kallt

Sitter i sängen nu fullt påpälsad.. fryser som bara den. Funderar på att pälsa på mig ännu mer och gå bort och hälsa på mormor en stund.. eller om jag gör det imorgon.

Läste ett så fint budskap : Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag.
Försökte få upp det i min header men bloggen ville inte det just nu.
Såg nyss att S hade ringt och ville boka in mig för en plåtning men tyvärr så såg jag det lite för sent. Men vi skulle höras av på måndag igen så skulle jag komma dit på ett möte på deras agentur.

Idag bokade jag tågbiljett till Lund. Efter att ha pratat med Alex i telefon så blev jag ännu mer taggad. skulle...
Nä, nu har jag bestämt mig, ska springa upp till mormor nu på en gång och stanna där till klockan 8.
Älskade mormor.
Får skriva mer en annan dag!

Pusss M

Vart e snön?

Hela Sverige verkar ha snö.. förutom Göteborg. Jag som vill ha det! Fast först måste jag hitta en varm lång jacka.. har en som är rätt varm nu men så fort det blir minus så fryser jag.
Funderar på en Ralph Lauren, ska nog kika imorgon för då måste jag ändå in till stan och byta en sak.
Igår fikade jag med Sandra i stan.. mys! Sen när jag kom hem så somnade jag direkt nästan..
I helgen bär det av till Lund.. ska bli så kul att äntligen gå ut plus att komma från Göteborg ett tag.
Nästa helg händer det massa kul också, får finbesök till och med. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt.

Nu ska jag försöka få tag på Alex.


Puss M

Måndag morgon

Helgen har varit lugn.. varit hemma hela helgen faktiskt.. både skönt men lite tråkigt med eftersom jag varit rätt så festsugen.. men men.
Har bakat massor i helgen:Pepparkakor, kola, daim, pepperkaks rulltårta med saffran, pepparkakshus, något som jag inte kommer ihåg vad det heter, kokostoppar och massa annat gott.
Har färgat håret lite, syns inte så jättemycket men har fått bort de gråahåren plus mina ljusaslingor. Ska göra om det om 3 veckor typ så att det blir riktigt täckande.
I helgen åker jag till Lund och ska hälsa på Alex.. ska bli hur kul som helst. Massa fest och shopping. Ska såklart bli skitkul att träffa Alex med!!
Nästa helg efter det blir det utgång med tjejerna här i Göteborg. Med en go förfest hemma hos någon och sen en lång natt på avenyn.
Idag ska jag träffa A och imorgon ska jag på stan och fika med älsklings Sandra.


Jag har blivit kass på att fota, så detta är inte vårat hus utan denna har jag tagit från google.


Igår precis innan jag skulle sova så fick jag syn på ett kort som gjorde mig lite nere.. jag måste verkligen glömma! Men jag kan inte..

Puss M

Torsdag

Idag var det riktigt segt att gå upp.. gick och la mig senare igår än vad jag brukar och det kändes.
Idag fyller pappa år så vi ska först på en invigning samt mingel och lite så och efter det ut och äta.
Sen hela helgen ska vi ha familjehelg eftersom detta är den enda helgen som hela familjen är lediga tillsammans.
Typiskt att jag känner så himla mycket för att gå ut bara, var ju sjuk förra helgen och därför blev det ingen utgång.
Nästa helg åker jag till Lund, ska bli kul! Då blir det fest i alla fall. Nu kom praktikanten här så nu hinner jag inte skriva mer.

Puss M

Tandläkar tisdag

Godmorgon..
Riktigt trist väder att vakna upp till..
Fick gå upp en timme extra tidigt idag för att jag hade tandläkartid kl 07. Rktigt tidigt!
Nu har jag fått stränga order om att börja använda tandtråd och skölja med flour.
Allting såg bra ut förutom under tänderna eller vad man ska säga.. hmm jag vill ju inte att dom ska lossna direkt.
Han blev i alla fall imponderad över hur bra jag hade lyckats bleka tänderna själv=)

Brukar ju alltid skriva ett inlägg varje morgon på jobbet innan jag börjar..men nu när jag har praktikant så hinner jag inte det.. inte nu i början i alla fall.

Jätteäckligt igår..jag var jätteyr och kunde knappt stå på benen och mådde konstigt.
Om jag inte mår bättre snart så får jag gå till doktorn. Känns som att jag bara bloggar om sjukdomar men det är som det är just nu.
Idag flyttar min älskade mormor till sitt nya boende, bar 5 min promenad från oss. Kommer vara där så mycket nu efter jobbet. Vill träffa henne massa massa massa. I natt drömde jag att allt var som vanligt, att mormor hade bakat och satt ute och solade..synd att det bara var en dröm.

Puss M

söndag

har hört att det snöar i sthlm.. men inte här. Det e inte rättvist för jag vill ha snö nu nu nu! Får väl nöja mig med Lisebergs fejk snö sålänge. Har varit hemma hela helegn även fast mina ben ville springa till housetåget igår så gjorde dom inte det. Blev en bio istället.. nätterna vid havet, inte så speciellt bra men ändå mysigt att gå på bio.
Nu har jag beställt 300 kort.. var tvungen att framkalla kände jag. Nu ska jag gå ner och laga mat.. för oddsen att min syster står vid spisen är typ noll.

Puss M

Hittade denna bilden när jag städade bland alla kort.



Några år gammalt,..vet inte vad jag tycker. Är väldigt blek och har lockigt hår .. gillar inget av det egentligen.

Solig lördag

Sov ut idag, skönt att äntligen kunna andas lite genom näsan. Har blekt tänderna idag, 3 dagen av 5. vet inte om det hjälper men eftersom vi ändå hade det hemma så kunde jag likagärna prova.
Sitter och lyssnar på house just nu och har svårt att sitta still. Vill verkligen gå på housetåget idag men jag  vet inte om det är så himla smart med tanke på att jag inte är 100% frisk. men om det blir av så tänker jag ha på mig jeans så jag slipper bli kall, plus dricka max 2 öl.

'Snart kommer pappa hem och då ska vi iväg på kalas. 50års kalas men det är öppethus så då kan man ju komma och gå lite hur man vill så det e nice!

Nu ska jag äta frulle och försöka få bort min yrsel..
Puss M

Fredags mys

Jag har varit en mys-tjej dom senaste helgerna.. dragit ner på utgångarna rejält. Varför vet jag egentligen inte.. för jag älskar ju att gå ut=) Detta har i alla fall fått mig att längta riktigt ordentligt och det är ju bra. Som sagt så missar jag mycket kul i helgen, men jag satsar på att bli frisk istället.
Hände en asläskig sak innan när jag låg i soffan.. blev jätteyr, kunde inte röra mina ben och mitt hjärta slog fort fort fort.. hur äckligt som helst.

Ikväll ska jag, mamma och pappa ut och äta, syrran ska ha folk här och vi måste hålla oss borta. Rätt taskigt med tanke på att jag mår som jag mår. Får väl försäka slänga på mig lite kläder och smink i alla fall, Halta Lottas blir det, inte särskilt kul eftersom det är dit jag brukar gå annars när jag förfestar.. haha.
Efter det ska jag bunkra upp med chips, popcorn, godis, julmust och så. Nice!!


just det..

Har kollat på Sex and the city filmen 2 gånger idag.. bara för att den e så bra och mysig.
En av dom bästa scenerna enligt mig.

God natt,

Sjuk

Har varit hemma från jobbet idag,, och ska vara hemma imorgon med. Så segt att vara sjuk! Men det känns som att det börjar gå åt rätt håll i alla fall.
Missa mycket i helgen nu bara för det.. sensation white, housetåget, DSPV och kanske jul på liseberg..
men men.
Ska vara hemma och kurera mig så att skiten försvinner snabbare=)
Har hunnit att städa lite idag och satt upp en tavla. Var tvungen att resa mig lite ur sängen kände jag. Nu ska jag försöka sova, inte lätt när jag sovit typ hela dagen.


Mer uppdatering kommer när jag blivirt frisk igen.

Puss M

Jag hör inget

Bestämde mig att att gå till jobbet idag, även fast ag är sjuk. Hade bil idag med så då slipper jag frysa nåt.
I helgen händer det massa kul och jag kan inte gå på något tror jag.(om jag inte helt plötsligt blier jättefrisk, vilket inte är så troligt). Så det blir nog en lugn hemmahelg igen, börjar bli van typ.

Jag har bunkrat upp med 150 at ansiktsservetter, 1 liter te och thaistick för näsan. Så nu borde det bli bättre. Känner mig rätt ofräsch här på jobbet..
Imorgon är det torsdag i alla fall och inte långt kvar till helgen.

På lördag är det sensation white i köpenhamn, fråga mig om jag hade velat åka dit... Åh! Men det blir inget med.

Just det fick Bingo Lottos julkalender av min chef på jobbet, 1 miljon kan man vinna som mest, det hade ingte varit fel.

Dags och snyta sig igen, blä.

Puss M

Någon bra mobil?

Usch, det blir bara värre och värre. Hade det inte varit för att min stand in skulle på kurs så hade jag varit hemma för längesedan.

Har reklamerat min mobilt ill nokia..Någon som har något tips på vilken mobil som är bra? 

Pusss M

God Morgon!

Idag är det ingen happy Tisdag direkt. Ígårkväll blev jag jätteförkyld och jag kände mig febrig. Blä.
Så idag blev det mysig outfit.. mössa, uggs, tjocktröja och halsduk. Kanske inte världens roligaste men jag orkade bara inte.
När millan var här i helgen så fick jag min födelsedagspresent.. Näsdukar (internskämt.. men som kommer bra till användning nu), läppglans, Ljus som luktar rosor, ett inramat kort på Oss, badskumm.. allt i rosa!  Perfekt. Fåe se till att bada som bara den nu innan vårt badkar tas bort.

På fredag öppnar jul på Liseberg och jag ska dit tror jag, beroende på hur jag känner mig. Har inte varit där någon gång när det öppnat tror jag.
Nej, nu ska jag snyta (jättefräscht va) mig i mina fina rosa jordgubbsnäsdukar (i alla fall är plasten det Millan.. haha).


Puss M



(Bild: google)

sick

Jag känner mig lite sjuk.. täppt i näsan o mår illa... det e verkligen inte bra. Det e ju mys invigning på liseberg på fredag.

Puss

Helgen som gått

I fredags var det lugnt...I lördags var jag ute med tjejerna. Kul att äntligen vara alla samlade.
Började på star bowling.. sen vidare till chez (tyvärr. gillar inte det stället alls). Sen vidare till Lounge(s) där vi stannade fram till 4 någongång. Sen efer det tappade jag bort mig själv och dom andra åkte hem med den sista bussen. Hamnade på efterfest i majorna.
Igår var det kalkonmiddag/fars dag middag med släkten. Var måttligt pigg då kan jag säga. Helgen har i alla fall varit sjuktkul.
Hade helt förträngt att jag va med på vimmelkort i lördags.. och som vanligt så undrar man varför man ställer upp på detta? Hmm..


Även fast jag inte ser jätteglad ut, så var jag det=)

Mitt illamående har fortfarande inte försvunnit.. förstår inte vad det är. Dricker massa bubbelvatten (det ska tydligen vara bra) men det hjälper inte heller.

Just det, bilder från bowlingen kommer. Har inte orkat lägga in korten på datorn än.

Puss M

illamående

Imorse när jag gick upp mådde jag jättebra. Tills jag satte mig på spårvagnen.. hann bara åka 3 hållplatser innan jag böejade må illa. Trodde först att det kanske var åksjuka (blir ofta åksjuk) men nu blir jag tveksam efterdom det har gått över 3 timmar och det har fortfarande inte släppt. Jaja, nu ska jag få massage. Uppdatering om helgen kommer.

Puss M

Utstrålning och kärlek

Jag faschineras verkligen av vilken utstrålning man får när man är kär. När jag var dunderkär i sommras så fick jag ofta höra av vänner och familj att jag utstrålade lite extra. Undra om det bara går att få genom kärlek? Eller går det att fixa på annat vis? En person som utstrålar glädje är så kul att se.. samtidigt som jag attraheras av det.
Ta krogen som exempel.. hur många är det som ser ut att vara riktigt glada där? Dom flesta står bara och spanar.. Men när någon glad person kommer in så lägger jag genast märke till honom/henne.
Glädje=attraktivt.

Nu ska jag sova, för imorgon blir det en lång dag, natt, kväll (och morgon?)

Puss M

Ge mig!

House... min kropp skriker efter det just nu. Finns det något bättre? Snart är det housetåget med och det gillar vi. Ska eventuellt gå på deras "genrep" på tisdag.. nice::) Men dessvärre kommer jag inte att kunna se o höra allt eftersom jag jobbar.
Men imon blir det äntligen house!! Sköna remixer, vin, tjejsnack och massa dans.
Me like!


Puss M

Klick

Nu har jag inte många naglar kvar. Imorse när jag skulle öppna bildörren och var stressad så flög pekfingernageln av.. tänkte försöka  fixa det själv ikväll.. ska ringa mamma och fråga vilken ordning allt ska vara i.
Hela veckan har varit mysig, kollat fO.C och gamla julkalendrar.. druckit massa te, ätit pepparkakor=)
Ikväll vet jag inte vad som händer, blir antagligen tidigt ikväll för jag och syster ska ikväg och handla massa tidigt på morgonen.. bland annat tallrikar och så till mormors lägenhet. Sen ska vi passa på att handla lite julklappar och fars dag present också.

Imorgon blir det i alla fall utgång, som jag har längtat. Det har nog varit bra att jag hat fått längta lite tror jag, tror att jag kommer uppskatta att gå ut mer nu. Eftersom vi blir ett gott gäng på 8 tjejer så kan det ju inte gå fel heller.
Ska prova ut lite olika outfits idag, har verkligen ingenaning om vad jag ska ha på mig (som vanligt).

Imorgon kommer mamma och pappa hem med, så det blir nog stor städning ikväll med. Skönt att ha det lite slappt och städa allting på en gång istället.
Mamma sa att dom hade köpt presenter till oss med =)

Nu ska jag försöka hitta på något att göra.
Ska bland annat göra beställning på almanackor för 2009. Tänk att det redan har gått ett år sedan sist. Sjukt!
I och med att det blir nytt år växer också paniken över vad man ska göra på nyår.
Skåne? Thailand? Jag vill bara ha det färdig fixat!

Puss M


RIO

Imorgon kommer RIO (med superhiten shine on) till Parkan. Man är ju sugen.
Men jag vet inte.. tror dock inte att jag ska utsätta mig för en ordentlig utgång innan jag ska ut på lördag, det låter inte ens bra. Nix, detta som man egentligen inte får missa måste jag nog missa ändå.

Puss M

Chans?

Håller på och kollar efter nyårsklänning redan nu. Är inte speciellt sugen på att behöva ta någon gammal klänning hemifrån bara för att alla snygga är slut.
Hittade denna från stylebystars..
Med risk för att stöta på någon med samma klänning så tror jag att jag ska slå till på denna. 399 kr:P Perfekt!
Fanns bara strl 34 kvar, så jag får nog mäta mig ikväll och se så att den passar.




(bid från Stylebystars)

Puss M

Who knows?

Idag har en tjej från Tyskland kontaktat mig för att hon ville göra en photoshot med mig. Skulle prata mer om det senare i veckan (eller när jag kunde).
Jag vill såklart veta vad det är för typ av fotografering och så.
Har ju endast gjort det några gånger med..
Oftast brukar jag tacka nej till sånt här bara för att jag inte tycker om sådant.. eller den sortens av uppmärksamhet kanske jag ska säga. Men kameran är bättre än scenen.. så vi får väl se.

Puss M

Lägenhet

Nu har bygget på lägenheterna där jag står på intresselistan börjat.
En etta i centrala Göteborg, helt nybyggd.
Det tackar man inte nej till. Inflyttning kommer bli om ca 2 år i så fall.
Ser lite ljusare ut att få en av lägenheterna där faktiskt eftersom många antagligen inte vet om det. Det visste inte jag heller innan en kollega tipsade mig.

Nu hoppas vi på detta. För om 2 år är jag 23 och då vill jag nog inte bo hemma längre;)
Men allt kan ju hända.

Puss M

Kär

Inatt var jag kär. Träffade en kille som kompletterade mig otroligt bra. Kommer inte riktgt ihåg vart vi träffades första gången men jag skulle i alla fall åka och hälsa på honom hemma i Uppsala. Han hade världens gulligaste familj. Jag hade ett riktigt lyckorus, det pirrade i magen till och med, den känsan har jag inte känt sedan i sommras då jag träffade en kille som alltid kommer vara något speciellt, trots sina fel och brister (men det har ju alla). Kommer ihåg att han hade brunt hår och var ganska så kort.. Thats all!
När jag vaknade så kändes det som jag fortfarande var kär och allt vad det innebär.

Jag  har otroligt svårt att bli kär i någon, att få känslor överhuvudtaget är svårt för mig. Vet inte varför? Förstår det inte .. jag tycker att det viktigaste är att han är omtänksam och har humor, självklart spelar utseendet lite roll med ( dom som inte håller med ljuger. Tror nog inte att det är många som tar kontakt med en person som inte attraherar dom utseendemässigt.). Men av tidigare erfarenheter så har snygga killar bara varit svin. Kanske har jag bara haft otur?

Jaja, som det är nu så trivs jag med hur jag har det. Kärlek får jag redan av familj och vänner. Även fast jag ibland saknar lite pojkvänns kärlek.
Men INGET kan ersätta en girls night out med singelkompisarna, så är det helt enkelt. För att inte tala om tjejresorna!

Puss m


Snart lunch

Tänkte skrivit ett inlägg imorse men jag fick väldigt mycket att göra här på jobbet då vi bygger om. å nu har jag sprungit upp och ner  3 våningar hela förmiddagen..
Igår hade jag och syster laddat ner Pettsson och findus julkalendern.. trodde vi! Vi hade istället fått den tecknade filmen. Så det blev best of sunes jul och sen O.C på det... tills jag skulle gå  och lägga mig.
Idag kommer farmor på besök, vi ska laga middag tillsammans.. spagetti med köttfärsås blir det.
Sen antar jag att det blir mys med den Riktiga Pettsson och findus.
En kollega på jobbet gav mig en present imorse ifrån Arfika.. torkad frukt. Papaya, banan och Mango.. ser riktigt äckligt ut faktiskt, men det kanske är gott?
Bananen ser ut som en mördarsnigel.. haha.

I helgen blir det äntligen träff med tjejerna och massa fest. Behövs efter min lugna helg;)
Sen ska vi antagligen ut på en lite dagsutflykt; jag, millan, anna och hadill.


Nu ska jag göra i ordning i lunchrummet.

Kisses M


God Morgon

Kanske lite sent nu men i alla fall. Hela helgen har bara varit mys helg. Otroligt skönt. Nu i veckan har jag som sagt var inga planer alls, vilket är skönt det med.
Ska ha spa dag.. lägga mask, bus och sånt. Jag och syster ska mysa igen. Efter att nästan kollat klart på hela säsong 2 O.C i helgen så ska vi nu ge oss in på säsong 3.

Ska försöka ladda ner julkalendern med, Tomtemaskinen med Pettersson och findus, min favorit julkalender.(egentligen alldeles för gammal för att se på sånt, men det bryr jag mig inte om) Längtar som bara den till jul nu.
Ikväll blir det alltså pepparkakor, te, julkalendern (om vi får tag i den, annars O.C) och tända ljus. Jag och syster!


(bild:google)
Jag är som ett barn på julafton nu;)
Finns det något mysigare än julkalendern? Synd bara att det bara är dom gamla som är bra. Jag tycker att dom nya blir bara sämre och sämre..Fast "en riktig Jul" som gick förra året den var bra. Får ju inte glömma:
Håkan Bråkan, När karusellerna sover, Pelle Svanslös, Mysteriet på greveholm, Sunesjul, Tomtemaskinen heller.

Puss M

 

Min sommar i bilder..

Försökte komma på allt roligt jag har gjort i sommar....hoppas att jag inte har glömt något nu. Här är lite bilder i alla fal.. Usch vad jag längtar tillbaka.


Nilsson o jag på marstrand.

Marstrand

En kväll på avenyn..

Midsommar ..

Båstad, tennisveckan

Förkrök under tennisveckan

Torrevieja 08.. årets höjdpunkt.


Frugan hälsar på frugan.. Sthlm i Augusti


Reunion (spanien) på Vasastan


Ge mig sommar nu, eller snö. Antingen eller!

Puss M

Mys Söndag

Hela helgen har jag bara varit hemma och kollat O.c och myst. Himla skönt ibland att bara gå i pyjamasen hela helgen. Idag kan jag dock inte vara hemma, måste utanför dörren känner jag. Ska bort till apoteket, lämna in min mobil, hälsa på mormor, in till stan och så. Ikväll blir det dock lugnt,. ensam mamma söker:)
Nu har mina föräldrar åkt till turkiet ocfh jag har bilen hela veckan, lyx! Har inte planerat nåt i veckan faktiskt.. men tänkte åka in till stan någon av dagarna i alla fall. Sen på torsdag kommer ju min fru hem. underbart! Så hela helgen blir det fullrulle sen, med shopping, utgångar, bio? You name it!..
Nu ska jag ta på mig och sen ska jag och morfar åka till mormor och hälsa på henne.

Puss M


RSS 2.0