valborg idag.

Blir grillning hemma hos mig med lite goa brudar. Tjejsnack.. drinkar... å sånt som hör förfester till. Sen blir det parkan .. Springparty där. Kommer bli bäst!!
längtar till ikväl brudar.

Hoppas att du också kommer förbi ann-ida... saknar dig!!

pusssss
malle .

Skrive imon om valborg, naturligtvis hänger kameran med ikväll så det blir lite goa kort:) pussss

Valborg imon!

Imon blir det grillning hemma hos mig.. Jag, sandra, linnea å jullan å ann-ida å nån annan ev. Ska bli mysigt. Sen blir det förfest å sen utgång. parkan som gäller. Kommer bli bäst brudar!!

pusss ses imon;)

Snart är resan bokad...

Ikväll runt 9 ska vi boka resan till Spanien.. Ska bli så kul. Kommer vara borta från den 3-13 augusti... Vilket party det kommer bli asså!! helt sjukt!
Snart kommer vi Pacha..


helgen som gått

I fredags var jag, kicki, anna å marie ute och tog några glas vin. Mysigt var det, fint väder med:) Skulle egentligen inte vara ut e sålänge.. men jag var ändå hemma vid halv 3 nångång. Satt och planerade spanien lite grann med. För dit ska vi ju i sommar igen såklart.

Tyvärr glömde jag kameran, sådet blev inga kort:(

shopping...

Idag ska jag nog in till stan en snabbis...

Glömfde kameran igår.. skulle ju lagt in lite kort från uteserveringen som sedan råkade bli fest..:P vi stannade där till 2 iaf.
Hahaha norrmänn e konstiga men söta... den ända meningen dom kunde var "bit i kudden för nu kommer pappa"... så jävla äckligt.

E det inte du som praktiserar på kristinedal??... joo, det e det!! hahaha

image49

inga norrmänn.. men skåningar.. det e faktiskt roligare:P

ann-ida

Tänkte bara säga att jag aldrig kommer glömma dig. You are always in my heart. (ops, det lät visst som du hade dumpat mig..haha).

Hoppas att vi någongång kommer att flytta till en lägenhet tillsammans. Kommer bli den snyggaste lägenheten i stan;)

puss hjärtat
.. din malle

SKÅNE I VÅRA HJÄRTAN..

image48
ann-ida and me..

Valborg

Valborg närmar sig med stormsteg... redan på måndag. kändes inte alls som det redan gått ett år  sedan förra valborg. Blir antagligen en super valborg detta året... :) party. E bjuden på grillning först å sen ska vi ut .. antagligen parkan. Med dessa underbara brudar kan det knappast bli bättre. Sandra (L)

image47

Glassigt;)

Vilket väder det är idag då.. helt underbart. Snacka om att manges låt stämmer bra in nu.. " det e glassssssigt...".
Ska in till stan sen på uteservering med brudarna, mysigt det! Sen kanske det blir utgång efter det.
Låg ute och solade i en timme innan... men det var nästan för varmt för att ligga i trädgården. efter det åkte jag til allum en liten snabbis. Hitta inte så mkt, bara ett linne.

Nu ska jag åka och handla mat, ikväll blir det hemmagjord pizza på menyn:)

kisses malle

på tal som sol.. ja saknar playa del sol.. varför tog den underbara serien slut? kom tillbaka!


image46
Steffen. We like you.. "DJ Steff" haha

Au pair??

Nästa år ska jag eventuellt åka som Au pair till Californien. Åh, längtar faktiskt lite efter det. Har funderat länge på detta och är typ 98% säkert på att jag vill. Men gud vad jag kommer sakna alla här hemma.. speciellt mamma.
Men en grej som är bra är att alla är ju i samma sits iaf, dem flesta längtar ju hem någon gång.
I år är lång tid, men jag tror att det kommer gå rätt snabbt ändå. Mamma har lovat att hälsa på mig var tredje månad och sen kommer jag ju åka hem på julen och sånt.

image45
nanny nästa... kanske;)

New port beach är ju inte fel asså...

puss malle

Inga gråa hår längre...

Kom nyss hem från frisören, skönt att slippa dom gråa håren.. haha.. hann inte ens bli 20 innan man fick dom:(
Helt underbart väder ute ju, ska nog sätta mig en stund i solen innan jag ska städa och sånt:(


detta underbara ställe..

Parkan..
Nästan lika hett som pacha...



Sitter och kollar på Svenska för invandrare med Shan the man... så jävla roligt.. jag dööööör!

image44såååå grym e han :)

stackars liten...

Fick precis reda på att min lilla systerdotter Thea som bara e nån månad ligger på sjukhus.. Hon hade fått nåt pr-virus eller var det var.. Man får svårt att andas och så. Stackars liten då...

Hoppas att Ella mår bättre i alla fall..:) Har inga bilder på den minsta än, men här kommer en bild på sötnosen Ella, Thea storasyster:)


image43

min prinsessa Ella på lucia på dagis...

I know...

Just nu ser bloggen jättekonstig ut med massa färger här och där.. men jag håller på och listar ut hur man ändrar dessa. skulle egentligen vilja ha en bakgrund.. men vet inte hur man gör det heller. Nu ska jag äta veg.lasagne..

sommarvärme nästan idag ju..:) wiee

puss malle

hawaii...

Läste nyss att det är hawaiifest på deep nu på onsdag och eftersom jag älskar temat så måste jag ju självklart dit, även fast jag börjar halv 6 dagen efter.. haha:)
Den kvällen lär ju hawaii linnet åka på...å blommor i håret med;)
grrr , het kväll I hope.

image41

ge mig sommar...

Solbränna. jordgubbar. uteserveringar. havet. sola. turister. glass. grilla. fester. konserter. bada. mys. vattenmelon. flip flops. baggy. linnen. solbrillor. sand mellan tårna. drinkar....

JAG längtar ihjäl mig efter sommaren.. men tydligen skulle det bli fint nu i veckan å helgen  iaf så det låter ju bra det.
Laddar inför Pacha gör jag med... för det måste ju bara bli av..:)


Så himla fint halsband... skulle verkligen vilja ha det.. (L) (JAG LÄNGTAR EFTER DIG..)

image40

Skulle behöva hjälp med en header och lite sånt, förstår inte hur man gör.. E det någon som kan?

pizza beställning...

Min syrra ska alltid ändra nått på sin pizza... så skulle självklart jag ringa och beställa.  Så sa hon att antingen kunde jag säga en hawaiii med champinojner eller en Capricciosa med annanas. Så i telefonen lät det såhär:
Hej, jag skulle vilja beställa en nr 16 och en Capricciosa med hawaii på... han i telefonen skrattade som f*n.. med annanas menar du? haha ahh precis;)


vilken kväll igår!

Kom hem från praktiken vid kvart över 7. snabbt ner och duscha, raka benen å sånt sen efter det fixa naglarna... hade tappat 3 st. Sen insåg jag hur mkt klckan var och att mina brudar snart skule vara hät. Så snabbt slängde jag på mig mammas alldeles för stora brallor och körde iväg och skulle köpa chips, plockade upp kicki på vägen med. Sen när vi kom hem var det bara till att börja sminka sig och välja kläder och sen korka upp vinet!
Efter ett litet tag så kom Rooz och markus hit med, så förfestade vi till halv 12 eller nåt.. tog bussen in till stan och senblebv det underbara parkan. Vilken kväll det var .. och alla hade roligt med, för det är inte alltid som det är så. Så det var tur att det var så.:)
klockan 4 drog vi hem.Berättade en liten sammanfattning för mamma i bilen.. var så sjukt trött. tror inte ens att hon hann gå ner för trappan från mitt rum innan jag hade somnat.. haha
 Idag mår man väl sådär, men helt ok ändå.. va ska man hitta på ikväll då?`På spriten igen eller bara ta det lygnt.. lutar nog mest åt en lugnt hemma kväll tror jag men man vet ju aldrig.


Puss malle

här kommer lite goa bilder sen igår... njuuuut;)
klicka på bilderna för att få dom större:)



Fler blider kommer änr jag inte e så bakis längre! måste lägga mig nu!


ikväll blir det party!!

Längtar till ikväll... då blir det party med spanien gänget igen... kul:)
Parkan väntar på oss.. åhh det stället e så bra!
får nog skynd mig att ta på mig å så nu innan praktiken börjar!!


puss malle

solen skiner, man blir så glad:)

bekräftat

Idag blev det bekräftat.. killar kan fan också ha mens... iaf pms!!

vart vill jag mest...?

Ì sommar ska jag resa:)
kan inte bestämma vart för jag vill till så många ställen..

  1. Ios (grekland)
  2. Split eller Hvar (kroatien)
  3. phuket (thailand)
  4. Bercelona (spanien)
  5. Magaluf (spanien)
självklart måste resan ha följande:
  • fina stränder
  • snygga grabbar
  • Goa drinkar
  • bra partyställen
  • stort utbud av shopping
  • och det ska vara billigt (helst)

Ios

Greklands festligaste lilla ö! Under högsäsong är Ios en mötesplats för alla nöjeslystna. Under för- och eftersäsongen reser du hit på egen hand.

Ios har rykte som ett riktigt hålligångställe, och det med rätta, för på få ställen i Grekland är nöjeslivet så intensivt som här. Under högsäsong samlas många nöjeslystna ungdomar från hela världen på Ios för att få ut det mesta av sin semester. Men det finns också alternativ för en något mera stillsam tillvaro.
Ios har cykladisk charm med vitkalkade små hus som klättrar i klungor, ihopträngda längs vindlande gränder. De blå fönsterluckorna och blommor i krukor, byttor och på gårdar och trappavsatser bildar färgklickar i det vita. I bördiga dalar, mellan karga berg, växer oliver och fruktträd och på sluttningarna breder vinodlingar ut sig. Oräkneliga små kyrkor pryder landskapet. En klarblå himmel med strålande sol och ett turkost hav gör den pittoreska tavlan fullkomlig.

image30
... fina stränder, party, säkert snyggingar å goa drinar med...;)

Phuket

Ön Phuket är kanske Thailands mest kompletta resmål och passar de allra flesta, oavsett tycke och smak. Detta är Thailand när det är som bäst.

Patong Beach
Patong Beach är semesterorten med liv och rörelse! Här är shoppingutbudet som störst och du kan välja och vraka bland gatuförsäljarnas strand- och badkläder, jeans, t-shirts, sidenskjortor i oändliga kvantiteter, liksom elektronik och klockor. Prutmånen är mycket stor. Den som inte prutar riskerar att få betala rejält för mycket - men tycker förmodligen att det ändå är billigt. Det finns även flera bra shoppingarkader där du kan handla märkeskläder till billiga priser. Nöjeslivet är hektiskt och erbjuder allt från lyxhotellens underhållning, restauranger och barer till diskotek och enkla, livliga småbarer som är öppna direkt mot gatan med hög diskovolym. Mitt i staden breder den härliga sandstranden ut sig, ljus finkornig och långgrund med ett stort utbud av vattensporter och thaimassage. Härifrån kan du också ta en longtail-båt ut till någon av de andra närliggande stränderna.

image31
vem skulle inte vilja ta en simtur där?...

Hvar

Hvar lockar med charmiga och högst levande medeltidsstäder, härligt klart vatten, roligt nattliv och god mat på pittoreska restauranger. Dessutom har Hvar en vacker, frodig natur och ett milt klimat.

Längs Kroatiens dramatiska kustlinje ligger över 1 000 öar. Hvar, som är en av de större, är en grön och blomstrande ö med doft av lavendel och rosmarin. Hvar har en lång historia av turism bakom sig. Ända sedan 1868 har Hvar haft tusentals nöjda besökare och många återkommande resenärer varje år. Eftersom ön är den mest solsäkra längs kusten, utgör sol och bad en naturlig del av semestern här. Badar gör man vid stenstränder, klippor eller vid stora badtrappor. Det finns många små badvikar runt om på Hvar. Man kan också åka båt ut i skärgården och hitta fina stränder att tillbringa dagen på. Här finns möjlighet att gå i surfing- och seglarskolor, det finns flera dykcentra och under sommaren anordnas ett flertal regattor.

Hvar stad
Apollos hotell ligger centralt i småbåtshamnen inne i Hvar stad eller strax utanför i lugna omgivningar. Hvar stad är mycket charmig med medeltida byggnader och en atmosfär som påminner om södra Frankrike. Här finns ett brett urval av riktigt bra restauranger. Slå dig ner vid ett bord med en broderad duk i någon av gränderna och beställ in "gregada", en typisk rätt från Hvar som består av fisk tillredd tillsammans med potatis. Till maten dricker man med fördel något av de goda kroatiska vinerna. Hvar stad har ett spännande nattliv under de varma sommarmånaderna. Hit söker sig jetsetfolket under högsäsongen och trängs på diskotek och barer. Hvars musikfestival pågår hela högsäsongen, med konserter och rockgalor i kloster, katedraler och under bar himmel.

image32
mysigt...


hinner inte skriva mer nu, för nu e det top model:)

// malle


Malle

Har inte kunnat skriva på ett tag nu. Kunde inte lägga upp mina inlägg, vet inte varför. men nu verkar det funka igen.
Ikväll skulle jag hämtat  mamma å pappa på flygplatsen men så ringde dom å sa att det var försenat i 4 h, så dom kommer inte lanada förrän kl  2 inatt. så det blir till att ställa klockan och gå upp;)

Veckorna går rätt snabbt sedan jag bröjade praktisera, trivs jättebra! Har solat idag med, brände asset lite.. haha:)
Idag kom marie, anna å millan hem från Ny... med sig har dom min guess väska, ska bli kul å spana in den.
Får se om det kanske blir en liten sväng på parkan på fredag för nästa fredag är det ju gayblubben, helt värdelöst, fattar inte hur dom kan ha det en löne-fredag?

3 nätter i rad har jag dröm om världens underbaraste kille, som är söt snäll å allt sånt. men grejen e att jag inte vet vem det e... haha. När jag vaknar så kommer jag inte ens ihåg hur han ser ut. (jag tror jag såg honom idag på gymmet, kanske inte var han men han var en 10p-are iaf)  men i alla fall.. inatt så drömde jag att han var bortrövad.. hur ska detta sluta?


image28

Ingen kommer ihåg en fegis.. så e det bara:)

Har redan hunnit med en del idag faktiskt, och klockan är inte ens mycket än. snart börjar praktiken och sen när jag har slutat runt 9 så har jag ingenaning vad jag ska göra. Min syrra skulle ha sin klass här så jag skulle inte vara här iaf. hmm, va ska jag göra. ska ringa å kolla om det finns någon som vill träffa mig idag kanske:P
Har precis städat lite med också å nu ska jag upp å ta på mig lite kläder å så innan det är dags att gå.
Fint väder idag meed, så det får la bli blommor å så idag meed:)


Daiquri Strawberry... såååå god;)


image33

första dagen idag

Idag började jag min praktik på kristinedal. Blir nog kul, fokket som jobbar där är sköna i alla fall. Å sen jag har nära dit med endast en promenad på 10 min.  Men usch va trött jag är idag. Börjar klockan 6 imon, så det blir till att gå upp klöockan 5. så efter anna phil blir det väl sängen.. haha:P

image27

gillar denna bilden på nåt sätt..

RSS 2.0