valborg

Ett år går snabbt...
sitter här och väntar på att sandra ska komma hit... så ska vi korka upp å sen blir det till att möts upp Ester och dom andra brudrna.. sen party.. all night long=)
nu plinga hon på dörren här.
Pussss

städa o bak

Har i princip städat från det att jag kom hem, fram till nu.. så nu e jag trött på det. Men rent blev det i alla fall. IDAG tog jag ner min adventstjärna.. haha, fattar ni att den har hängt där tills idag? Grannarna måste tro att jag är knäpp, men jag  har helt enkelt inte tagit ner den..
Nu ska jag gå ner o baka browniesen som aldrig blir av, men nu e jag tok-sugen på det med=)

Imon är det valborg, ska bli fint väder och jag slutar kl 13... tack för det.
Blir grillning/middag  med Ester, Ronalyn o kanske någon mer sen ska vi göra stan osäker.

PussPuss

image603
Ett fest kort för hm..ett tag sen. Det var det enda jag hitta nu.
Trist utan bilder ju.

Tisdag

Igår fikade jag på stan med Alex och anna.. härligt i det fina vädret.
Dessvärre hittade jag inte väskan men dom skulle tydligen få in massa nya väskor idag, typiskt.. så nu måste jag in till stan idag igen.
När jag kommer hem är det inget speciellt kul planerat, måste verkligen börja med badrummet, MÅSTE.
Ska nog storstäda med för det kommer jag inte hinna nu under helgen.
Väldigt vad det finns massa måsten i mitt liv just nu..
Idag ser det lovade ut när det gäller solning på lunchen.. hah afan va jag e solkåt när jag tänker efter.

Puss


Måndag

Åh.. just nu är jag bara så trött på alla krogragg.. Hur fan ska det kunna bli seriöst egentligen? Är så trött på att det e så himla ytligt.. å att allt bara handlar om sex, för det är faktiskt så det känns. Kärlek är så mkt mer än så.
när är det min tur att träffa nån go kille med något innanför pannbenet?

Jaja, en ny vecka med nya utgångar och galenskaper.. väldigt passande med tanke på det jag just precis skrev:P


Nu.. bak: brownies..

Puss

image602

Måndag den 28/4

Kom ju på att jag glömde skriva dagens ris o ros i fredags.. dagens ros va iaf den snälla Punkt.se utdelaren som ville bjuda mig på kaffe..Någon ris kommer jag inte ihåg.


Vilken härligt väder det är, ska ju bli 20 grader idag och det märks, va 12 grader klockan 6 när jag gick upp..

På lunchen blir det lätt bryggan vid havet.. 40 min avkoppling.

Blebv föresten ingen spritlucka för mig igår, hade en fruktansvärd huvudvärk så jag blev hemma.. men det är jag nästan glad för nu.


Efter jobbet idag ska jag träffa Anna och ev kicki..fika och säga hej då typ.. anna åker ju till Thai imorgon.

Måste in en snabbis på Top Shop med o köpa en väska som tyvärr va slut i lund...

Puss sålänge


Söndag

Helgen harn sprunit iväg som vanligt.. va ju bara hemma i fredags med johan ..kolla film o så.. men somnade som vanligt men enligt johan va den bra.. haha. Sen i lördags åkte jag till helsingborg.. först va vi en sväng i lund.. shoppade massa saker. skärp, klänning, linnen, skor å lite annat kul=)
Hittade en väska med men det fanns tyvärr bara 1 av den och slex köpte den så jag ska springa in till stan imon här i gbg o kolla om den finns kvar, inte så troligt men men. Sen va jag alex och mamma ute och åt middag i L-krona och sen körde hon oss till hbg, där vi åkte hem till alexander för att förfesta..
Blev en liten sväng på stan men väldigt lugn.. gick hem och sen somna vi .. Tidigt med!!
Idag har jag inte hunnit med så mkt, i morse kom jonas på besök hos alex.. sa hej till honom oxh sen åkte vi o kollade på huset där mamma växte upp=) mysigt!! Äe hemma nu, ligger i sängen och laddar upp.. tyvärr har jag himla huvudvärk men ikväll blir det i alla fall spritluckan på park lane. ¨
Jobb imon kl 8.. som vanligt inte ok, kommer väl sova max 4 timmar inatt antar jag.. men va gör det? Man lever ju faktiskt bara en gång.

Ska tigga korten av alex sen så kan jag ladda upp några här. '
Nu ska jag göra pastasallad o sen vila en stund.

puss

Äntligen helg=)

Fruktansvärt härligt.. hela kvällen ska jag ägna åt att äta massa onyttigt å bara kolla på massa bra på Tv.. men egentligen känner jag för att gå ut.. i det fiiiina vädret med=)
Vill in till stan o shoppa kläder jag.. massa färg .. Nu ska jah äta, bakpotatis med revbjenspjäll blir det.

image600
Puss sålänge

fegis

Fick ett samtal från P som ´ville att jag skulle gå modevisning i helgen.. i underkläder. Men som vanligt blev svaret nej.. är alldeles för feg för sånt och underkläder känns väldigt långt borta.
Var snack om några veckor frammåt med för klädaffären Ruf mfl.. men det blir nog ett nej där med.. det e verkligen inte jag att säga ja till nåt sånt. Har verkligen scenskräck. thats it.

bara 20 min kvar, jag räknar ner nu..
Ge mig helg nu.
Ska möta upp min granne johan sen så ska vi hyra film (på egen risk som jag brukar säga).. jag somnar nämligen alltid och är inget speciellt trevligt sällskap då.

Puss

Fredagsfika

Har precis avklarat fredagsfikat här och nu är det bara 1 timme kvar till helg! Underbart.. vädret har ju dessutom ryckt upp sig - nu är det sol=)

Tydligen varmt ute med,gyllene tider i ipoden, just nu känns det sommar.

Puss

Omväxling förnöjer

För det är väl så det heter?
Dagens ris och dagens ros blir det i alla fall. Dagens ros har jag redan utsett idag men jag kommer ändå skriva det ikväll för då kanske det hänt nåt annat...

Skönt med helg, och för en gångs skull ska jag inte ut. Tror ni era öron? Det gör inte ens jag...

puss

promenix

Tog en promenad från svingeln o hem till mig.. det var egentligen inte menaning men mitt busskort var slut o jag hade inga kontanter.. bara kort.. busschauffören var inte villig att låta mig åka med 2 hållplatser heller.. har väl inte fått nåt på länge antar jag.

Nu e mamma och handlar frukt till tårtan jag ska baka senare. sen blir det efterlyst.
Imon blir det rätt slappt, jag o J ska hyra film å äta massa onyttigt hela kvällen. blir ingen utgång med anna och tjejerna för hon va tvungen att jobba men eftersom jag ska ut p lördag så spelar det inte så jättestor roll...

Puss

Lättnad

Det är va jag känner just nu. Mamma o pappa hade varit på Ikea idag och lämnat tillbaka min säng.
Egentigen så vad det inte ens öppet köp på sängar men han gjorde ett undantag och gav oss ett tillgodokvitto. Tur att han inte såg vad som hade hänt. Tack säger jag =)

puss

Torsdag

Inte lika lätt att gå upp idag, jag har verkligen vant mig att det är sol när man går upp. Idag är det rätt disigt, men inget regn iaf och det är det viktigaste=)
Igår köpte jag en ny säng.. som blev helt katastrof.. Säng var bra och så men jag fick inte upp det till min lägenhet.. Det var för trångt. När halva sängen hade kommit in insåg vi att det var kört så det var bara att ta ner den igen, trodde vi!! men den satt fast, stenhårt med. Det h ela slutade med ett hål i väggen.. murbruket vällde ut plus skrap i tapeten och en lite söndrig madrass. Blev lite "skrapsår" på den eller va man ska säga vilket betyder att jag inte kommer kunna lämna tillbaka den. över 3000 helt i onödan..  snacka om att jag e lite småsur över det.
 
Imorgon ska vi "fira" anna som åker till thailand, blir middag och utgång antagligen..=) Sen på lördag är det en hemlighet på G, kan inte skriva den här för att jag tror att X läser detta. Men det blir nog sjuktkul.. shopping, sol och lite annat blir det iaf=)

Idag ska jag in till stan o köpa bikini tror jag.. men som det ser ut nu så måste jag försöka fixa det med sängen, jag blir bara så trött.

Semestern för i sommar har kjag inte hunnit planera typ.. vet bara att jag antagligen ska till frankrike eller spanien plus seglarveckan.. sen ska jag nog spara dagar till jul/nyår då det kanske blir en resa till thailand igen.. hoppas hoppas!

puss sålänge

Onsdagen den 23/4

Segt att gå upp idag, trots att det var sol.
Idag ska jag o pappa till ikea och köpa säng, eller hämta den rättare sagt och fixa lite annat smått.
Skulle börja med badrummet igår och maskera bland annat men det var tydligen lättare att ta ner alla lister istället. Sen ska det skuras ner i hela rummet och riva bort plastmattan.. en himla massa jobb på ett sånt litet rum.
Ska klara av det själv med eftersom pappa ska spela massa golf nu när det är fint väder, men det blir nog inga problem.


Imorgon är det exakt en månad sedan sen jag kom hem från Thailand, känns verkligen inte som det.. känns som att jag varit hemma jättelänge.

Nästa vecka är det ju valborg med.. dags och börja kola upp vad man ska hitta på då. Antar att det blir grillning och så som vanligt med tjejerna=)

Puss

Me like

Hade jag bara haft tid så hade jag inte tvekat på att köpa en yorkshrire terrier men det skulle inte passa in i mitt  liv just nu att ha en hund tyvärr.

image598


image599
(bilder från google)

på bryggan

På lunchen la jag mig på bryggan här på klippans småbåtshamn. Sjukt härligt, behövde inte ens ha jacka på sig=) När jag hade legat ett tag så tänkte jag att det kunde va skönt att sträcka ut sig lite.- och vips så hade jag somnat där på bryggan;) Tur att jag hade ställt mobilen.. brukar aldrig göra det, det var bara en rent tur att jag gjorde det=)
Nu sitter jag bakom värmefläkten istället, inte alls lika härligt som i solen.. men men.

Nu ska jag blanda till något gott; Bubbelvatten och saft i vinglas..haha

Puss

Tisdag

En lika underbar dag som tidigare.. solen skiner=)
Längtar redan till luchen så jag kan gå ut och lägga mig på bryggan, ska ju tydligen vara 18 grader ute idag..

När jag kommer hem ska jag maskera badrummet, kul va?
sen imorgon kommer ju sängen hem till mig och lite annat kul.
Får se hur mkt jag hinner göra i helgen.. ska ju ha avslutningsmiddagmed nilsson som lämnar oss 5 veckor för att åka till thailans.. inte alls avis.. inte alls.


Puss

tapet

När jag flyttar kommer jag absolut att beställa en sån här tapet.. man kan välja sitt eget foto för att få det mer personligt. Me like!!
Tycker annars att bilderna över manhattan inte är så dåliga;)

Puss

Sunny Monday

Sjukt va mkt lättare det är att gå upp när det är sol ute.

Stod i tidningen att det skulle hålla i sig hela veckan med.. underbart.

I helgen blir det kanske en överraskning för en person, vet inte ifall X läser så det är bäst att inte skriva nåt här=)
Idag lär det inte hända så mkt.. ska ha utvecklingssamtal på jobbet kl halv 5 så jag ska stanna här till ca halv 6.
Sen funderar jag på att måla om i badrummet... skulle varik kul.
Men vet inte om det blir idag, är ju sista avsnittet på anna phil idag=)

Nu ska jag snart få massage här, lovely!!

Puss



I found you







Dessa låtar..så sjuktbra! Snacka om att man längtar till nästa helg redan..


våren =)

Så skönt att känna att våren är på G, hoppas att det håller i sig. allt blir så mkt lättare, alla e glada osv.
Idag har jag hälsat på mina systerdöttrar..va längesedan sist så det var kul att se dom igen.
Tog lite kort men dom har jag bara på mobilen än så länge.

I veckan ska jag köpa sängen jag har bestämt mig för och lite annat med..
för övrigt har jag inte gjort så mkt idag, dagen har bara sprungit iväg.. skulle tränat med K egentligen men så blev det inte.

Ska lägga mig framför tv:n nu och kolla på parlamentet med björn gustavsson.. oohh yes;)

Puss

Goa låtar=)

Vet inte varför det inte funkade att lägga in denna låten men men.Den e underbar denna låten.
Liet andra goa låtar:






Mer kommer senare..
puss darlings

pacha låt


Snacka om att det påninner om förra sommaren.. på Pacha..=)
Inte rätt remix men låten e grym!

Whats going on?

En kille: - Det är ju bara att skicka in det till frugan...
FRUGAN tänkte jag.. thats my girl och då bestämmer jag vad som ska skickas in..
Men senare slog det mig att det faktiskt finns flera frugor=) (fast inte som dig då millan).


Är vi oseriösa:
Jag- Haha jo, men det säger mig inte så mkt=)

E det inte lite tråkigt att sitta där uppe nästan helt själv?

M -Absolut inte, C drar det ena skämtet efter det andra och så skålar vi

med det vi har i skrivbordslådan !

.. man börjar ju undra.. haha!!


Pussss


Utgång

Ikväll är det utgång och jag e verkligen glad idag.. strålande sol med =)
Känner på mig att det kommer hända nåt kul ikväll... extra kul alltså.
Jag och nilsson ska hem till henke först på fest/förfest och sen ska vi dra ut..
Nu ska jag fixa det sista och sen är det bara att ladda up.. med en dagens kanske;)

Puss

Fredag!!!

Blir man glad??

O ja..


I helgen sk jag sola..;)


image597


Torsdag

Snart helg .. sååå skönt,
Låg o kolla på lite youtube klipp igår.. hittade några på karlsson på taket... jag stör mig nåt så fruktansvärt på honom.. kolla bara.. haha

men lotta hon e cool hon=)



Nu har jag kommit hem från solariet.. tänkte att dt var bäst att bibehålla brännan=)
Nu te och film. Mys.

Puss

vilken kändis

Vilken kändis passar dig?
lite töntigt men ändå kul att testa.
http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

no air

just nu känns det som att det inte finns nån luft alls.
Går det att trösta sig själv?

image596

Tisdag: work

Idag står det träning med K på schemat efter jobbet. Lite jobbigt att jag e hungrig redan nu och klockan bara är halv 4, 3 h kvar alltså..

Jag har verkligen blivit sjuktinspererad för en sak.. som jag bara SKA klara. Jag måste helt enkelt. Det skulle förändra en del av min vardag till något bra.
Seg dag idag på jobbet för övrigt, posten har inte ens kommit och jag som måste skynda mig til vagnen sen.

I helgen ska jag och pappa köpa säng. Nice med en ny;)

Puss

Bilder från sthlm såklart=)

Här kommer dom;)



Tänkte bara upplysa er om att vi inte har gått ner i tvättstugan för att ta kort utan det va för att millan skulle stryka sin klänning. 2 flugor/frugor i en smäll helt enkelt.

image595

K Ä R L E K


Hon gör det igen..


Leona Lewis snackar jag om.

Denna e också så skön=)

 

Måndag

Usch vad jag inte gillar måndagar, en hel vecka kvar till helgen.
Hemma från stockholm igen, usch va tråkigt. Jag älskar verkligen den staden och skulle verkligen inte ha något emot att flytta dit. Ibland kan jag fundera på hur mitt liv hade sett ut om jag hade tagit jobbet på Make up stpre i sthlm.

Vi tog en himla massa kort, men dom har fortfarande millan på sin dator och hon hade gått och lagt sig när jag kom hem till gbg.

Sorry frugan för att jag va så sjukttrött i lördags. Men det tar på krafterna att hålla på som oss.

En hel del shopping blev det med, 2 kjolar, 3 par skor, smycken, 2 linnen, en tröja och lite sånt.
Känner inte alls för att åka in till stan efter jobbet men jag måste verkligen börja med inbjudningskorten..

Puss sålänge

Lördag.

Galet igår... inga ord.
Kvällen började som vnligt.. frugan hade mer klädångest än vanligt. Det var ombytta roller där, annars brukar jag ha det. Klockan ticka snabbt och klockan halv 11 befann vi oss i tvättstugan och strök. Inte ok. Frugan klänning var helt skrynklig. Sen va vi på förfest och efter det tog vi en sväng förbi laroy som va sådär faktiskt.  I början var det bedrövligt men sen ordna det upp sig efter att vi träffat lite folk. Gick vidare till Village.. sjuktbra!! Drinkarna sveptes, det minglades, dansades.. sådant man brukar göra helt enkelt.
Hem gick vi också såklart, klockan 5 tror jag det va. Mamma lyckades jag ringa på hemvägen.. stackars henne, frugans röst ekade i tunnelbanan.."vi ska heeeeeeeeeem".
Somnade på bussen lyckades jag också göra, som tur var hade frugan hittat en reskompis påvägen som hette Viktor. Han va kul han.

Nu ska vi in till söder och shoppa.
Sen ska kockarna göra pastasallad.. på vårt egna vis, den e godast.

Puss Malle.

Ett citat från gårdagen:
"Som jag sa tidigare, jag repeterar".. det va så det lär från millan igår.
Är inte det samma sak undrar jag?

shoo

Fredag i sthlm

Idag va ja i skolan med frugan, det enda ordet jag kände igen va liksom Ampere.. snacka om att det va svårt. efter skolan åkte vi in till täby för att shoppa.. hittade lite saker faktiskt sen handlade vi  mat o sprit. Nu har vi sprecis kommit hem, vi ska lägga oss en stund sen så vi orkar med den vilda natten.

Over and out..
Puss

In Stockholm

Igår och idag har jag varit på kurs i sthlm. <kursen var helt sjuktbra.. jag blev verkligen inspererad o påverkad av massa saker som dom sa. föreläsarna var klockrena! Synd bara att man skulle på ett offer bredvid sig som var typ 65 år och som höll på å äckla sig, gav sitt visitkort och sa att jag skulle ringa honom.
Sen på onsdagskvällen så var vi på vinkällaren och åt, jättegott faktiskt.. ja e ju inte så mkt för ostar å sånt men det va faktiskt gott. Efter det mötte jag upp frugan vid mitt hotell, så smög vi in henne. Låg o snacka till sent och självklart ska jag snacka i sömnen.. gör alltid det när jag sover med någon. När D sov hos mig hade jag legat och snackat båtar.. haha.
Sen på morgonen åt vi frukost tsm och sen skilldes vi åt, hon gick till skolan o jag till kursen. Nu har jag precis kommit hem till henne och munnarna har gått i ett som vanligt. Det är först nu som det är tyst, hon pluggar och jag bloggar. Snart ska vi göra mat och handla chips. Sen blir det mys ikväll med efterlyst och så.
Imorgon ska jag med till Kth, där hon pluggar. Kommer nog inte fatta mkt av det som sägs men jag ska hänga på ändå. Snabbis in till stan efter det o köpa grejer till kvällen. typ strumpbyxor o ögonfransar. Sen blir det party..´nice.
Vi får väl se vad som händer på lördagen, beror ju på bakfyllan.. haha.

Nu ska jag se till att få liv i frugan här så hon inte somnar i sina böcker.
Pusss

Tisdag.. dagen innan

Helgen är slut och veckan har börjat men det känns ändå helt ok. Åker till Sthlm imorgon på kurs och är där till på söndag så det ska bli skitkul. Första gången jag kommer sova själv på hotell med, antar att det nog e rätt råkigt... men jag ska ta med datorn så jag har väl lite att göra ändå.

Flyget går typ halv 6 imorgon så det blir till att gå upp tidigt.


Nu är min lunch slut här så jag ska scanna lite fakturor nu..


Ge mig sthlm, shopping , V och frugan nu;)

Ska nog sms:a över en glass till henne sen, comviq gjorde någon reklam om att man kunde skicka glassacheck tillvarandra..


Puss


dåligt

Har inte varit på blogghumör idag, eller har helt enkelt inte hunnit.
Efter jobbet så åkte jag in till stan och så.. handlade present till morfar bland annat, det andra bör inte nämnas .. redan glömt!!
Känner mig lite febrig så jag ska lägga mig nu ja.
kul inlägg.. eller inte.pusss

Galen helg

I fredags va vi singlar ute.. dvs Jag, anna, alex o ann-ida. va på barsidan först och sen gick vi till park lane. En helt underbar kväll. Drog hem runt 5 efter att jag mamma och D hade letat efter min syrra som hade somnat hemma hos någon.
vaknade bakis här hemma... gick upp runt 2. Sen snackade jag med Anna..hon kom hit till mig så satt vi här o tjata och drack lite öl. Vidare in till stan, barsidan. Va helt okey faktiskt.
Vimmelbild sen igår...ser allt lite full ut där. daniel o jag är det iaf.

image578

Vet att mina kompisar tog lite bilder i fredags så jag ska försöka få dom med.

Nu ska jag träffa upp kicki på gymmet, ska gymma en timme och sen til ikea och sen kanske jag får ett besök här.

Puss Malle

Just det glömde visa en fruktansvärt ful bild sen i fredags.. jag skäms.. haha.
image579

Fredag

Idag mår jag verkligen illa.. förstår inte varföt.. det bara kom flygandes över mig.
Fick inte ens ner någon lunch.. bara en kaka nu på fredagsfikat.
Men nu har det lagt sig lite iaf, hoppas på att få ner något när jag kommer hem för annars lär det inte gå bra för mig ikväll.. har dock beslutat mig för att inte dricka så mkt.. känner inte för att vara bakis imorgon.

Stressigt kommer det bli idag, ska bara hem och duscha o äta och sen träffa upp flickorna på bliss.

Puss


Äntligen Fredag

Gud vad skönt med helg. ikväll ska singel-gänget ut, dvs jag, alex, ann-ida och anna.
Har en sån himla huvudvärk bara för att jag gjorde rent whiteboardtavlan på jobbet med nåt asstarkt medel som inte fick andas in egentligen, men som jag gjorde.
Imon ska jag och A kanske jobba i Jönköping.. kul och komma från Gbg lite.
Sen på onsdag åker jag ju till sthlm på kurs, så det blir lite resande för mig allt.

Är så hungrig så jag vet inte vad...
Känns som jag e hungrig 24/7 nu för tiden.

Mamma ska köpa en ny kamera snart så snart blir det kort=)

Puss


Condeco

Stressig eftermiddag med litegrann att fixa på jobbbet. När jag hade slutet körde jag in till stan o mötte upp snyggingen aka Sandra. Vi gick en snabbis på stan och sen fikade vi på Condeco... spanade in hennes bil sen, skitfin va den. Precis när jag kommit hem kom jag på att jag hade glömt att hämta ut P-pillerna.. så dt var ju bara att köra till östra och hämta ut dom eftersom jag redan e försenad 4 dagar med dom, SLARV verkligen, inte alls bra!!
Har egentligen en massa telefon samtal att ringa nu, men det får bli imon.. för nu ska jag faktiskt lägga mig.
Imorgon blir det ju fest i vanlig ordning, utan modevisning för att jag e en tönt och tacka nej igen.. så det så.


God Natt..
Måste verkigen köpa en kamera snart så att jag kan ta lite kort igen. Miss!!!

Puss Malle

hemskt

Läste nyss denna artikeln om en liten tjej som hade dött i thailand, så himla hemskt.

Men oj va jag längtar tillbaka till thailand.. sitter och dagdrömmer än att jag är på stranden. Det blr nog en resa dit under jul och nyår om det blir som jag vill, känner ändå inte för att fira nyår i göteborg.. alltid samma skit.
Snart slutar jag och då ska jag möta upp Sandra i stan.

Puss


Torsdag 3/4

Veckorna springer verkligen iväg, tycker nyss att det var helg.. mem inte mig emot.
imorgon blir det fest, fast jag ska ta det rätt lugnt... blir en sväng på bliss först å sen park lane. Ska kanske gå modevisnin där på kvällen men jag vet inte om jag vågar.. har insett att jag har scenskräck.
Förstår inte hur jag kan ha fått det nu, när jag va liten hade jag huvudrollerna i skolans cabaret flera gånger.
Antar att man kanske blir fegare när det gäller sådant på äldre dagar.

Idag ska jag träffa Sandra efter jobbet, ta en fika i stan och snacka skit.. kanske att jag går en sväng på stan med det beror på.
Ikväll får jag se vad som händer, kan bli lite allt möjligt.

Puss

träningsvärk

Idag måste jag ge mig själv en eloge.. eller hur det nu stavas. Direkt från jobbet åkte jag hem och byte om ocg gick till gymmet. Kicki har köpt gymkort där nu , så vi har lovat varandra att träna 2 gånger i veckan och blir det 3 är det en bonus=) Jag känner verkligen inte att jag behöver gå nr i vikt eller så men jag måste verkligen stärka min rygg och få bättre kondition.
Har inte ens hunnit duscha än, får nog göra det nu. För jag börjar bli trött nu också.

image576

image577
Puss Puss

Fondtapet

Någon som tar tips på vart man kan köpa snygga fondtapeter på nätet ?


Stackars Mormor

Idag berättade morfar för mamma något som hade hänt igårkväll.
Mormor hade suttit i ders lägenhet och helt plötsligt frågat morfar vart hon var någonstanns för att hon inte kände igen sig och sen när morfar sa till henne att hon var hemma så fattade hon inte det, som tur var blev det som vanligt sen igen.
Vill inte tänka på den dagen när jag kommer upp till mormor och hon inte vet vem jag är. Den dagen kommer komma, det vet jag. Dumma sjukdom..
Alzeimers är så hemskt att se.. det är inte bara synd om mormor utan om morfar med som får ta hand om mormor jättemycket.

Älskar er!
puss

Tisdagen den 1 april

Jag har inte blivit lurad en ända gång... i alla fall vad jag vet.. haha;)
Snackade nyss med Nilsson, vi var tvunga att gå igenom den helt galna helgen som jaa..jag vet inte va jag ska säga.
Efter jobbet var jag och pappa och kollade på soffa och lite annat, hittade en rät fin faktiskt.. men ska kolla på fler ställen först, för det va ingen 10 poängare. Efter det åkte jag till kristinedals träningscenter för att hälsa på Ester. Tiden rann iväg snabbt där..längtar tillbaka till den tiden jag praktiserade där, shit va kul det var. Vi hade verkligen roligt 24/7...=)
Idag när jag åkte hem var det en asäcklig gubbe som hade suttit och kollat på mig typ hela vägenm och sen när han skulle gå av så gäspade jag precis och då slänger han sin vidriga hand precis framför min mun och försöker hålla för.. blä.

Klockan är snart 10... snart ska jag väl sova men jag är verkligen inte trött just nu, så mkt att tänka på och så mkt jag vill hinna med så jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till.

En sak är säker, jag måste och då menar jag verkligen MÅSTE sluta oroa mig.
I alla fall för sådanna saker jag oroar mig för, det finns faktiskt viktigare.

Puss

Tisdagen den 1 April: Helgen som gått

Idag är det första April, så det är bäst att se upp.. har inte blivit lurad hittills vad jag vet i alla fall.
Hade lite svårt att somna igår för att jag låg och funderade på så himla mycket, en del som hänt i helgen å så.
Men i alla fall...
I fredags var jag och syster hemma hos K och A på förfest, vi tänkte egentligen bara gått ditt en lite sväng eftersom båda hade planerat att gå ut.. dels till barsidan och sen förbi key, men så blev det inte. Klockan blev helt plötsligt kvart över 2 och vi insåg att vi inte palla gå ut längre, så vi åkte hem och åt istället och sen somnade vi båda.
I lördags var jag och syster en snabbis på stan, skulle köpa present till Kicki och sen så nåt att ha på mig. Klockan tickade på och jag fick brottom, som vanligt.
Syrran övningskörde till kicki där hon släppte av mig. Där stod det förfest och middag på planeringen. Efter att ha varit borta i Thailand så märkte jag verkligen hur lite jag behövde dricka för att känna av det, och få minnesluckor.. inte bra alls det där. Ångest för det! men men.
Sen bar det av till Trädgårn .. va inte där så länge, ca 1,5 h så mötte jag och Nilsson upp Alexandra och några andra tjejer. Vi sa hej då till födelsedagsbarnet och gvick mot push. Där mötte J upp oss. Tyvärr så svek minnet mig vissa delar av kvällen men jag kommer ihåg att det var sjuktkul iaf.
Vid typ 4 så drog vi hemmåt.. jag mötte upp R på 7eleven och sen drog vi hem.. vaknade med jacka o hela köret.. haha.
Sen var det söndag igen, gillar egentligen inte dessa dagar för att dom oftast är fylla av ångest och bakfylla. På eftermiddagem ringde J, åkte hem till honom och kollade på film  å så.
Igår gick större delen av dagen åt att försöka sätta ihop mn lampa, dessvärre utan reslutat. 2 bitar av 30 kallar jag inte framgång. Ni tror säkert att jag är dum i huvudet men med tanke på att pappa inte ens fick ihop det kan jag känna mig rätt lugn.

Idag ska jag hälsa på eseter eventuellt och sen åka och kolla på soffa och tapeter med pappa. Satt och planerade lite hr jag ville ha det igår nämligen och då kom jag på att det nog är smartast att han hänger med och kollar för jag tänker inte på sånt som man bör göra.. tex hur man ska fästa lampan osv...

Just det, i slutet av April ska jag gå modevisning i Arkaden.. Det är ann-ida och några som ska hålla i trådarna, tror att det kommer bli bra.. men nervös kommer jag säkert att vara. gillar egentligen inte den typen av uppmärksamhet..

Nu är klockan äntligen 11 i alla fall och det är snart lunch. Ut och gå sa jag med.. en halvtimme om dagen=) Every day!

Puss Malle

RSS 2.0