20.00

Fredag och klockan är 8... Jag sitter o väntar på att Johan ska ringa så ska jag, han o rickard till haltas. Jag som trodde att det var tjejer som va sega. Imorgon blir det fest.. ska fira kicki först och sen utgång efter det! Längtar. Även fast jag inte längtar lika mycket att gå ut nu som jag gjorde innan så ska det bli jättekul imorgon. Hela gänget samlat nästan.
Igår var jag o johan ute och gick i typ 1,5 timma och efter det köpte vi pizza. Nog idé att gå då.. haha. Idag har jag bara gjort situps.. inte bra! Ska på stan imorgon och efter det SKA jag ut ocg gå. Har i alla fall lagt av att äta kakor och massa sånt i veckorna. Nu är det bara på helgerna.. om ens det=) Spanien närmar sig och jag måste få plattat till min mage tills dess.
Igår sökte jag in till högskolan. 5 olika. några program och några kurser. Får se vad det blir av det. Är inte hundra på att jag vill läsa det men bättre att söka. Blev i Göteborg och Malmö. Sen ska jag söka klart alla KY i veckan och då blir det i Gbg, sthlm, haninge o malmö.  Sen lite annat som ska sökas med.

Nu under lovet är millan hemma, så det blir kul.. Kan träffas en hel del då. Brukar ju inte kunna göra det annars. Blir fest o shopping i alla fall..och antar att det kommer bli en del thai med.. aaaaalltid!

Längtar som bara den till sommaren. I veckan fick vi lite försmak och oj vad man längtar extra mycket nu. Jag vill slippa jackor och allt vad det heter.

nu ringde johan..så nu ska jag dra! puss



RSS 2.0