..


Hundbajs

Det lukar så mkt hundbajs här nu...
Jag har kollat under mina skor och jag har i alla fall inte trampat på nåt...
Fattar inte vad det är.
uschhhh


Så sjukt ledsen

Även fast jag har haft det sjuktkul i helgen så har jag varit så otroligt ledsen. Min mormor är jättesjuk. Hon har ju sjukdomen alzeimers och nu har det verkligen blivit dåligt. Innan kunde hon kanske fråga typ samma sak 15 gånger på loppet av en timme..
Nu känner hon inte alltid igen oss, hon undrar vart sina barn är och vem " den där jävla gubben är" (som min morfar). Hon röker med ett sugrör i munnen, vilket hon tror är en cigarett, hon går runt och gråter hela tiden och kryper runt på alla 4a.  När man har denna sjukdomen så är det inte alls ovanligt att man åker tillbaka till tiden när man var barn, vilket hon har gjort. Hon tror fortfarande att min mamma är liten och hon springer runt och letar överallt efter "den lille bebisen" och barnvagnen.. Hon ser saker som inte finns.. säger att hennes morfar sitter i soffan och att hon har lagt sina barn i sängen.

Inte nog med att det är synd om mormor så tycker jag så synd om morfar med, han ser sin livskärlek bara bli sjukare och sjukare, över 50år har dom hållt ihop och jag ser på honom hur förkrossad han är över allt som har hänt.
Idag, nyss för ca 1h sedan ringde mamma och sa att dom var på väg till sjukhuset, där hon kommer att sova ikväll.
Här sitter jag på jobbet och kan inte tänka på nåt. kan inte koncentrera mig på något över huvudtaget.


Den här hemska sjukdomen har förstört min älskade mormor, hon som alltid hade middagen klar när familjen kom hem från semester, hon som bakade bullar i massor, hon som alltid har ställt upp och varit den bästa mormorn ever!!!

Hela vägen till jobbet rann tårarna längs kinderna,  tur att jag körde bil i alla fall.
Nu är det lunch, ska försöka äta lite.


Det värsta av allt: Hon säger till oss att hon vill dö.

Mormor jag älskar dig!!!!!


Puss M

Juli

Det e sjukt, nästa vecka är det redan 1a juli.... tyckte nyss att det blev juni.
Fast inte mig emot, det blir ju bara ett steg närmare spanien för varje dag som går..=)

Inget långt inlägg dettta, och inget relevant heller för den delen.

Puss M

Mys med Frugan och Laguna

ikväll ska jag och frugan ha tjejmys, bara vi 2. Ska bli skitmysigt. Jag har laddat ner Laguna beach säsong 1 som jag tänkte introducera frugan för. Hon har inte sett nåt avsnitt alls, katastrof enligt mig. Ett av dom bästa programmen som finns ju. Så vi 2 ska bädda ner oss framför soffan, köpa typ thai eller nåt och massa annat onyttigt och kolla igenom hela säsonge som kanske är 5 h lång.

Behöver jag säga att jag måste ta en powernap innan?
Tror inte det.

Puss M

. (punkt)

Det är precis vad jag tänker göra (sätta punkt asså)..
Fick ett samtal igår av x som hade en del att berätta. Kan inte fatta att x2 är en sån här person, visst jag har ju haft mina misstankar när det hänt vissa saker men.. aja. Det är skitsamma nu. Jag klarar mig utmärkt utan falskhet och skitsnack.
Men lite sårad känner man sig ändå,fast bara lite.. trodde liksom inte att du kunde sjunka såhär lågt. Ständigt denna avundsjuka, jag pallar inte mer.

Är glad att det inte var en nära kompis i alla fall, för då hade jag nog varit förkrossad!

Puss M



Minnen

satt och laddade upp massa bilder igår på facebook, bland annat på spanien och båstad.
Åh, va jag vill spola tillbaka tiden... jjag vill dit igen, spanien ska jag ju till.. som tur är=)men inte båstad som det ser ut.
Men åter till spanien...ska bli så mysigt och komma bort ett tag. Jag älskar verkligen den spanska kulturen, den påminner lite om den thailändska på nåt sätt... avslappnat "ta dagen som den kommer "atmosfär. Önskar att jag hade kunnat leva så egentligen, men om jag ska hinna med allt som jag vill så är det planering som gäller.

Ge mig: pacha, drinkar, sangria, vattenmeloner, het sand, luftmadrass, bikini, sol, bad, tjejerna, marknader, shopping, bussturer, kjolar, hawaiian tropic..och massa mer=)
ge mig inte: en kraftigt stukad fot igen tack!

Vad är man utan dator?

Idag när jag kom till jobbet så fungerade varken internet eller mailen. Panik uppstod. Allt sköts ju där igenomm. Sjukt så ställd man  blir när det inte fungerar.. allt för göras för hand liksom.  Men efter lunch så fungerade det som vanligt igen, tur det.

Igår hade jag världens mysigste dag.. jag va först på stan med tjejerna och shoppade en massa saker.. å sen åkte jag direkt hem för jag hade världens huvudvärk.. bäddade ner mig i sängen redan klockan 8 och låg o kolla på film, denna gången step up. Jättebra film, gud vad jag verkligen vill kunna dansa så bra som dom gör i filmen.. för att inte tala om hur äckligt snygg killen är med.. killar som kan dansa e hett;)


Nu ska jag trycka i mig lite godis här, usch måste sluta äta så onyttiga saker..

Ont.

Vaknade med världens huvudvärk.. och nu har jag tagit 2 ipren o 1 panodil, men det försvinner inte.
Idag ska jag som sagt träffa kicki o millan på stan.. kolla på lite saker o fika. Jag ska köpa ett solpuder från make up store bland annat.

Hela dagen igår gick åt till att bara slappa, va sjukt trött och ändå kunde jag inte somna förrän typ 12. Vet inte vad det är med mig, det var inte längesen som jag somnade prick 10 varje kväll. Igår så bäddade jag i alla fall ner mig och kollade på John Tucker must die.. hade glömt av att den va så kul. Låg och skrattade för mig själv...mamma kom upp och skulle säga god natt men vände i dörren och sa att "jag kommer upp när du pratat klart".. Pratat? Nej, det gjorde jag ju inte direkt. äsch det va ju inget kul om man inte va där.

Lunch nu!!! Ibland undrar jg om deet ligger någon i min mage .. för just förtillfället äter jag för 2 känns det som.

Puss M

Bag in box

Haha låten sitter nu=) Har nyss introducerat frugan till den, så himla skön.
Ikväll blir det mys med film, själv..e så himla trött att jag säkert bara kommer se typ 5 min. Nu ska jag plocka fram hårddisken.. haha fan va nördigt det lät, men oavsett.. nu ska jag plocka fram den för att leta upp någon go film.

Over and out.
God natt.


Puss M

Tisdag

Gårdagens shopping slutade i katastrof = jag hittade inget jag ville ha.
Så efter att ha gått på stan till typ halv 7 så gav vi (jag anna o johan) upp.. men dom hade ju redan hittat  saker så dom va rätt så nöjda. Efter det gick jag bara snabbt hem och åt och sen gick jag hem till E och slappa.

Idag har jag förbjudit ( ialla fall nästan) mig själv att hitta på nåt, för idag ska jag ta det lugnt.
Veckans planer:
Idag: Lugnt
Onsdag: fika och gå på stan med kicki och frugan. Lovely.
Torsdag: ? Det var nåt jag skulle göra men jag har glömt av det för tillfället.
Fredag: ? Ska nog bara hyra film och ta det lugnt eller blir det tvärt emot lugnt dvs. en redig utgång med tjejerna.
Lördag: Utgång med nästan alla tjejerna.. tror vi blir över 10 st sammanlagt. och en "stackars" kille Johan=) men han e van vid  att vara med på mina tjejmiddagar och slinga löshår.. Efter utgången ska jag och frugan sova hos mig och mysa tills det är söndag då vi ska på bio.
Söndag: Sex and the city med brudarna

Rätt nice.

Trött är jag idag, även fast jag känner mig trött så har jag svårt att somna på kvällarna.
Klockan blev halv 12 igen igår, inte bra.

Längtar till spanien som bara den!!!

Pusss

Måndag

För tillfället känner jag mig rätt så säker på vad jag vill och set känns skönt (men det kommer säkert att ändras igen).
En sak som  är säker är att jag ska på stan med Johan och anna sen, vi ska shoppa som aldrig förr hade vi tänkt.
Efter det ska jag promenera med E antagligen..
Nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå hem från jobbet




Puss M

Den bästa midsommaren

Året midsommar har varit den bästa av alla. Det kändes verkligen midsommar över den... dessutom hade vi sol=)
Vi firade ju den som sagt i Lysekil (så himla mysig stad). Bussresan dit var ett helvete, jag är ju så himla åksjuk så det fanns Bara en sak att göra: att försöka somna och sedan vakna när jag var framme.. vilket jag lyckades ganska bra med. Väl där träffade vi upp killarna och så gick vi till havsbadet och köpte biljetter till kvällens fest. Sen drog vi upp till huset där middagen och förfesten skule vara... bytte snabbt om och började dricka. Sen var det dags för mat .. typ sill och dill å så' och tårta på det. Eftersom pappan i huset var trubadur så blev det ju ingen housemusik direkt så det slutade med att jag, millan å sandra fick abstinens och drog ut till en av killarnas bilar och satt där och lyssnade på goooo house. haaha. Kvällen gick så sjuktsnabbt och sen var det dags att dra ner till havsbadet, alla biljetterna var slutsålda så jag behver ju inte ens förklara att det var mkt folk där inne. Hade jättekul med ( synd bara att många splittrades).
 Vid typ halv 3 drog vi hemåt och intog garaget... jag skule egentligen sovit på liggunderlag men jag och en annan kille där hittade en uppbålsbar madrass så vi tog den istället, frugan låg självklart bredvid mig =)Jag måste ju ha koll på henne.
Jag trodde inte att jag skulle kunna somna eftesom jag inte ens va trött.. jag föreslog att vi skulle göra någon lek, men leken hann inte ens börja innan jag sov. haha. Vi vaknade jättetidigt, vid halv 10 och konstaterade att vi var tvunga att somna om.. vilket vi som tur gjorde. Sen packade vi snabbt ihop våra saker.. sa hejdå till grabbarna och Sandra och sprang ner till bussen. Denna bussresan skule bli den värsta i mitt liv, jag va sååå åksjuk.. jag bara spydde o spydde.. millan fick springa til toaletten med mig hela tiden och hålla i mitt hår, gulle(L)....

Men för att sammanfatta det hela... DEn bästa midsommaren EVER!!

Nu kommer det bilder













Puss M

Midsommar

Ser det inte mysigt ut? (Bilden är från Google)

Synd att det alltid ska rgena på midsommar, tänk om man haft sånt fint väder=)
Det hade varit nice...



Puss M

Resan är bokad

Känns så himla skönt att det är bokat och klart!!!
Ändring i gänget blev det med Millan byttes ut mot Sofia... välkommen Sofia! Men vi glömmer dig inte frugan, inte samma utan dig.

Ska i vilket fall bli otroligt kul, va lite rädd att vi inte skulle komma iväg där ett tag men det löste ju sig som vanligt.
Sol, drinkar, bad, shopping, PACHA.. förstår ni hur mkt jag diggar Pacha, heter ju till o med "misspacha"..;)
Snart ska det shoppas grejer inför resan vill jag lova.

Idag är det exakt 42 dagar kvar (om jag inte räknar med idag).. wiee!!!

2 Singlar o 2 förlovade.. det blir grejer detta, får väl se vilka som sköter sig bäst.. haha i torre kan allt hända;)


Puss M

Spanien 08

Spanien även i år.. Torre 08=)
31 juli -11 Augusti
4 brudar.
Lovely!!

Jag
Kicki
Anna
Sofia

.. Millan vi (JAG) kommer sakna dig!!!!
 Kommer till och med sakna att det luktar curry.

Hallonsaft

Gillar inte att man behöver skriva rubrik till varje inlägg för jag kommer aldrig på någon.

Näst sista dagen på jobbet för denna veckan nu. Imorgon blir det midsommarfika och rätt lugnt antar jag.
Sen väntas lysekil, om det inte regnar. På tal om något helt annat så är min älskling hemma nu (Frugan) och det ska firas med tårta i helgen.


BTW.. Back to work

Ikväll gälller det för Sverige, hejja=)
Puss M

09.13

Skittrött idag, jag o mamma låg o kollade på en film i 2 delar igår som va slut kl halv 12.. brukar inte lägga mig så "sent" annars för att jag vet att jag blir så knäpp dagen efter då.
Idag ska jag in till stan efter jobbet och träffa Sandra, vi har inte träffats på över ett halv år så det ska bli kul.

1 samtal på över en timme, och jag sitter i växeln, behöver jag säga att det är lugn?

Puss M


Midsommar=regn


(Bild från aftonbladet.se)


Typisk svensk sommar.. Man ska ju inte alltid lita på vad som skrivs i tidningar men det här tror jag på.. dumma väder.
Jag hoppas att det finns plats kvar i garaget , så vi slipper tälta på gräset för då lär det ju bli en blöt historia..

Ca 1,5 timme kvar tills jag slutar. va ska jag driva ut tiden med? Jag har redan gjort klart allt för idag.

Får nog kolla med V om det blir något av stan idag, e inte så sugen på det för jag e rätt så trött.


Puss M

Måndag

Måndag igen. Sitter på jobbet och räknar får typ. Händer aldrig speciellt mkt på morgonen.
Igår va jag med J hela kvällen, jag registrerade han på en dejtingsajt och sen satt vi där och spanade på morsor till honom, bara för kul då förstås. Lite kul när vi hittade en mamma vi kände. haha.
Sen skulle vi kollat på film men eftersom pappa skulle kolla fotbollen och J gärna gjorde det med så blev det ingen film. Inga inlines heller för den delen som vi hade planerat, det regnade ju massa.

I veckan har jag massa planer. Min Fru kom hem igår dessutom.
Idag: Kanske stan med min vän Viktor och shoppa skor till mig och arbetskläder till honom.
Tisdag: Fika med Sandra
Onsdag: Hemligt
Tors: Träffa E och se på film.. slappt.
Fre: Midsommar. Åker till Lysekil med frugan och remahl.

Dessutom sa jag klämma in Frugan här någonstans, men hon är ju sjuk nu med så jag kan ändå inte träffa henne på några dagar, för det ebäst att hon vilar upp sig till midsommar=)


Puss M

Söndag

Jaha en helg helg har gått och jag har inte gjort nåt speciellt.. mkt eftersom jag skulle ha en vit helg (vilket jag lyckdes med). Plus poäng till mig.

Idag har jag ingenaning om vad som händer, min granne ringde mig kl 2 inattt och skulle till Parkan.. så jag antar att han är bakis idag så jag tänkte tvinga ut han på inlines.. får väl åka och köpa pizza eller nåt annars tror jag inte att han hänger på..haha.

Skönt att det är en lite kortare vecka nu iaf .. midsommar på fredag ju.Har köpt klänning, fast jag vet inte om jag ska ha den.

Nu ska jag äta frukost.

Puss M

hoho


Sent... Natt.. vin.. brudarna.. det är såhär det brukar se ut (rätt tragiskt när man tänker efter).
Detta fruktansvärda kort har någon av tjejerna tagit. ja, det är väl såhär det serut, själv tycker jag att jag e en rackare på att gå:)

Puss M

Vit helg

Yes, jag har lyckats.. iaf nästan,.
Igår tog jag bara en cider till maten  och idag tog jag en öl plus en cider till matchen.. inte ens någon utgång har det blivit. Känns lite konstigt faktiskt, känns som att jag inte har gjort ett skit denna helgen, den har bara sprungit iväg. men det e bra, inga skandale, inga fyllor å ingen ångest.. haha det e så det ska vara.

Idag har jag kollat på matchen med brudarna. va på trädgårn o kollade på den, skitbra och kolla där. Sen skulle vi eventuellt hittat på något efter det, men ingen av oss orkade riktigt plus att det var kallt.

Nu har jag komit hem, öppnat en påse popcorn och bäddat ner mig under täcket. Snart kommer väl mamma och pappa hem med så ska vi (iaf jag o mamma) se på någon film.. men jag känner mig redan trött så jag antar att jag inte kommer se någon hel film idag heller.



Puss M

BIB


Fick denna av min skånske vän alex.. lite sjuk.. haha. hur kan man komma på en sån låt?

Fredagsfikat

Ja nu har fredagfikat också avklarat och nu återstår det bara en halvtimmesjobb kvar. Tror inte att det kommer bli så mkt jobb dock för jag har gjort klart allt som ja skulle göra idag.

På tal om något helt annat. Nu när det har varit varmt och så blir det ju lätt att man har legging, shorts,kjolar och klänningar dvs allt utom jeans typ. Nu i måndags när det var lite kallare så tog jag på mig ett par jeans och då upptäckte jag att dom var lite tajta, så ställde jag migh på vågen.. jajamen.. 3 kg på 1 mån har jag gått upp... och jag som inte ens trodde att jag kunde gå upp. Men det var ju det jag har veat länge, fast där det har satt sig nu (på magen) vill jag ju inte ha det precis. Sittups nästa!! Men på rumpan får det gärna stanna;)
Jag bryr mig egentligen inte mkt om vikt och sånt för jag tycker det viktigaste är att man mår bra, vilket jag gör=)
När jag tänker efter så är det rätt konstigt att jag inte har gått upp mer med tanke på hur sjuktmycket jag äter... typ stor frukost, mellanmål, stor lunch, mellanmål, middag, kvällsmat..

Nu ska jag frankera några brev sen är det dags att packa ihop.

Puss M


Åhh på söndag kommer frugan hem, vi ska busa nåt så sjukt. Gå på bio och se sex and the city, seeeena partynätter, shoppingrundor, girlsnight, sova över kvällar.. massa bus helt enkelt. Synd att man jobbar bara men det ska nog lösa sig.

TGIF

Thanks.God.Its.Friday

Ska bli fruktansvärt skönt med lite helg. Min första lugna helg på .. hmm jag vet inte, sjukt längesedan i alla fall.
Imorgon blir det fotboll för hela slanten, eller nästan. På dagen ska jag till kristinedals träningscenter och hälsa på Ester och snacka lite skit. sen ska jag vidare till restaurang Lipp på avenyn och se sverige-spanien samt äta middag där.
Efter det SKA jag hem, jag har lovat mig själv det..kommer bli jobbigt om Sverige vinner alltså.


Idag blir det bara 5 kamp på liseberg med jobbet, men även här ska det bli lugnt för min del.

Kom på att det snart är midsommar, ska bli skitkul.. känner på mig att detta året kommer bli bättre än förra med. Har redan hittan en klänning som jag ska ha , en gul i siden, lite väckad.. svårt bara vad man har för skor till det.
Jag vill ju inte se ut som en geting;)
Midsommar firas i en villa i lysekil, lovely.

Puss M

 

Sex and the city

Rätt fint dag idag, hittills iaf. Har sovit myket inatt. Somnade strax innan kl 10 och sov till halv 7, perfekt för mig.
Imorgon är det äntligen fredag igen, ska ha 5 kamp med jobbet då på liseberg (bblir dock ingen alkohol för mig).. ska ha en vit vecka denna veckan. Och det kommer jag lyckas med eftersom jag bara ska ut o äta o kolla på matchen på lördag.

Ikväll är det förhandsvisning av sex and the city och efter det efterfest på peacock, där jag +1 står på listan.. troooor ni att jag vill dit? Dresscode: Gala.. bara det ;)

Får se om det blir en sväng förbi där ikväll ändå. Trots att jag ska jobba, man behöver ju faktiskt inte dricka=) iofs.. det skulle ja ju inte göra ändå:P


Puss M

Alejandro Manzano

Han har så himla fin röst...

Lösenord på bloggen

Jag ska låsa bloggen ett tag nu..anledningen är för att jag vill bli mer personlig. Hade tänkt att främst bara mina kompisar ska kunna läsa. Kan lätt uppfattas fel när man skriver saker och jag vill inte att folk ska få fel bild av mig=)

Ni som vill ha lösenord hör av dig senast på fredag.


Puss M

Singel eller inte?

För bra några veckor sedan var jag helt galen i att hitta en pojkvän. Tänkte på det typ 24/7.. men nu efter några intensiva veckor kan jag nästan erkänna att jag tycker det är rätt skönt att vara singel.. speciellt nu när det är sommar. Klart att man saknar förhållandebiten ibland, men fördelarna med att va singel överväger nog förhållandets.
De kommande veckorna ska jag ägna mig åt mig själv mest, jag behöver rensa luften helt enkelt.


Fördelarna :
-Som singel kan du komma hem klockan 06.00 utan att behöva förklara var eller med vem du varit med.
-Du kan ha sex med vem som helst, utan att vara otrogen, (vilket inte är okej enligt mig) 
-Du slipper alla gräl. Speciellt fyllegrälen...Du har alltid rätt i allt!
-Som singel så får du åka på semester, med vem du vill, dit du vill och kan göra vad du vill.
-Det är mycket roligare att gå på fest som singel. Kanske träffar du någon just denna kväll som är är lite intressant? 
-Det är okej att flirta med vem som helst, var som helst, och hur mycket som helst.
-Du behöver bara göra dig snygg för dig själv.
 
Nackdelarna:
- Man kan lätt få en dålig stämpel bara för att man provar på lite olika killar ( man måste ju faktiskt göra det för att hitta rätt)
- Att vakna bakis i sängen ensam, utan att ha en hel förmiddag med mys.´
- Du kan inte längre bara tänka på dig själv (glöm girlyliches..hur stavar man till det? haha)
- Du har ingen att dela allt med.

Finns säkert många fler menn jag hinner inte tänka mer på det nu.

Idag ska jag in till stan efter jobbet och köpa en ny klänning, en singelblåsa;) hoppas bara att den passar.. har bara sett den på bild nämligen.

Puss M


Lipp

Nu har jag äntligen fått tag i ett bord tills på lördag.
Var fullt överallt.. ville helst ha på Hard Rock, men det blev på Lipp vilket i och för sig också är bra.

6 brudar, sverige-spanien, god mat, cider och girlstalk.. me like=)

Puss

Go sweden

Ja, ikväll spelar ju sverige sin första match.. skulle egntligen gått ut och tittat men eftersom matchen börjar kvart i 9 så tänkte vi att det skulle bli lite för sent, plus att det e goare om man kan ta nån cider till;)
Idag har jag inte gjort så mkt , en rätt vanlig dag. Mamma har varit på sjukhuset hela dagen idag stackarn=(

Nu ska jag duscha och göra i ordning någon mat tilöl fotbollen ikväll. Ska passa på att lägga ansiktsmask, plocka brynen och sånt med. Ibland får man ju engagera (eller hur det nu stavas)  sig lite.

Puss M


Segt

Händer inget alls på jobbet just nu, helt tyst är det.. telefonen ringer inte, jag får inga mail och jag har ingen tidning.
jaja så kan det vara ibland. Bara 1,5 timme kvar till lunch.

Puss


God morgon

Första dagen med kasst väder, känns lite konstigt faktiskt.
Idag har jag inte allt för mkt planerat, jag och nilsson skulle ju kollat sverige-grekland ikväll men eftersom matchen inte börjar förrän 20.45 och båda ska jobba så tyckte vi att det blev lite stressigt och sent. Så vi ska kolla på lördag isället när sverige möter spanien... och det är en mkt roligare match med =)

Har nyss sökt några lägenheter, en mitt i stan och en i lunden.. men det kommer väl inte hända något antar jag när det typ är flera tusen söknade på en lägenhet. Har inget akut behov att att flytta egentligen eftersom jag bor bra som jag gör nu, men söka kan man ju alltid.

Puss

Sverige vs portugal

Ja det är ju nästan så man borde byta lag.. haha.
Killarna i portugals landslag är hm.. ja inte dåliga.






Imorgon ska jag och Nilsson kolla på Sverige- Grekland iaf.

Puss


EM tipset

På mitt jobb har vi EM tipset.. Där skulle vi tippa alla resultaten i fotbollen. Jag har verkligen ingen koll på sånt här men jag har ändå lyckats pricka in 3 rätt av 4 matcher;)

I veckan ska jag och nilsson kolla på någon match tänkte vi. kanske ta det över en middag och ha sverige tröjorna på..ojoj.

Puss

Destination: Lysekil

Ja då var allt klart inför midsommar. Känns skönt.
Trion; Jag, Sandra och Frugan ska dra till Lysekil över midsommar helgen.
Ska bli skitkul. Jag och frugan ska sova i garaget... hur hett är inte det då;) haha.

Först go förfest med brudarna och alla andra och sen en lååång natt på såsen (sociteten).. me like!
Puss

Måndagen 9/6

Idag är det mormors dag.. hon fyller nämligen 78 år idag.
Fast det som e så hemskt är att hon nog inte ens kommer ihåg det själv.
Men men, hur tråkigt det än är så är det bara till att gilla läget.

Har en konstig känsla i magen idag, vet att det är för att jag oroar mig och funderar mycket på en del saker.. vilket inte alls är bra. Nu till helgen skka jag i alla fall vara hemma har jag bestämt mig för och bara ägna mig åt mig själv.. jag behöver det!! På söndag kommer frugan hem med, love! Har saknat henne galet.

Puss


Ångest.. men kul ändå.

helgen har varit jättekul verkligen, förutom en sak men det orkar jag inte ta upp här.
känns som att det blir lite för mkt just nu, jag tror att jag skulle må bra av att va hemma enm helg och inte göra ett skit. inte träffa nån. bara ägna mig åt mig själv, för det var längesedan nu. Efter varje helg har jag någon konstig ångest, som jag inte fattar vart den kommer ifrån. Men det känns lite knäppt. Måste få bukt på detta.

Nu är det kärleken checkar in på Tv iaf, får nöja mig med den=)


Puss..
orkar inte lägga upp fler bilder idag.

Onsdag

Jag har inte varit inne här på nån dag nu. Inte speciellt sugen på att sitta vid datorn när de är sommar ute.
Blogga = höst för mig.
Dessutom har jag ingen kamera... och hur kul är det?
Blev något kort på mammas kamera igår iaf som jag ska försöka ladda in.

Igår tog min syster studenten. Jobbade bara till 12 för att sedan åka till skolgården och kolla när hon sprang ut. Så fruktansvärt varmt, blåste nada och det var typ flera 1000 där.
Sen åkte vi hem... och så droppade det in lite folk allt efter som.. söta ella o thea bland annat.. =) Älskar barn (när dom inte gråter).
Va sjukt sugen på att följa med på studentfesten på trädgårn men eftersom jag skulle jobba idag blev det inget med det.

Idag är min sista jobbdag denna veckan, är ledig både imon och på fredag (på fredag är väl iofs alla det).. ska städa lite när jag kommer hem idag, sjukttråkigt men jag måste verkligen.. är helt upp o ner typ.
Sen blir det kanske en promenad med E med...



Puss

Uppdatering: Helgen

Har ingen alls lust att blogga nu, speciellt inte när det e så fint väder..gör typ vad som helst utom att sitta vid datorn.
I fredags var jag och mamma på bio.. vi såg What happends in Vegas.. jättebra faktiskt. En riktig tjejfilm men det gillar vi, dessutom var ju Diaz med i filmen;)
Hade planer på att kanske gå ut efter men jag orkade inte. På lördagen så gick jag upp tidigt´och sen åkte jag o mamma till stranden och låg där i ca 2 timmar.. åkte förbi frölunda en snabbis och hämtade min systers studentskylt och så.
På kvällen så kom älsklings sandra hem till mig.. vi satt hemma hos mig och drack och sen gick vi förbi aveny 1 ooch drack champagne och åt snittar, det var invigning av en ny klubb där som en "bekant" till mig har.
Efter det gick vi till Park som vanligt.. stannade vid farellys (eller hur det nu stavas) för att säga hej till mamma och deras gäng.
Park va bra som vanligt=)
Träffade M där sen va vi på efterest på järntorget.. va hemma vid typ 7. Sen åkte jag hem och sov lite.. mamma väckte mig klockan 10 för att vi skulle åka till stranden, och då va jag inte pigg vill jag lova.. asont i huvudet och helt seg. Men jag slängde på mig bikinin och hängde på i alla fall. Låg där 2,5 timme.. sen åkte vi hem. På kvällen promenerade jag med E.. nice.

Nu ska jag få massage.

Pyss

RSS 2.0