckit ett antal VRB hemma. Saknar spanien som fan nu bara för det.

Puss M

TGIF

Äntligen Fredag, veckan har gått rätt snabbt och det är ju skönt det.
Igår var jag inne en sväng i stan och köpte skor och lämnade tillbaka ett par byxor som hade gått sönder. Eller dom var redan sönder när jag köpte dom, men jag såg inte det.
Kvällen spenderades med min granna, lagade mat och sen kollade vi film.. stackars honom för jag somnar jämt.. haha. Våra promenader som vi lovade varandra går inte så bra, men nästa vecka börjar vi på riktigt.

Denna helgen blir lugn ska ju till sthlm nästa och då blir det av tidigare erfarenheter fullt upp. Ikväll blir det bio ohch middag med mamma, ska se sex and the city igen.. mamma hade inte sett den och jag kan tänka mig att se den igen. Imorgon ska jag hälsa på mormor och sen kanske gå på gårdsfest med grannen, han ska spela så jag kanske hänger med och kollar på jag.. 
annars blir det ann-ida antagligen.

Snart lunch, jag som varit hungrig sedan 11.

Puss M 

ni är för roliga

Även fast jag inte bloggar nåt alls nästan för tillfället, så fortsätter ni att läsa.. och det gör mig lite sugen att börja igen. Men inte än. Det får vänta.

Back to work.

Puss M

ingen lust

Imorgon är det torsdag, nästan fredag;) Har inte planerat nåt inför helgen.. jag och mamma är ensamma hemma på fredagen, mysigt. Så då ska jag nog inte gör så mycket. På lördagen får jag se.. funderar på att bara umgås med någon kompis.. jag känner inte alls för att gå ut, jag är nog sjuk. Kanske är det för att inte mycket kan mäta sig med kvikkbaren och pacha och alla andra ställen, jag vet inte.

Shoppat har jag gjort massa sedan jag kom hem, mkt mer än vad jag gjorde i spanien.
Bloggsuget finns där inte än. Kanske har jag tröttnat? I alla fall för tillfället. Har inte så mycket att skriva om heller, men när det skett lite förändringar (vilket det förhoppningsvis kommer att bli) så blir det mer uppdateringar.

Ikväll blir det promenad med Johan, min granne.
1 timme varje  dag har vi lovat varandra, båda måste börja komma i form.

Puss M

trögis



Haha.. snacka om trög tant, hoppas att man inte blir sån när man blir gammal;)

hemma från spanien

Jag är hemma från Spanien, kom hem redan i måndags men jag har ingen större lust att sitta här och blogga när det finnd andra saker som är så mycket viktigare just nu. Fråga mig om jag är nöjd? Nä faktiskt inte..
Men resan var underbar.. den bästa resan ever! Träffat massa roliga folk, nya vänner, festat som aldrig förr, liftat med spaniorer, sjungit kareoke med en stor isbit i munnen, träffat X.. ja listan kan göras lång.

Men just nu är det annat än bloggen som styr mig liv.
Uppdatering kommer när jag orkar.

Puss


Ett kort från Spanien i alla fall..


RSS 2.0