Bad

Sjuktdålig uppdatering här igår. Men jag hade ingen lust och dessutom så va jag iväg och köpte bord och så.. så nu kan jag ha middagar hemma =) Så himla skönt med helg. Idag kanske jag ska ut, hoppas på det i alla fall.. men det beror lite på alla andra. Annars ska jag o mamma ha filmkväll.
Imon däremot blir det fest.... ska ut med sandra, ronalyn mfl. Grilla å förfest hemma hos mig.
Sen ska jag möta upp mamma och hennes kollegor som också är ute.
'
Nu ska jag göra några BL här på jobbet och sen spana efter bilder till min systers student.

Puss

Le Grand

Yes, Fredde le grand kommer ill Park den 6/6.. det tackar vi för. Kommer väl bli nästan lika bra som guetta i alla fall.
Längtar längtar...
Kan det inte bli nationaldagen nuuuu...

puss

I fix

Nu har jag städat undan lite här. Och nu sitter jag här i en nybäddad säng med bikini, det blev lite varmt.
Va en sväng hos ester efter jobbet och hälsade på o åt glass. Men nu ska jag gå ner och göra någon mat.. Nu när jag har gått upp i vikt måstejag ju se till att hålla det så;)

Sen ska jag hjälpa mamma o fixa lite iför syrrans student.
puss

denna

28/5

Dagen har sprungit iväg hittills och det gillar vi.
Har packat sverige tröjor till våra kunder hela förmiddagen typ.
Hade ju laddat upp med "solkläder" idag.. korta skjorts och inget smink heller, bara maskara.. åh sen när jag kommer ut på lunchen o lägger mig så upptäcker jag att det är kallt. Eller kallt kanske är lite och ta i men jag kunde iaf inte ligga länge.
Idag ska jag åka o hälsa på ester efter jobbet, äta glass och snacka skit. Sen efter det fixa håtet.. måste slinga löshåret jag har köpt så det blir samma färg...plus klippa upp det lite.

Nu är klockan halv 2 och jag kom på mig själv att sitta här och säga god morgon till allt folk som kommer in.. haha. Ja sa ju att tiden går snabbt idag.

Puss

jag blir kär

När det är så fint väder är verkligen mitt humör på topp.
Det känns nästan som att jag blir kär.

På fredag ska jag på fest först  med ester o ronalyn. å sen ut efter det.. och på lördag ska jag till aveny 1... dom har en ny klubb där då.

JTill något helt annat så borde jag lagt mig för längesen.. men jag somnade innan vid 8 så jag är ju knappast trött nu. Skönt att jag har bilen imom iaf, 30 min längre "sovmorron"..
Längtar tills min semester i sommar.. då blir det torre som vanligt.

God natt darlings

Puss


Casting

Asfint väder idag, det gillar vi. Tydligen är det vamt ute med.. ska slänga i mig maten sen och lägga mig o sola.
Tyvärr blir man ju inte så brun med smink, men bara för att det är skönt.
Idag hade jag fått ett mail från en tjej som ville att jag skulle komma på casting för deras agentur, ligger tyvärr i sthlm. Men jag vet ändå inte om jag hade vågat...Jag är feg när det gäller sånt. haha.


Tiden segar sig verkligen fram idag...
Puss


hm

Fungerade vist inte att länka.. nmen det är iaf en kille som kan sjunga både med tjej o kill röst... och han gör det asbra;)

Idag har jag inte gjort så mkt.. somnade nä jag kom hem, blir alltid så när jag inte hittar  på nåt. Ska snart gå ner o baka nåt så mamma blir glad=)

Puss

hur kan man?

Förstår  inte hur man kan lyckas med nåt sånt här
puss

Måndag

God Morgon,
Måndag igen.. känner mig rätt utvilad trots allt.. men det är klart lite seg är man ju.
Helgen va en av dem bästa på länge.. riktigt kul.
Snackade med min soulmate igår med som sa att hon skulle hem på midsommar.. så himla kul.

Just nu luktar det kräk i käket, tur att jag inte e bakis säger jag bara. Men det e blommorna som luktar så.. dom gamla alltså.
Usch, men nu ligger dom där och stinker istället  så varje gång man öppnar sophinken får man sig en "glad" överraskning.

Ska in till stan en snabbis efter jobbet tror jag, ska köpa.. hmm.. haha va var det nu igen. Jaja jgkommer väl på det undr dagen.

Puss


Mors dag

Idag är det mammas dag, jag har inte ens gått upp än. ångest för det kan man säga. Har liksom inte gjort ett skit än och det är fint väder ute plus att klockan är halv 6. Snart kommer mamma o pappa hem från golfbanan och då ska vi ut och äta o så ska mamma få lite presenter;)
Ikväll blir det lugnt, med tårta och film.

Gårdagen va jättelyckad. Va som sagt var i slottskogen större delen av dagen med min systers barn. Sen åkte jag hem på middag hemma hos kicki. Förfesta där o så.. sen gick vi till nivå.. Skitbra där verkligen.
När dom andra hade gått hem så mötte jag upp Ronalyn där.. vi va där till atängning nästan. Jättemkt folk verkligen å bra musik. Sen körde R hem mig. Kicki tog lite kort men dom e tyvärr på hennes kamera än.

Nä nu får jag nog ta på mig,för snart ska vi åka.

Puss

zoo zoo vi ska gå på zoo

Nu har jag fått en barnlåt på hjärnan med... Ella skulle lyssna på denna om o om igen i bilen påväg hem. Skulle sitta fint om ja går runt och sjunger på den ikväll på avenyn.haha.
Kunde i all fall sola lite.. sjuktmkt folk i slotssogen var det.. olala. Fast jag höll mest koll på thea som sprang runt till olika filtar.. =)
Nu är vi hemma iaf, och jag har ca 1,5 timme på mig innan jag ska åka hemifrån mot kicki.. hon ska ha bartömmning eftersom hon ska flytta till en annan lägenhet.


Got to go..
Puss

Gårdagen

Igår va en nice dag. Träffade upp ann-ida vid excet och så drog vi in till lounge.. skitmysigt där verkligen, verkligen min stil.
va där i typ 2,5 timme... sen kom johan förbi och sa hej.. och sen drog ann-ida hem för att hon skulle jobba och då gick jag vidare till viktoria där carro o co va. där prang jag på en kille som jag träffar varje dag som kommer till mitt jobb o hämtar massa saker. lite kul.. haha. sen drog vi vidare till excet, men det va  skittråkigt där stannade jag o carrro inte länge. Istället snackade vi ihop oss om X .. vi måste verkligen fixa detta nu.. haha ni ska bara veta va som e på G.
Srnare ringde markius o ville  att vi skulle komma på fest i fiskebäck. men ¨så blev det inte.. klockan va ju rätt mkt då.

Idag ska jag iaf vara barnvakt.. hela dagen. och sen på kvällen är det middag hemma hos kicki och sen utgång efter det. Shit va jag lever livet just nu. Nä kanske dags att ta på sig, snart kommer Barnen;)

Just det, träffade en kompis till carro som hade gjort silikon.. så himla fint.. inte alls hårda och onaturliga.. utan det såg verkligen äkta ut. Jag haar ju velat göra det länge o nu blev jag ännu mera sugen. Så nu kanske jag o carro ska lägga in oss tillsammans o få det överstökat... 40 000 kostar det, inte en kul summa direkt.. men man har ju det ett bra tag sen.
Det ärt bara en sak jag inte gillar, jag vill inte sövas ner.. har panik över det.


Pusss


Gårdagens mys

Gårdagen va mysigast på länge..
Jag och sandra va i stan hela eftermiddagen till typ 8 på kvällen. Först gick vi i affärer och så och sen åt vi middag på Lilla London. kul att hitta på nåt i veckorna med.. om jag inte gör nåt så somnar jag ändå när jag kommer hem o får inte gjort nåt alls.
Blev shopping för båda mig och Sandra. En del lika saker.. samma stil;)
Blev 2 klänningar, ett par solglasögon och ett par örhängen för mig i alla fall.. nice, sommaren skynda dig nu då när jag har shoppat!! Ska bli fint väder i helgen, ska passa på att sola massa då, ska nog köpa sån hawaiian tropic=)
Luktar så gott med, kokos=)


Ikväll ska jag, ann-ida och några fler till excet på after work och sen efter det blir dt antingen utgång eller filmkväll..
Jag känner nog lite mer för utgång nu när det e så fint väder plus att det är VARMT 15 grader=)

Snart är dt midsommar.. va ska ni hitta på?

Puss

köp på G

Denna goingen ska jag köpa inom kort, behöver verkligen en kamera nu.




Så stod det på Netonets hemsida:
En tuff kameramodell för alla!
Vattentät ner till 3m, stötskyddad för fall upp till 1.5m och frystålig ner till -10°C, µ 850 SW står pall för det mesta. Dess 8.0 megapixlar ger skarpa och detaljerade bilder och den 6.4cm / 2.5´´ stora HyperCrystal LCD gör komponering och granskning av bilderna enkel och tydlig. Den 3x optiska zoomen (motsv. 38-114mm*) ger användaren flexibilitet i hur bilden ska komponeras. Kameran har flertalet användbara funktioner, såsom Ansiktsigenkänning (Face Detection), Shadow Adjustment och BrightCapture Technology, vilka ger perfekt exponerade och fokuserade bilder samt bättre resultat i svagt ljus. Den digitala bildstabilisatorn ger skarpare bilder genom att motverka för ofrivilliga kamerarörelser orsakade av skakiga händer eller snabbrörliga motiv. Makrofotografering görs lättare med integrerat LED-ljus.

Ca 2500 kr för den=)

Puss


Torsdagen den 22/5

Soligt och fint idag, självklart att det blir fint väder när jag ska in till stan och fika o shoppa lite med älsklings Sandra.
Har gått på tok för lång tid sedan vi sågs, fast iofs bara en vecka kom jag på, men det känns som mkt längre än så.
Igår va jag som sagt på stan och skulle köpa studentpresent till syrran och så.. hittade som vnligt inget, men nu har jag iaf fått ett tips av mamma så jag ska åka och kolla på den saken i helgen. Annars jag har bara ett kort att pyssla med kan inte skriva här hur jag ska göra för jag vet inte om hon läser men jag kan lägga upp det här när det e klart.
Mors dags presenten är nästan klar i alla fall, ska bara köa nåt litet till.. typ halsband eller nåt, hon älskar ju sånt.

Köpte löshår igår i alla fall, men det måste sys och slingas så det tar väl en stund innan jag kan använda det. Ska få klart det till syrrans student iaf. Och det är ju inte förräns om 2 veckor.

Nu ska jag jobba undan lite här.


Puss såläng

Blogg-flytt

idag har jag inte kunnat blogga på hela dagen pga att min blogg har flyttats till den nya plattformen.
Men det blir en uppdatering efter att jag varit i stan med mamma.
Puss

Shoppingen imorgon

Imon ska jag handla:
Tubtop Klänning på GT, en svart,blommig med volanger..
Beiga  (möjligtvis svarta) Chinos
Klänning att ta på min systers student
Strumpbyxor
Festlinne till helgen
plus lite annat smått..

puss


Just det ska kolla på kamera med ju.


Löshår

Imon ska jag tillstan och funderar på att köpa löshår då. Vill verkligen ha lååångt hår, och eftersom jag skulle behöva toppa mitt en liten bit till så känns det "nästan" nödvändigt. Jag har ju iofs rätt långt hår men ja skulle vilja ha längre och dessutom fylligare.

Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska göra med färgen, Jag har ju min egna hårfärg plus lite slingor men när jag va i affären sist så fanns det inte någpt hår som skulle matcha mitt på långa vägar.. Så antingen så kommer jag få färga mitt eget plus löshåret i samma färg eller försöka slinga löshåret till min färg som jag har nu. 
Får nog ta med mig mamma som hjälp, för den affären har inget öppet köp direkt, eller det bästa skulle egentligen vara om jag tog med mig Gittan, mammas kompis som är frisör. För det är henne som jag kommer att anlita när det ska färgas/slingas.

Skulle vara kul att få något nytt till helgen med, och visst låter det kul med lite nytt hår=)



image620
 Bild från google.se


45 min

Nu är det bara 45 min kvar tills jag slutar jobbet, underbart!! Ska skynda mig hem och ladda inför myskvällen som jag och mamma ska ha.
Har kommit på att jag inte skulle ha något emot att byta nr, men bara en siffra eller så..(för jag e så van vid mitt plus att de flesta kan det) då skulle jag slippa alla konstiga sms o samtal från personer som man inte träffat på år/månader men som man råkat bya nr med på krogen.. men sånna misstag gör man ju inte om lika ofta längre=)

Puss

Tisdagsmys

God Morgon,
Idag ville inte min kropp gå upp ur sängen.. kan inte somna på kvällarna längre för att det är så mycket som jag ligger och funderar på.
Ikväll blir det i alla fall mysigt. Jag och mamma är ensamma hemma, syrran ska på någon studentfest och pappa ska jobba natt.. så vi har bestämt att vi ska äta tacos och hyra en film.. eller iaf se på något bra, typ inte hockey...

Håller på och ta itu med min mobil, som jag måste lämna in på reperation för att det är något fel på den. Har varit det sedan första början egentligen det är bara jag som har varit lat och inte orkat lämna in den.. måste skicka upp den till sthlm o så eftersom jag köpte den på nätet. Tänkte först att det kanske inte var något fel utan bara en ovana men nix.

Har en kul grej på G som jag hoppas blir bra, ni får veta när jag själv vet att det är 100.


Puss


20.00

Snart är klockan 8.. och jag har redan sovit, inte alls bra..men mina ögon kunde inte hållas öppna längre.
Har nyss bytt lösenord överallt för att jag tror att det var någon som kunde mitt, stod att jag hade accepterat en vän förfrågan på facebook klockan 1 idag och d va jag inte ens inloggad vilket jag tycker är rätt skumt.

Nu ska jag åg ner och göra kvällsmat och sen blir det bara att kolla tv, som vanligt=)

Puss


Måndagen den 19/5

Måndag igen då. Lagom kul. Men man får ju se det positivt att denna veckan är det mkt och nästa med men nästa vecka där efter jobbar jag bara 2 dagar. Studentfirande av min syster plus att jag har en ledig dag för att det är sveriges nationaldag dagen innan.
Igår fick jag besök av J men som vanligt så somnade jag.. haha han måste tycka att jag e rätt så tråkig.
Längtar redan till helgen då jag har massa kul planer.

Veckans planer hittills:
Idag: eventuellt stan och kolla present till min syster.
Tisdag: Spa-dag
Onsdag:
Torsdag:
Fredag: After Work på excet med massa goa brudar
Lördag: Middag hos kicki + utgång
Söndag: Mors dag, ut och äta med familjen

Nu ska jag jobba lite..

Puss


Bio ikväll?

Funderar på bio ikväll. Ska kolla med familjen om dom är sugna, kan va mysigt att göra något tillsammans.. =)

Puss

helgen som gått

denna helgen har varir lite speciellt ändå.. jag har haft jättekul, men ingen utgång=) bra jobbat malin!! Visst har jag varit på barer och så men ingen "riktig" utgång. I fredags fick vi ju besök av gittan o micke som har varit här hela helgen, mysigt. Sen på kvällen där så åkte jag in till stan för att träffa ann-ida o co.. va med dom en liten stund innan dom skulle dra till sticky. Då ringde jag kicki, som vände med spårvagnen och gick ut med mig.. så det blev jag, hon och hennes två arbetskompisar Andy och erik (tror det va så han hette).. blev inte så sent, va typ hemma vid 3 tiden.
Sen hela lördagen från kl 1 - 6 var jag ute i slottsskogen och kollade på göteborgsvarvet, 45000 galningar som sprang.. både tigrar, kexchokladmän, brandmän, ankor.. ja lite av varje. Men jag o gittan va ju där för att hejja på micke såklart. 2.05 kom han in på.. bra gjort eftersom han hade ont i knät och inte kunde träna så mkt som han ville.
Sen blev det raka vägen hem med taxi, åt, bytte kläder och duscha.. värmde mig i bastun ett tag, sjuktkallt när solen gick i moln så den sista timman satt jag o gittan o frös. Men i alla fall, åkte hem till ann-ida och tog en drink. Sen hämtade M och B upp oss och så kte vi till manana.. ett förfestställe, nice. Sen åkte vi till avenyn men det blev inte så mkt av det där så vi åkte hem till M´s lägenhet istället där vi låg 5 stycken ihop packade i hans säng.. haha. klockan 3 ringde mamma och erbjöd korv med bröd hemma.. tackar jag inte nej till mitt i natten ju.. så ann-ida o susse drog hem med taxi. B körde hem och M körde hem mig.
En rätt go kväll. Så trist bara att man inte kan ta några kort längre pga att jag inte har någon kamera längre. Så jag för nöja mig med Fotografes vimmel kort sedan helgen.. haha..

image618image619

PUSS

trötthet

Ni anar inte hur trött jag är just nu. Gör jag inget, eller inte har något planerat på fredagar så somnar jag  vid 9 typ, jag skämtar inte. Lite trist men..
Trots denna trötthet är jag sugen på att gå ut, parkan har ju en bra dj på besök (igen).. Men inget slåt Guetta tror jag, Denna kväll alltså, helt magisk var den.


Nu är det minsann annat på G, måstre dra mig.

puss

TGIF

Thanks Gud Its Friday säger jag bara. Får nästan lite panik över att jag inte har planerat nåt till ikväll. Hur ska jag bara kunna vara hemma en hel kväll? Får nog styra upp nåt tror jag. annars så händer det ju rätt mkt imon men ändå.
Ikväll får jag i alla fall besök och det är ju alltid trevligt.

Nu ska ja ringa E och fråga om hon e sugen på att gå ut ikväll en sväng.

Puss

sommrigt

Designen blev inte så fin som innan kanske men jag ville ha det mer sommrigt. Har tagit med lite som betyder sommar för mig.

Idag började vår sommartid på jobbet, vilket innebär 8-16.. riktigt härligt att sluta en halvtimme tidigare, det gör så mycket. Inte blev det någon tripp in till stan för mig idag heller, kom på att jag hade en gäng grape frukt att ta hem och det väger ju en del.
Imon har jag för en gångs skull inte planerat något, trots att det är fredag. Rätt skönt ändå, men jag har svårt att se mig själv hemma en fredag liksom. Va ska jag fördriva tiden med liksom?

Igår hälsade jag på Ester på jobbet, gud vad jag saknar det stället. Snackade lite om helgen och så. Båda är sjukt sugna på att dra iväg någonstans över sommaren med, en resa skulle inte va fel. Kommer väl vara rätt crazy om jag känner oss rätt.. men inte som dig o mig då frugan, det går inte att så.

Just nu är jag rätt nöjd med singellivet, tar dagen som den kommer och bara njuter. Sommaren är på G och då vet man vad som väntas.. =)

Nu ska jag se hur det går för mamma med maten.

Puss

Vill ha

Denna vill jag ha.. bränner alltid mina..

Gynning = toppjobb

image615



Den här artikeln kommer från aftonbladet. Jag kan inte bli annat än glad när jag läser det. Denna ursköna tjej.. hon är verkligen värd det. Dessutom verkar det bli ett bra program med, jag älskar verkligen konståkning.. kommer väl sitta fastklistrad varje lördag nu.
Ångrar mig så mycket att jag slutade med det, men det fanns liksom ingen tid över till att träna så mycket som dom sa att man skulle.
Goooo Gooo Gynning!!!
Puss

Torsdag

Bara en dag kvar till helg igen, är det inte underbart?
Dessutom kommer söta gittan och micke på beök imon och stannar hela helgen.. ska bli kul att träffa dom igen. Har inte planerat så mycket inför imorgon faktiskt, men på lördag ska jag i alla fall trffa ann-ida och några till.. och självklart hejja på micke som ska springa gbg-varvet.
Hoppas att det blir bra väder så det går att sitta i slottsskogen och fika.

Idag vet jag inte vad som händer än, funderar att snabbt dra in till stan och kolla på en bikini och present till min syster som tar studenten. Känns ändå som ett shoppingväder idag grått och tråkigt.

I eftermiddag ska jag ha möte med eniro, så jag ska väl förbereda mig nu tänkte jag.

Puss sålägnge

good stuff




Rätt go för tillfället=)

min golftokiga släkt

Hela min familj är verkligen golf-tokiga.. Alla spelar skitmkt hela tiden.. men inte hag, eller jag har ju grönt kort men jag tycker inte att det va så kul. Synd för det verkar va en kul sport.. dessutom får man massa motion plus att det verkligen är många snyggingar som spelar. Nästa gång mamma o pappa ska ut har jag i alla fall bestämt mig för att hänga med.


Tyvärr är ju banorna inte så fina i sverige men ändå. Dessa banorna kommer från Jamaica och USA/Californien..

men för att komma till sak, det är ju snart mors dag som alla vet.. tänkte kanske köpa något av detta till mamma..
hon skulle nog bli superglad.


Annars får det bli någon annan golf pryl.Det bästa är att man kan klämma fast den med clipset/magneten på solskärmen, kepsen, bältet, skon eller en tjock krage och då blir det istället till ett vackert smycke (och bollmarkör som alltid finns tillhands).
Känner jag mamma rätt så skulle hon bli glad för en sånhär.. får nog beställa det i veckan så att jag hinner får det.


Här kommer en bild sen helgen med.. från david guetta/park lane:

image614
PUSS

God Morgon

Ny dag och nya krafter. Igår va jag slutkörd helt enkelt. Under natten har jag laddat krafterna.
Idag har vi massage på jobbet, underbart. Städerskan kommer hem till oss idag med, skönt at komma hem till ett nystädat hem.
Har egentligen inte så mkt att skriva om för tillfället, för hittills har det inte hänt så mkt.
Ska iaf lösenords skyda bloggen nu, så att bara dom jag verkligen vill kan läsa. Har egentligen mkt att skriva om men som jag inte vill att alla ska se. Vet inte när detta blir men inom kort.

Puss

konstigt

Det är så stört, för ibland är jag världens lyckligaste känns det som... och ibland är det precis tvärt om. Jag vill göra så himla mycket nu, vet inte hur jag varken ska ha tid, pengar eller ork men man lever bara en gång. Känns som att det måste hända nåt lite kul nu.. just nu känns det som att jag bara jobbar, sover, äter, jobbar, sover, äter, festar..

Nu ska jag gå ner till mormor o morfar och se om dom har något gott i skåpet, någon kaka eller nåt.. E hungrig, trots att jag åt nyss typ.

Sen ska jag drömma mig bort lite med några avsnitt av OC.

Puss

Sorry för lite halvdeppiga inlägg ifag, känner mig inte på topp idag helt enkelt.

Ord som sårar

Ibland händer det att folk säger saker till mig som sårar, men som dom säkert inte vet om. Redan på 2 dagar har jag fått två, entligt mig lite sånna "spydiga"  kommentarer. Har man inget positivt att säga tycker jag att man borde hålla tyst istället..Jaja, nog om det.
Idag efter jobbet ska jag nog in o kika på stundent present och mors dag present, så har jag det gjort. Allt som man gjort har man gjort som mormor säger.

puss

God morgon!

Tisdag igen då.
Sover så himla dåligt nu om nätterna, vaknar hela tiden typ.. så det får man sota för idag. Mina ögon går igen här framför datorn nästan.
Snart tar min syster studenten och jag har verkligen ingenaning om vad jag ska köpa till henne. Någon som har nåt förslag?
Morsdag är strax efter med tror jag, funderar på att beställa nåt kul på nätet så slipper jag springa runt halva stan som alla andra.

Ikväll ska jag kanske träffa en kompis men får se.. annars blir det nog rätt lugnt.
Igår planerades det lite inför helgen (redan I know) att på lördag ska bland annat jag och A gå ut med några stycken.. ska bli kul, men det blr nog nåt lite mer lugnt ställe. Ska försöka att inte gå ut lika mkt längre, men det kommer nog hålla sådär bra. Jag känner mig själv rätt bra.

Puss

hur kunde hon hålla sig?


Hade jag varit i hennes skor så hade jag inte kunnat hålla mig efter den felsägningen...haha

Precis min humor





Så sjuktkul, precis min humor. Jag kan inte få nog av detta,,

avundsjuka

Varför måste alla tjejer vara avundsjuka på varandra helt tiden och gå runt o kolla snett. Ärligt palla sånt?
Tänk om vi skulle stötta varandra istället..
Kom bara och tänka på detta.

Trött

Inatt somnade jag inte förrän klockan 3 typ, då kolade jag på klockan och hade panik över att jag skulle upp om 3 timmar. När klockan ringde var jag inte glad. Ont i kroppen, halsen hade jag med.. men febern va borta iaf.
Men på tal om något helt annat, skulle hämta ut biljetterna till bion, men så var dom slut. jaja.

Nu ska jag gå ner och äta och sen ta mig ett varmt bad med massa skum, för det behöver jag. Sen poppa popcorn med , va sjukt längesen jag åt det. Det var nästan dagligen förr.


By the way.. Himla fin låt detta.. så fin text!


puss

bio

Ikväll är det jag som står för maten... ska laga någon gryta tror jag.
Efter jobbet ska jag snabbt in till stan och hämta ut 2 biobiljetter till en förhandsvisning.. orkar egentligen inte åka in till stan eftersom jag inte känner mig så bra men bio imon bangar jag inte iaf. Filmen heter "Utan Spår"

nu ska jag in på sj och kolla tågbiljetter.

Puss

Dålig

Både jag och uppdateringen på bloggen är dåliga..
Jag hade feber igår och ont i halsen, men jag har ändå kämpat mig till jobbet idag.
Sitter här och mår sådär.. vill bara lägga mig i en varm säng.

Helgen var i alla fall skitbra. Fredagen var bra, på hed kandi.. men ingenting om man jämför med lördagen då guetta spelade på park. Det var typ obeskrivligt.. så fruktansvärt mkt folk=) Var hemma runt halv 5 någongång. Sen gick jag upp tidigt och solade.
Tråkigt att det ska bli kallt nu igen, ta inte bort min sol..!

Usch snart måste jag ta tag i semestern.. vart jag ska, när jag ska ha ledigt och med vem jag ska åka med.
Har ju lite planer redan men vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag försöka äta en banan, så kanske det blir lite bättre.

Puss


15.15

Varför går klockan alltid så långsamt  på fredagar.? Jag vill ju hem nu. Fruktansvärt skönt med helg i alla fall, behöver verkligen de nu känner jag, trots att själva veckan har sprungit iväg.
Känner mig lite trött i kroppen bara, stackars min kropp egentligen den får verkligen altid vila.

Snackade nyss med Sandra och då blev jag genast lite mer uppladdad=)
På programmet idag:
Springa till spårvagnen 16:30
Duscha
Powernap
Sova
Välja kläder
Sminka mig och sånt
Blanda en drink
..In till stan, excet blev det tillslut. Sen HED KANDI, har skrivit det rätt mkt nu men det e bara för att det kommer bli så sjuktbra!!!!

Puss


Hed Kandi

Snacka om att jag längtar... Albumen är nedladdade.. humöret på topp och det r fint väder. Ikväll bär det av till trädgårn för att se Hed Kandi.. över 1000 biljetter är sålda, kommer bli obeskrivligt.
Men innan dess blir det hem snabbt.. duscha, byta om, ladda upp med drinkar. Snabbt in till stan.. dricka fler drinkar och sen fest hela natten lång med underbara Sandra.
Det ryktas om att det kanske blir en sväng förbi Chez eller Excet innann trädgårn med.


puss


Dagen efter

Igår hade vi ju som sagt jobbfest. Kul att göra något men andra utanför jobbet med, blir något helt annat.
Hade trekamp och åt middag.. men va hemma i tid för en gångs skull.. kände att jag behövde några timmar eftersom jag ska ut ikväll och så.
Upptill 25 grader ska det bli idag, och det märks redan.. är ju skitvarmt ute.. =)

Uppdaterar lite senare.

Puss

usch

Nu måste jag få ett stopp på mitt  sockerbehov.. äter något onyttigt varje dag. inte alls för att jag e tjock eller så utan för att det inte är så bra för kroppen att leva som jag gör just nu. Inlines ska det bli med, varannan dag 45 min. Ska försöka tvinga med mig min granne elller syrran ut. Roligare att åka 2 än själv. Inlines är det enda som jag tycker är ok.. och det ger bra träning.. cyckla, springa å sånt tycker jag e skittråkigt.

Pusss


Vårruset

Igår "sprang" jag vårruset.. Det var perfekt väder ute och massa folk; 19.100 hade deltagit. När alla från mitt jobb hade gått gick jag vidare till ann-ida och hennes grupp som också hade sprungit.. satt med dom i slottssogen och snackade till typ halv 10. Sen var fötterna lite trötta så då åkte jag hem.
Idag är det fest med jobbet.. ska spela biljard, dart och bowla och sen middag på det=) Men lär nog bli tidigt för mig ikväll. För imon är det ju Hed Kandi.. Jag och sandra ska gå dit.. jag vann ju två biljetter så jag gav en till henne.
Innan det så blir det after work med Excets goda drinkar.
Jag som skulle hålla mig ifrån spriten ett tag.. wiee va bra det gick. Men ikväll blir det nyktert. Ingen flex=ingen sprit.

Det ser ju ut att bli minst lika härligt väder idag, om inte bättre. Så det blir nog en avkoppling i solen på lunchen.
Åh, vad jag älskar sommaren.

Puss

Glassigt

Härligt ute, lite kallt i vinden bara. Låg på bryggan och lyssnade på musik hela lunchen och bara njöt. Musik kan verkligen trolla bort mig till en annan värld... det är det som är så bra.

Ska försöka skära upp grapefrukten nu.. 400 kilo tog jag emot imorse. Fast det var ju inte bara till miig då.. men det blev ett par kilo var. Kommer inte ens ihåg hur det smakar faktiskt.

Puss

image606

Onsdag

Klokan 11 igår kväll var jag  och pappa färdiga med hyllan. Det är så typiskt Ikea, att det ser så sjukt lätt ut att sätta  ihop det men ändå tar det en sån himla tid.
Men klar blev den iaf och det blev jättebra, det är bara benen som fattas på den, för dom va slut.
Nästa investering blir helt klart en digitalkamera.. har hittat en som jag tycker verkar bra, kan ta bilder upp til 3 meters djup under vattnet bland annat. Ska åka och kolla på den någon dag i helgen tror jag.

Idag ska vi på jobbet springa vårruset, ser ut att bli bra väder i alla fall. Sen efter det får jag se var det blir.. kommer väl va skittrött eftersom jag somnade lite sent igår.

Till helgen ska det bli skitfint väder, det gillar vi=) 20-25 grader och massa sol.. Jag o grannen ska väl bänka oss i min trädgård som vanligt och sola och äta glass.

Puss

30 min

Snart slutar jag, skönt.
Är jättehungrig med.. och godis är jag inte ens sugen på trots att jag har en lite kiosk bakom ryggen..=)


Puss

Tisdag

Soligt, men ändå rätt kallt.
Kom på att det har ju gått sådär med dagen ris o ros.. haha får väl skriva det när det händer nåt helt enkelt.
Imorgon ska jag ju som sagt "springa" vårruset.. blandade känslor inför det, tycker att det e fruktansvärt tråkigt att springa men samtidigt så gör man ju inte nåt sånt här så ofta.

Nyss ringde P mig och frågade om jag ville gå för Rut mfl på fredag, har nämnt det innan. Men jag e ju en fegis när det gäller sånt, så svaret blev åter igen nej. Sa att han inte behövde ringa mig mer men han hoppas på att jag ska ändra mig så han skulle fortsätta tills jag säger ja ja han.. haha.. jaja vi får väl se.
Hade ju tackat ja till visningen på arkaden men det blev ju ändrat, typiskt när jag för en gångs skull tackar ja!!

Nej, nu ska jag fixa lite här.. sen blir det antagligen ikea med pappa.. men ingen säng denna gången utan lite annat. Måste verkligen få ordning hemma nu..

Åh, kan det inte bli helg snart.. ge mig hed kandi och david guetta.. nu!!=)

Puss


Hemma.

Det e så skönt att bara va hemma ibland. har ätit en salig blandning av allt just nu.. popcorn, brownies, bullar å korv med bröd.. haha. Så sjukt trött med, som jag brukar vara. Vågar inte ens lägga mig i sängen för då vet jag att det är kört.  Längtar redan till helgen men i veckan blir det också rätt kul,

Idag: slappt
Tisdag:
Onsdag: vårruset
Torsdag: Jobbfest
Fredag: Hed Kandi 
Lördag: David Guette..
Söndag: slappt.

pusss

lösenord?

Funderar på att sätta lösenord på bloggen så bara de närmsta kan läsa.. men jag vet inte. Just nu känns det inte som jag kan vaa så personlig som jag vill vara. Men skulle det ske så säger jag till innan=)

Puss

I´m a winner

Nyss ringde en trevlig tjej och sa att jag hade vunnit biljetter till Hed Kandi på trädgårn på fredag.. tror ni att jag är glad?Perfekt!! Undra bara vem jag ska bjuda med mig..
 
image605
Puss


David Guetta @ park lane 10 Maj

Jo, det är sant. Är jag glad? Yes.
Dagen innan där, på fredagen kommwer ju Hed Kendi med .. till trädgårn.. kommer bli en sj

Söndag

Lite ångest laddat som vanligt.
Helgen va kul, as always.
I fredags va jag ute .. först barsidan en sväng och sen park lane.. Johan S, min granne och en annan johan och hans kompisar kom på besök. Sjukt mkt folk på park som vanligt. Mötte pappa i dörren kvart i 6 i dörren när jag va påväg hem och han va på väg till jobbet, illa haha. Hade tänkt att gå ut igår men jag och johan beslutade oss för att köpa massa onyttigt och kolla film,och så blev det med. Som vanligt somnade jag vid typ halv 11... det går bara inte att hålla ögonen öppna.. vaknade till klockan halv 1 igen när dom andra var trötta. Mina grannar hade fest igen och jag somnade in till Arvingarnas låt Eloise (eller hur den nu stavas) som jag hade hört sådär 30 gånger den kvällen.
Klockan 12 gick jag upp idag, väckte Johan o anna som hade somnat i soffan. Vi gick ut och solade i trädgården i 2 h, lite resultat blev det.. attans va jag e solkåt. haha=) Men det e så skönt med lite bränna, ser ju dubbelt så pigg ut då=)

Nyss gick min syster och hennes familj här ifrån, dom va här på middag.
Nu är det tyst, helt tyst dessutom.. ingen granne, ingen arvingarna, inga barn.. inget.

Ska bli fint väder hela veckan föresten, åh vad glad jag blir. Nu ska jag gå ner och käka lite.. igen.
jag äter som en man.. nu blir det thaimat.

Pusss Malle

Hemma=)

Just nu håller mina nya grannar på att spela skithög musik, men det gör inget för det e go musik. tror att dom ska ha inflyttningfest ikväll faktiskt.. dom har renoverat ett tag så...men det e inga jag känner.

Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det till att börja fixa sig som vanligt..
skiiiiit kom på att jag in har nåt vin, systemet.. nuuuuu

Puss

1,5 h left

Nu är fredagsfikat över, bara 1,5 h kvar tills jag slutar. Skönt det.
Ska hem och pusta ut för att sen hitta på nåt kul, vad har jag inte riktigt bestämt än... men nåt kul blir det säkert.
Park lane har ju sin stora sommarfest ikväll, den vill man ju helst inte missa=)

Hittade ett gamal kort på mig och några tjejer sen i sommras.. snacka om att man hade go bränna då..

image604
Frågan är.. vem sneglar jag på.. ??
haha.

Puss

Valborg

Sjukttrött efter valborg e jag..
Jag och sandra va ute och gjorde stan osäker.. Blev en sväng frbi peacock och sen va vi på deep hela kvällen/natten.
Jag pallade inte att åka hem så jag åkte hem till J istället och sov där.. Vaknade klockan 9 typ.. och va pigg, men med en så sjuk huvudvärk. inte ens voltaren hjälpte..
Vid 2 tiden drog jag hem och bakade brownies, somnade lite på soffam.. åt, sov igen.. ja det ba typ så min dag såg ut igår.
Idag ska jag antagligen ut, men man vet ju aldrig.

Helt tyst på jobbet är det idag, många som har tagit ledigt idag. Tagit emot 1 samtal på 1 timme, fattar ni..
Nej jag får väl aktivera mig på nåt sätt nu. Ska springa runt och jaga folk angående vårfesten den 8 maj.

Puss

RSS 2.0