run run run

Va ett tag sedan jag skrev här nu. Igår var jag o Anna hemma hos Kicki o kollade på film och jag somnade inte.
Idag gick jag först upp vid 9 och grejade men sen gick jag och la mig i sängen igen o kollade på en film och snackade i telefon.. sen somnade jag igen. Nu har jag och pappa nyss byggt ihop min byrå till toaletten och strax ska jag ner och dricka en kopp te.
Snart e februari slut, nice! Bara mars o april kvar sen e det vår!
Jag vill verkligen ha sommar nu.. Ops, klockn va visst lite mer än vad jag trodde'.. måste dra.

Puss M

min säng

Hoppas att en månad går fort, för jag vill ha min säng nu!!! är skittrött idag dessutom har nästan nickat till sittandes på jobbet, inte bra!
Idag ska jag hem till Krille så han ska få knäcka min nacke och rygg lite.. var längesedan sist så det behövs nu känner jag. Ska förbi frölunda också och byta en jacka... råkade ta XS istället för S.
Sen ska jag hem och lägga mig , sov bara 4,5 timme i natt.

Är inte aktiv på bloggen, tycker inte att det är kul längre..  funderar på om det finns något sätt att spara den för mig själv så att jag kan läsa allt jag har skrivit sen näär jag är gammal;)

Puss M

Ikea

Igår gjorde jag ett ryck hemma hos mig och tog tag i städningen. Jag och Johan var på Ikea, och som alltid med Ikea är det man ska ha slut. Så det blev ingen byrå.. det som verkligen var prio 1! Men det  blev lite annat, Johan köpte bland annat klädstång till sina skjortor=) Höll på och grejade till sent och idag ska jag göra det sista tänkte jag. Så skönt att slippa plugga när man kommer hem.
Nu sitter jag på jobbet och håller på att uppdatera alla säkerthetspärmarna.. inte alls kul. Längtar hem till och med.. haha
Puss M

Back in Gbg

Hemma från Malmö.. kändes som att jag var borta hur länge som helst. Åkte kl 6 på morgonen på lördag och sen åkte vi hem på söndagen igen vid 5. Har inte sovit mycket denna helgen. Pappa och jag sov på golvet och han både snarkade och snackade i sömnen.. stackars mamma som sover med honom varje natt. Jag hade typ pallat max 1 natt till. Blev nästan slagsmål på natten ju! Igår när dom grejade det sista så gick jag en sväng på stan, skulle köpa skor med köpte väska och en tröja istället. När jag kom hem träffade jag J och sen var jag hur trött som helst.

Idag ska jag och Johan till Ikea.. Han har snackat om det länge och eftersom jag ändå behöver få ordning uppe hos mig så passar det perfekt. Så idag blir det en röjar dag så att jag kan mäta och greja och sen beställa sängen =)

Nu är det lunch snart och det e tur eftersom vi inte hade någon frukost hemma i morse så är jag sjukt hungrig.


Puss M

RSS 2.0