trevlig man från england

= kaka i köket..
Eftersom jag inte har något bättre för mig så äter jag! Som alltid.
Idag har varit det lugnaste dagen på länge, riktigt riktigt tråkigt.

Har dessutom lyckats stuka foten på nåt vis, helt plötsligt.


Puss

God Morgon

Det blev jackan igår.. den va lika fin på bild som i verkligheten.
Den va rätt dyr, men eftersom jag ändå jobbar så är det lika bra att passa på innan man blir student igen.. hehe.
Så tänker jag med allt just nu.
Idag händer det inte alls för mycket.. ska försöka få tummen ut och beställa massa kort tänkte jag. blir väl typ 500 kort som måste framkallas.
Tror hela veckan blir rätt lugn faktiskt.

Puss M

Jackan

Nyss ringde Levis till mig och sa att jackan som jag väntar på har komkit in, så nu ska jag springa dit direkt efter jobbet.  Hoppas på att den är lika snygg i verkligheten som på bilden.

Puss M

Måndag

Blir alltid dålig bloggning under helgen men det e bara för att jag har massa annat kul att göra då. I fredag var jag hemma hos Lollo i min gamla klass.. sandra och några fler var där.. =) Sen åkte vi in till stan, blev Park.. första gången jag är på deras gayklubb och absolut den sista också. Det var riktigt äckligt faktiskt.. så det blev donken istället och sen hemgång.
I lördags var jag på tjejmiddag hemma hos Sandra och sen skulle vi gått ut men det blev inget av det heller, utan hemgång istället igen.. hehe.Så jag kröp ner under duntäcket och kollade sex and the city, inte helt fel. Hela gårdagen städade jag.. slängde en svart sopsäck full med grejer (och då har jag inte ens städat mitt lilla rum än med alla kläder o allt annat skit).

Har nyss fått massage, hade glömt av att vi hade det idag.
Perfekt på en måndag.

Idag händer inte mycket, ska åka och kolla på berlocker till thomas sabo halsbandet och kolla på en klocka.. måste få klart min ansökan till skolan också.


Puss M

Drygt 1 timme kvar

Nu är det snart helg, så otroligt skönt! Jag är taggad till tusen.
Ikväll blir det stressigt.. Måste hem, duscha, platta håret, välja kläder, sminka om mig, packa om väskan.. sen vidare till Mölnlycke på förfest med massa tjejer och sen blir det utgång, det gillar vi.

Snackade precis med Sandra och jag tror att hon kommer bli snyggast på avenyn med sina rosa kjol (som jag har provat men som var för stor), sin spetströja och sina pumps.. sorry men hon är redan upptagen, inte bara av mig utan av sin rasmus;)



Puss M

Djuriskt

Läste att det ska bli hett med leopard igen.. tur att jag inte har slängt alla mina kläder. Har klänningar, leggings, tröjor. ja lite allt möjligt.

Puss M

Friday

Är det inte härligt?
Jag älskar fredagar. mer än lördagar faktiskt.
Då har man liksom en spännande kväll framför sig plus att man har hela helgen kvar=)
Igår var jag och mamma på Ikea, var tyungen att handla lite saker som inte kunde vänta tills måndag.
Blev champagneglas och en lampa, ljuslyktor och lite sånt..
När jag kom hem blev det rätt slappt, somnade som vanligt tidigt.. är verkligen inne i en sovperiod nu. Somnar 9 varje kvälll typ.. haha.
Men nu e jag utvilad och på G till ikväll. Då blir det utgång med tjejerna, och det är ju det bästa.
Imorgon är det utgångt igen, med andra tjejer.. underbart, en riktigt tjejhelg.. me like!

Puss M

candy

 Besöket hos första intrycket var bra, åt lite reklamgodis och pepparkakor och kollade på massa roliga o smarta produkter.. sjukt hur mycket saker det finns. Hittade inget speciellt föutom en pläd/film som jag dessutom har letat efter länge... så den ska jag beställa, kommer dessutom att få ett bra pris =) Sen när jag tittade i katalogen så hittade jag yttligare en til..  så det blir nog 2 st. Fryster ju nästan alltid så..

Ungefär så ser den ut, fast mörkblå.. ska köpa kuddar med stjärnor på med... var ju längesedan dom kom men jag har inte hunnit köpa än bara.

 Bild: google
Puss M


gratis!

Ni har väl inte glömt att bli medlemmar här
gratis presentkort tackar man ju inte nej till.

Puss

Pälsen

Efter en otroligt trött dag igår så gick jag och la mig redan vid klockan 21. Somnade väl strax efter det med..  så nu är jag riktigt utvilad plus att halsen känns bättre. Måste verkligen ha min skönhetssömn märker jag annars mår jag typ dåligt, precis som ett litet barn;)
Idag tog jag på mig pälsen, bara 5 grader ute i morse..
Efter jobbet idag ska jag till Ikea med mamma, måste köpa presenten och lite sånt.. plus lampan till mig.
Men innan dess ska jag på besök hos ett företag där jag beställer profilprodukter av. . kul att komma iväg lite.

Angående Linköping så är det tydligen en asgo studentstad har jag hört.. och det gör att jag vill dit ännu mer. Jag måste verkligen komma in. Ska skriva lite på det personliga brevet och sånt annat idag tänkte jag =)

Puss M

trött

Fattar inte vad det är med mig nu för tiden, är så himla trött. Ska bli riktigt skönt att komma hem.. ska bädda ner mig direkt och kolla klart på sex and the city filmen och sova lite, för ikväll är det massa bra på tv och då vill jag ju inte somna.

Puss M

Gratis kläder?

Kan man verkligen få det?
Jovisst.. Bli medlem på gratiskläder så samlar du poäng som du i slutet kan byta till presentkort på bland annat Ginatricot, Jc mfl.

Registrera dug du också, Här



Puss M


.

Bölden i min hals växer (visst låter det äckligt).. förstår inte varför min hals aldrig kan vara nöjd. Den har dessutom inte hånglat på över en månad så den borde ju vara nöjd egentligen.. efter att ha sluppit  alla bakterier.. haha.

Sitter på jobbet, en lugn arbetsdag idag igen, tror det eller ej så längtar jag tills jag får mycket att göra. Preseterar bäst under press plus att tiden går mycket snabbare!!!


Puss M

Någon som bor i Linköping?

Halva veckan har gått.. skönt! Gårdagen spenderades hemma hos M, den lilla tiden som jag hade kvar av dagen.
Idag fick jag gå upp svintidigt, har varit bortskämd den senaste tiden med att ha bil men nu blir det spårvagn igen.. Alltså 40 min mindre sovmorgon plus att jag kommer hem 40 min senare.. hemma halv 6 och det är inte ok.

Snart ska jag söka till skolan i Linköping. Hoppas verkligen på att jag kommer in där, hade varit så sjuktkul eftersom det verkligen är något jag vill göra! Men vi får väl se... ska börja skriva på ansökan idag.
Är det någon som bor i Linköing? Hur e stan? Mycket studenter?

Puss M


maskerad

Igår bestämde jag mig för att det blir pocahontas jag klär ut mig till.. Mamma hade klänningen, jag har linserna och löshåret.. bara lite fjärdar och sånt som ska köpas.

Puss M

presenter

Idag har jag fått tummen ur och beställt massa filmer till min lillasyster i present. Hon hade önskat sig filmer, så då får hon det. Dessvärre inga filmer som jag tycker verkar bra men det e ju hon som ska se dom:)

Resten ska jag köpa imorgon med J antagligen.. ska passa på att köpa till Sandra och sandra då med.
Mamma ska ju få ett thomas Sabo armband med berlock av mig och pappa.


Puss M

kul kurs

Om ca 2 veckor börjar jag läsa arrangemangskursen.. ska bli skitkul.
 Den kommer att hålla på framtill jul och slutuppgiften är att man ska genomföra ett event som hela gruppen planerar. Dessutom kommer jag att ha praktik. Perfekt!

Can´t wait...
Dessutom ska jag kolla på en lägenhet om ca 2 veckor=)

Puss M 


God morgon

Ännu en grå och kall dag farmför mig.
Drömde om Malin i natt bara för att jag va inne på hennes blogg igår.. Den handlade  om att jag var i vännersborg på bersök och tänkte att hälsa på henne på hotellet,  och då stod hon bara där helt tyst bakom disken och inte sa ett ord till mig.. haha;)
Idag skulle egentligen haft möte med wettergrens men fick reda på nyss att det blev inställt för att hon var sjuk. 
Kanske lika bra, för annars hade väl min hals sugit åt sig dom bakterierna med.. den som redan ömmar.
Ikväll blir det till att kolla på "fågelinfluens-serien".. den började förra veckan och verkar jättebra.
Ska ju hem till M ikväll med. 

Puss M

Nu börjar det hända saker.

Både bra och dåliga saker.
Det dåliga är att jag börjar känna mig lite konstig (sjuk?).. höll ju på att svimma i norge, något som jag aldrig har gjort tidigare. Det ömmar i halsen och jag mår illa. Är verkligen alltid sjuk och det blir jag framförallt alltid efter att jag har ansträngt mig.. jag är nog inte gjord för att träna.

Ett väldigt intressant mail har jag fått idag,  det låter i alla fall sjuktbra...

Snart lunch.

Puss M


Farmors bil.

Idag hade jag farmors bil till jobbet, och den var äcklig att köra. Usch nästa gång blir det nog spårvagnen istället för den..
;)

Hemma igen.

Då var jag hemma från Norge igen, kom hem egentligen igår.. runt 7 men jag orkade inte blogga då. Kollade på ensam mamma söker och sen somnade jag.
Sitter på jobbet nu med världens träningsvärk..har bestigit en bergstopp och massa annat och jag med min otränade kropp..haha.
Helgen var i alla fall kul förutom att jag bodde med en skitjobbig kille.. palla sånt.
Idag var det segt att gå upp, ingen sovmorgon på hela helgen.. det känns. En hel vecka kvar till helgen dessutom och massa att göra i veckan. 
Känner att något är på gång i min hals med, och det är inte ok. 

Veckans planer:
Idag: Slappa. packa upp.
Imorgon: Möte med Wettergrens. Sen Träffa M på kvällen

Onsdag: Gå på Nanne Grönvalls show med jobbet. Inställt
Torsdag: På stan. Handla presenter till folk.
Fredag: Utgång (äntligen) med massa goa tjejer
Lördag:Tjejmiddag hos Sandra +  utgång
Söndag: Slappt.. Hoppas jag. Hälsa på mormor.

Måste hinna hälsa på mormor oftare, får ångest att jag aldrig hinner det liksom.


Puss M
 

FREDAG

Sjukt var snabbt veckorna går.. fredag igen.
Packade hela dagen igår, lite svårt att veta vad man ska ha med sig eftersom det både kan vara varmt och kallt.. tydligen 1 grad vid lunch och 10 på dagen.
Efter att M hade läskat mig med SATC så var jag tvungen att ladda ner den med... Så efter idol bäddade jag ner mig och kollade på den.. kan se den om och om igen utan att tröttna på den.

Nu sitter jag på jobbet med pälsvästen på mig. Skönt att slippa frysa.
Jobbar ju bara till lunch idag med =)Perfekt avslut på veckan.
Dock hade jag tyckt att det varit sjuktskönt att vara hemma denna helgen eftersom jag inte varit hemma på ett tag. Men samtidigt ser jag framemot Norge.

Back to w ork,
Får se om jag hinner blogga något innan jag åker.. annars hörs vi på Sönndag.


Puss M


Valp

Jag är så sugen på att köpa en hund. Har kollat runt på blocket och hittat massa söta. Men dessvärre så tror jag inte att det passar så bra i mitt liv just nu. Måste ju liksom hinna hem på luncher etc. Men om man hade varit två hade det ju inte varit några problem. Den dagen jag flyttar ihop med någon är hund högt på priolistan.

2h kvar tills jag slutar. Snälla mamma ringde innan och sa att hon redan hade varit och växlat pengar åt mig, så nu är det bara naglarna och packningen kvar. Bra!


Puss M 


Good news

I alla fall enligt mig..
Gina Tricot ska tydligen öppna webbutik, det gillar vi!
Har alltid bra baskläder där, men som tyvärr tar slut så himla fort..
Läs om det här.

Puss M

God Morgon

Idag var det riktigt segt att gå upp, det till och med sved i ögonen. Låg och tittade på eftersnack på tv eftersom det handlade om event. Är ju ieventbranshen som jag vill jobba inom i framtiden. Sov dessutom hela natten, drömde om mormor inatt :)

Gårdagen, eller kvällen kanske jag ska skriva spenderades med M... kollade idol och efterlyst.


Idag har jag mycket på schemat..ska packa inför norge, växla pengar, köpa något mot min åksjuka,  fixa naglarna och sånt.

Imorgon jobbar jag bara halvdag och sen klockan 14.45 åker jag. Ska bli spännande faktiskt! Har fått planeringen inför helgen och det blir till att gå upp tidigt.. usch jag som hade hoppats på lite sovmorgon i helgen i alla fall.

Nu ska jag duka upp för fika i konferensrummet.


Puss M



 


ny mobil

Köpte ju en ny mobil i år... men den är så sjuktkass.. går sönder hela tiden, har inte ens varit bra från början... ska lämna in den igen och hoppas på att jag får välja en helt ny. Måste kunna gå att reklamera den på något vis.

Min blivande kommer att bli en HTC diamond.. Är egentligen inget teknikfreak men denna e snygg!





Puss M

Pain.

Huvudvärk idag igen, man pallar ju inte.. Förstår inte varför jag har det så ofta, äter nästan tabletter varje dag. Har aldrig det på semester, helger osv utan bara annars...
Får nog ta en tablett till nu för annars kan jag inte koncentrera mig.

Puss M

Värmer mig själv.

Jag fryser alltid på mitt jobb så nu har jag köpt en pälsväst som jag kan ha. Skitvarm är den, så nu slipper jag ha värmefläkten på=)
Igår fikade jag med Sandra, sandra och hennes kompis.. trevligt! Men eftersom vi satt ute och det var skitkallt och den varma chokladen tog slut så blev det inte så länge.. typ bara en timme, men det var kul att ses i alla fall.
Idag ska jag som jag nämnt innan träffa M. Ska kolla på film o så, hoppas verkligen att jag kan hålla mig vaken.. somnar ju alltid.

Har inte hänt så mycket än, klockan är ju bara halv 9. Så det får bli mer uppdatering senare.

Puss M

god natt för idag


Jag o nilsson i trollhättaan.

Nu blir det den nya serien på tv4 som gäller..=)
Dessutom med mitt jordgubbs och vaniljte.. perfekt!

Puss M

En blogg utan bilder?

Om man inte känner en person är dt sjukt tråkigt men en blogg utan bilder.. Det senaste har jag verkligen varit en sådan blogg. Måste bli ändring på det, eller läggs bloggen ner. Funderar på att göra en annonym blogg där jag kan skriva precis vad jag vill och vad jag tänker utan att jag ni vet att det är jag.
För skriva är det bästa som finns när man är arg, ledsen, glad, upprörd, kär, dumpad.. you name it!

Puss M

Perfekta vinterjackan!

Jag brukar alltid ha svårt att hitta den perfekta vinterjackan men i år känns det som att jag kommer att hitta för många. Har ju min gamla sedan förra året plus en goose och sen den jackan jag ska köpa nu, som e såååå snygg! Hittar ingen bild på den men den kommer i alla fall från Levis. Kommer bli min denna månaden !!
Sen min röda väst också=)

Puss M

jobbigt.samtal.

Idag fick jag yttligare ett samtal från Jönköping... inget kul samtals alls!!! Jävla kille, du ska bara veta va arg jag är.. och äcklad!

Puss M

Tisdags-Fika

Idag var det så kallt att gå upp att jag höll mig kvar i sängen, brukar aldrig göra det annars.
Egentlgen kände jag för att slänga på mig en tjocktröja, ett par jeans och mina uggs men eftersom jag ska in till stan och fika idag så blev det inte så. Istället blev det glansiga leggings, kjol och stövlar.
Var inne och shoppade en snabbis igår efter jobbet, skulle egentligen bara köpt berlock till mitt thomas Sabo halsband men det blev även en svart skinväska och underkläder.  Hade den röda västen funnits hade jag dessutom köpt den med.. men den fanns inte. Har handlat så otroligt mycket kläder det senaste, med tanke på mina planer så borde jag inte göra det men man lever ju bara en gång.. och jag är absolut inte någon slösare, utan köper bara det jag vill ha (som förtillfället råkar vara ganska så mycket).

Igår städade jag i ala fall lite hemma, men bara kläderna som låg utspridda över golvet..har fortfarande grovjobbet kvar... dammsuga, skura golvet och städa gaderoben. Men inte idag för då blir det fika med älsklings sandra!

Puss M 

Ett kort sedan helgen

Har lagt in lite kort sedan helgen.. men bara en massa fyllo-kort..inte ok.
Dessutom en massa videos.. Men det vet jag inte hur man lägger ut:P


Puss M

Veckans planer

Ännu en fullspäckad vecka framför mig..(igen)
Idag: Min enda lediga dag
Imorgon: Träffa Sandra
Onsdag: Träffa M
Torsdag: Packa inför Norge och ev. nåt annat på kvällen
Fredag: Jobba 1/2 dag, Åker till Norge efter lunch
Lördag: Norge
Söndag: Åker hem från norge.



Måste göra:
♥ Beställa DVD-filmer till syster
♥ Packa inför Norge
♥ Skicka kort till mormor 
♥ Köpa kläder till begravningen
♥ Hinna träffa dig
♥ Städa

Helgen som gått

I fredags skulle jag ju ha gått ut en sväng och ätit o sånt med J och massa andra, men jag orkade verkligen inte-. Så det blev hemmakväll med mamma, pappa och film. (somnade som vanligt).
Sen på löradgen var det bestämt att jag och tjejerna skulle gå ut och festa men så blev det inte heller, jag som verkligen hade laddat upp men men.. så istället tog jag tåget till Nilsson (tar bara 50 min till trollhättan).. ville se hennes lägenhet och så. Vi var ute en sväng på kvällen, men allt stänger ju kl 02 där.. men sprit blev det, och jag var så sjuktbakis hela dagen igår. 
Igår fyllde jag ju år, vi hämtade hem mormor från sjukhemmet och åt tårta och öppnade presenter hemma hos oss.. Va så kul att ha mormor hemma igen. Kändes som en helt vanlig dag, precis som det brukade göra.
Sen var vi ute och åt middag på Michenagelo, en jättemysig restaurang nära oss.
På kvällen låg jag nerbäddad i soffan och skulle göra ett nytt försök att kolla film, men somnade igen.

Puss M
 

Freaky Friday

Fredag igen och denna helgen spenderas i Gbg. Skulle ju åkt till Oslo men eftersom jag inte mår hundra och jag ändå ska dit nästa helg så står jag över.
Ikväll ska jag till Manana med J och några kompisar till honom. AI hänger förhoppningsvis med. Min syster försökte lura i mig att det var en båt men efter att ha kollat på hemsidan så kom jag på att jag har varit där en gång tidigare.. och det var helt ok, mysigt ställe med billiga drinkar & det gillar vi!
Antar att kvällen kommer sluta med Park som vanligt, inte mig emot.
Imorgon blir det wine med brudarna och sen utgång..Ska bli så kul att träffa alla igen=)

Just nu: Huvudvärk ich det är inte ok på en fredag.


Puss M

Lägenhet?

När man kommer in till mig så ser det ut som Big Bang och jag skämtar inte.. kläder överallt, smycken, lite påsar, gamla kvitton.. det är en himla röra helt enkelt. När pappa skulle hjälpa mig med datorn igår så var han inte speciellt  stolt, och inte jag heller för den delen. Något måste ske!
Mitt middagsbord (om man nu kan kalla det så) kan man inte sitta vid för att man inte ens kan se ytan på det.. Gaderobsdörrarna går inte att stänga och jag hittar NADA där.. brukar resultera att jag bara använder dom kläderna som ligger längst ut och är synliga. Kommer nog hitta massa "nya" kläder när jag städar..Skjuter upp det hela tiden bara!
Eftersom jag ska bygga en walk-in-closet så tar det ju lite tid.. och det känns inte som någon störra idé att börja dra ut alla kläder innan jag fått iväg allt som för tillfället står i min gaderob. .

Kanske få ta tag i detta i helgen, men det beror på om jag åker till oslo eller ej.

Puss M

9.42

Hittills har det inte hänt så mycket. Jag och mamma hade en livlig debatt imorse vid frukostborde (fast på ett bra sätt såklart, bråkar aldrig med min mamma.. kan inte ens vara sur på henne).
Det handlade mest om relationer och annat skitsnack... haha.

På tal om något helt annat så har jag fått typ tandköttsinflammation eller något. Är helt öm och kan inte borsta på ett visst ställe. Får försöka fixa det kväll.. gräva lite.. för jag har inte tid att gå till tandläkaren nu, har varit på så många sånna besök så nu får det vara nog för ett tag.

Puss M 

väst

Jag har länge letat efter en rödväst, dunväst. Har inte hittat någon förrän nu. Förra året verkade det inte finnas någonstans. Nu har jag hittat en på H&M och den får duga sålänge. Hittar jag den perfekta rödavästen senare är det ju bara att köpa den med, det är det som är så perfekt med H&M.

Imorgon ska jag och mamma på stan. Var längesen sist. Längesen jag var på stan över huvudtaget faktiskt, minst 2 veckor sedan.
Ska köpa stumpbyxor, västen, klänning, spetströja (i alla fall prova), present till Sandra, present till Daniel, present till Mamma, stickad tröja och lite annat.. får väl se vad jag springer på. Men nya partykläder behövs absolut, med tanke på hur mycket jag går ut så har dom liksom festats sönder!

Puss M

Beslutsångest

Jag lider verkligen av beslutsångest. Vad det än gäller.. om det gäller skor, kläder, resa, dejter, mat.. allt! Måste vänja mig av med detta.. Men denna gången är det helt normalt av att lida av det, det kan jag lova. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Känns som om jag inte gör det så kommer jag undra hur det hade blivit om jag hade gjort det samtidigt som att allt kan bli helt fel.

Igår gjorde jag vegetarisk lasagne hemma, jag tycker det är helt ok att laga mat och jag har inte lagat något innan som jag inte tyckt varit gott. Men igår asså.. det lasagnen va inte den godaste..tur att man inte hade bjudit hem någon. Tror det blev lite mycket lök.. gillar inte ens lök egentligen. Men pappa som är köttälskare, han gillade det.. och det var ju tur.;)
Nä, efter detta kommer jag att använda mina gamla recept det är en sak som är säker=)

Puss M

ett nytt kort

Var ju på fotografering för ett tag sen... handlade mest om smink.
Har inte fått nåt kort efter det, men här kommer ett som jag fick igår. Vet inte om jag gillar det riktigt.. Är så olik mig själv.


Puss M

utklädningstips

Jag är ju som sagt var bjuden på inflyttningsfest/maskerad..
Temat är musik & film..
Någon som har tips på vad jag kan klä ut mig till?
Har 2 ideér men jag vet inte om dom är så bra. Kom gärna med förslag!

Puss M

i.d make up

Behöver köpa lite nytt smink känner jag. Alla vet ju att smink kan göra under verk, nu det senaste har jag inte orkat sminka mig så mycket, mest beroende på att jag är lat och att jag tidigare hade brännan kvar och då är det ju helt onödigt att sminka sig enligt mig. Naturligt är ju finast.. Men nu när man börjar bli blek igen och nästan rädd för sig själv i spegeln är det illa.. haha.

Behöver bland annat ny fondation och maskara..
har alltid användt biotherms fondation och trivs bra med den men är sugen på att prova i.d eller mineralsminket från Loreal. Är det någon som har provat?
Maskaran behåller jag samma sort, vet inte hur många skitmaskaror jag har slängt.. så nu håller jag mig till dem jag vet fungerar.
När jag ändå beställer så blir det nog nåt nytt läppglans med, ni som känner mig vet ju att jag alltid har minst 5 st olika i väskan.. hehe. Fick en ny älsklings sort från VS men eftersom det bara går att köpa i USA så får jag se mig om efter något annat.

Ytlig man är egentligen.. smink och sånt. Men lite kul är det. En väldigt kul bransch att jobba inom i alla fall.

Puss M


Höst för mig

Många klagar på hösten.. men jag tycker faktiskt att den är ganska så mysig. Visst, det är kallt och så, men det är ju bara för att man har för lite kläder på sig.

Duntäcke, levande ljus, bra filmer, popcorn, tjejerna, filtar, storakuddar, pyjamas, någon kille, sena nätter, regn utanför fönstret.. är det inte mysigt?

Puss M

Falskhet

Palla med mer falskhet.. tror faktiskt inte jag gör det.
Men över till något helt annat.. har en kul grej på G (mina närmsta vet om det men jag har valt att inte berätta om det här).
Men det händer redan nästa helg=)

Annars är det mest samma sak hela tiden tycker jag...
Pencilinen (eller hur det nu stavas) har börjat värka och jag är nästan frisk.
Helgerna framöver är uppbokade för massa kul..

Helgernas planer framöver:
Denna helgen: Norge
Nästa helg: Skulle gentligen haft tjejmiddag då men nu har det dykt upp en sak som jag måste åka på och jag måste därför flytta på tjejmiddagen.
v 39  Fredag: Min nya tjejmiddag? Lördag: Sandra O tjejmiddag
v 40: Fredag: Kicki o Niklas inflyttningsfest Lördag: Sandra R tjejmiddag i borås





Måndag 8/9

Ännu en ny vecka att ta sig igenom...
Har inte planerat så mycket inför veckan faktiskt eftersom jag prioriterar att bli frisk först. Halsflussen smittar i alla fall inte längre och det är ju bra. Då kan jag ju träffa kompisar och sånt iaf, även fast jag kanske inte känner mig hundra.
Min pencillin är dum, den ger mig sån himla magvärk... Igår när jag skulle gå och lägga mig trodde jag helt seriöst att det var dags att föda.
I helgen åker jag ju som sagt  var till Oslo, nog dags att köpa biljetter snart.

Back to work.

Puss


Söndag igen

I fredags var jag hos doktorn som konstaterade att jag hade halsfluss, det suger verkligen.. tycker att jag är sjuk alltid typ.
Så hela denna helgen har jag bara varit hemma ..
Har inte bara halsfluss utan nåt annat skit med, spydde som bara den igår hela kvällen och sån magknip att jag inte kunde stå.
Idag känns det i alla fall bättre. Imorgon är det jobb igen, om jag nu ska till jobbet.. men jag antar att jag måste..

Har ingen blogg ork idag känner jag. Ska gå ner och äta frukost nu och hoppas på att jag kan behålla det denna gången i alla fall.

Puss M


Jag och millan i Sthlm..


Såå oss!!

Halsfluss eller virus

Ringde nyss till vårdcentralen för att beställa e tid till idag. Har haft ont i halsen i 3 dagar nu.. och kan knappt svälja, men det behöver tydligen inte alltid vara halsfluss när man är gul i halsen utan det kan lika gärna vara ett virus. Onödigt att äta pencellin om man inte behöver. Så typiskt att jag ska få detta nu när det bara är en vecka kvar tills jag åker till norge.. men men.
Denna helgen blir inte speciellt glamourös för mig som ni kanske förstår, kommer bara att vara hemma och gå runt i pyamasen hela dagarna antagligen för att bli frisk. Eventuellt bio imorgon beroende på hur jag känner mig.. men bio är nog ingen fara.

dumma tele2 kom inte igår heller, nu ska dom tydligen komma på Onsdag.. fyyyy F va arg jag är. Hela helgen kommer jag att vara utan Internet, kommer att få springa bort till mammas kompis och låna daton tror jag. Massa saker som måste skickas in senast på måndag.

Nu ska jag göra lite te och försöka svälja ner det..Wish me luck.

Puss M

värk

Det är inte ok att må såhär.
Nu när man har finbesök i stan och allt.. Mina halsmandlar är stora som plommon och min kropp värker.
Åhh, jag är typ alltid sjuk. Förstår inte.
Äter verkligen jättebra, varierad kost, (nästan aldrig godis), c-vitaminer, frukt och sover minst 8h per natt..
Bara 40 min kvar tills jag kan gå hem..

Puss M

kom igen tele2

Idag ska dom äntligen koppla in vårt internet, dom har sagt det i alla fall...och gör dom inte det, då blir jag riktigt sur. Jag behöver verkligen internet nu, till massa saker.. inte till att blogga och så för det är lite skitsamma just nu.
Det senaste har min blogg nog varit rätt bitter, men förtillfälligt är det lite trassligt men det blir nog snart bättre.

En glad nyhet är att jag kanske har en lägenhet på gång.. men vi får se. Vet inte om jag vill bo i en lägenhet där någon jag känner har dött.. känner på mig att han kommer gå igen då... och ni som känner mig vet ju hur rädd jag är för sånt.

12 timmars sömn inatt.. och så vaknar man med ont i halsen, det är ju inte ok.

Back to work.

Puss M



inte nöjd

Har suttit hela dagen med huvudvärk..och jag kan ju säga att jag är allt annat än nöjd just nu.
Vill bara hem, krypa ner under täcket, köpa godis och kolla idol.
I helgen får jag dessutom finbesök.. av Nilsson, det var inte dåligt. Det nalkas utgång;)

puss M

10,5 h

Fattar ni? 10,5 timme sov jag inatt.. det märks ju tydligt att jag har något i kroppen.
Imorse var jag hos läkaren så det blev en timmes sovmorgon för mig.

Igår var jag och hälsade på mormor på sjukhemmet... usch vad det är hemskt att se henne så.. Dessutom trampade man i kiss där uppe så det blev fotspår efter mig hela vägen.
Eftersom jag inte är helt frisk så lågjag på soffanm hela kvällen och sov. Idag kändes det dessutom ännu värre när jag gick upp, typ bihålorna eller nåt.
Annars händer det väl inte så mycket.. mycket på gång men inget som är hundra än.


Back to work.

Puss M

banner

Jaha, då kan man se mig på en banner på eniro...  :)
Fast vet man inte att det är jag så ser man det nog inte..
Ska se om jag kan länka på nåt vis sen ..
Puss

Tele2 ärligt talat!

Blir så himla trött på Tele2.. använder dom för att dom är bra att ringa med, men när det gäller service shiiiit va dålig. Skickade in min mobil den 22 juli.. och har fortfarande inte fått den. Status: väntar på del. Det är inte ok.. tur att jag har min gamla som jag kan använda sålänge.
Återigen till tele2.. Vi hade bredbandsbolaget innan men bytte till tele2 nu förra veckan och det skulle komma någon kille och installera skiten förra veckan.. men har det kommit någon? Nix!
Ringde och klagade som en riktig kärring igår och fick svaret att dom ska komma på torsdag och fixa det. Alltså inget internet förräns då. Jag blir galen, för just nu behöver jag internet mer än vanligt med allt som jag håller på med för tillfället.

Nu ska jag rycka upp mig.. måste ju va dubbelt så aktiv nu på jobbet för att hinna med att göra ALLA mina saker här, som jag annars skulle gjort hemma.


Kort från sthlm e påväg. Men kommer först på torsdag.

Pussar M

Sick

Ja då var man hemma från Sthlm igen då.. ingen ny resa dit planerad, lite tråkigt.
På torsdagen var vi på Hells Kitchen, som hade pacha fest.. nice.Efter flera VRB och vinglas så drog vi hem..
Påvägen hem träffade vi en präst... och jag va verkligen så ful munnen att jag skäms.. haha. Frös som bara den gjorde jag med vilket resulterade i en vrålförkylning... näsan bara rann och rann. Trots det lyckades vi ta oss in till stan för att shoppa och äta thaimat. Efter thaien hände en rätt så kul grej men millan skulle verkligen skjuta mig levande om jag skrev det här (vilket jag förstår).
Snabbt hem för att sova.. vi var bjuda till Emma och Johanna på fika och mys i skrapan.. men jag va ju som sagt var sjuk och inte alls något trevligt sällskap.. Joinade deras säng direkt efter kakan  och sen låg jag där i princip tills vi skulle åka hem. Bra första intryck;)
På lördagen var det dags för stan igen, skulle köpa present till millans mamma och så och uträtta lite annat. Självklart hade jag lyckats glömma min kamera hemma hos Emma och Johanna så det var ju bara till att åka dit och hämta den. Systemet= inga ord. Kön ringlade sig igenom hela butiken, har seriöst aldrig sett en sån lång kö innan, så det blev inget sprit för mig. Sen blev det duschning, matlagning och flams hemma hos millan. Drack vodka redbull och dansade loss till Sole.. bästa låten just nu!
En kul sak som hände var att millan var närma på att aska en snubbe i huvudet som stid och tvättade fönstret nedanför.. då är man ju inte nöjd.
Sen bar det av in till stan till ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette, hette något konstigt. Vi mötte iaf upp Jesper och co där... och sen var klockan helt plötsligt mycket... Efter det blev det lite upp och ner  , men det är glömt nu.
Igår var det dags att åka hem igen, Bakis och åksjuk.. ni kan ju räkna ut själv vad som hände. Nästa gång blir det åksjuketabletter!

En sak som är säker är iaf att jag inte skulle palla av att bo i sthlm på grund tunnelbanan. Jag blir så åksjuk. Skulle bli buss för mig varje dag, oj oj oj.

Idag mår jag lite bättre, men fortfarande inte bra... ska hem och lägga mig så fort jag slutar jobbet.. bläää.

Tack för en galen helg frugan... igen! Du och jag är ju inte friska när vi är tillsammans.. alltid är det nåt.

Puss Puss M


RSS 2.0