sick

Nu är jag sjuk.. igen. det är inte rättvist faktiskt. Efter 13h med O.C så inser man att inte ens det är kul i längden.
På fredag får vi fin-besök.. av Gittan o micke å sen p¨å lördag kommer även Familjen trend och hälsar på. Ska  bli kul. Om jag bir något bättre så ska jag nog ut en liten  sväng på fredag, med Ester o alla.. men det beror på hur jag mår.
Har iaf installerat om datorn nu, men den måste lämnas in.. problemen fanns fortfarande kvar. Så det blir nog inte så mkt bloggande framöver, lite små inlägg här å där kanske.
Pepparkakshuset har inte rasat..;) Men det är klart, om man limmar ihop det med limpistol bör det ju hålla.. hehe.

Frugan.. se till att komma hit snart, I have to see your little face soon.  Mamma paradis o pappa aladin...
Nä, på tal om det så ska jag gå upp till familjen nu, lånade pappas dator nu, men hans tagentbord är sååå jobbigt att skriva på..

Lite glass med varma hallon så tror jag nog att jag kan överleva kvällen iaf, trots att min näsa e helt förstörd å min kropp har ont.

Ha det bra sålänge..

Just det, har inte berättat..kanske ska va hårmodell/sminkmodell den 9e.. uppdaterar senare om det. Känns som att jag inte kan tacka nej till så mkt mer sånt eftersom dom kanske inte frågar mer då :P jaja..

Pusspuss Malle

image454
image455
O.C

sorry..

För min ruskigt dåliga uppdatering men min laptop är typ sönder.. måste installera om den  å så. Ska försöka göra det i helgen.

puss

måndag

Verkligen en heeeel vecka kvar till helgen typ. Ska ha en vit månad tänkte jag... eller iaf dra ner på det lite.. måste försöka.
I fredags var jag ute med kicki, sofia, edina, carro och monika... va på chez å lite så.. skitkul att träffa alla. Sen i lördag va jag å kicki på mässan, asbakis båda två.. det gör jag inte om. Hela lördagen va rätt lugn sen, va bara hemma o kolla film å så. Sen i söndags träffade jag ann-ida, gick en stund på stan med henne och fikade=)

Kom hem från jobbet för ett tag sen, sjukt härligt att va hemma. Ska nog snart iväg en snabbis noch hälsa på Ester på jobbet.

Det sägs ju att det ska finnas en till alla, men vart är han då?
jag har inte lyckat hitta han än i alla fall..


Just det..jag stör mig så.. tror du att vi är avundsjuka på dig? ojoj.. så fel du har.
Det är synd att du måste låtsas vara någon annan än vem du egentligen är.. måste va rätt jobbigt du. jaja, inte mitt problem.

Nu ska jag ringa Frugan... fan va jag saknar dig hjärtat.
puss

citat

akta så du inte smälter- för det brukar plopp göra;)

måndag

det går sjukt snabbt,, helgen har varit fylld med massa kul. Får skriva i stora drag bara,, i fredag va dt after work med jobbet å sen efter det åkte jag hem och bytte kläder å sen drog jag å syster till chez.. vi va rätt trötta så det var där det slutade efter mkt om och men.. haha, sen i lördags va jag på inflyttningsfest hos sofia o peter sen blev det berså efter det.. nice. i söndags var det kalkom-middag här hos oss. och sen va helgen slut.
Idag har jag tränat första gången på sjukt länge... men det kändes bra att röra på sig.
Imorgon ska jag på kurs med jobbet så jag har lite sovmorgon, soft det.

Nu ska jag äta, e hungrig efter träningen ju..

pussss Malle

smink kan göra underverk

Alla vet ju typ vem tjejen i Gina tricot är..
men skillnaden utan/med smink är rätt stor.. ;)

image453
puss malle
. nu blir det äntligen hemma för min del.

minnen...

Fick lite gamla bilder igår som jag inte hade sett.. så kul meed bilder. efter spanien resan är det med..hett .. look;)

image448
image449

image450
image451
image452
hahja ugly

söndag igen!!

Veckorna går så sjukt snabbt, för att inte tala om helgerna.
I fredags var jag ute å festa med kicki, anna, sandra, sofia å hennes kompis, parkan som valigt. Skitkul hade vi... var sveriges man tävling där å så;)
 Sen i lördags så var jag hemma hos mina kusiner på middag å sen efter det kom brudarna hem till mig så hade vi filmkväll... somade som vanligt en stund på flmen, blir så suuuur på mig själv..!! haha

Lite bilder sedan helgen iaf.

image440

image441
kicki, nilsson o jag

image442
nilsson o jag
image443
nilsson o jag
image445image444
sthlm o vi                                                                                                            sthlm

Jag blir så sur på mig själv att jag inte kan våga... jag är en fegis när det gäller "sånt" .. varför kan jag bara inte tro på mig själv? Fick ju till o med ta med mig en kompis nu... om jag skulle känna mig tryggare då. Men men.. får se imorgn hur jag känner, då måste jag lämna besked iaf. Så vi får väl se hur det blir på fredag.. om ni ser mig eller inte.. haha.. ;)

Snart ska jag inte till stan, väntar på att mamma ska komma hem bara, sen blir det shopping som gäller.

Här kommer en bild på Edwin föresten.. galen hund;)

image446
och en bild på mig o syrran hos kusinerna..
image447

Nu ska jag ladda ner lite musik;)
bye for now..
puss

fredags humöret e på topp!

Sitter på jobbet och har lite rast. Snart slutar jag, slutar nämligen kl 13 idag. Så sen efter det blir det hem och göra engelska provet och sen iväg till stan en snabbis. Ikväll blir det fest med tjejerna, parkan förmodligen. Är sveriges man tävling där idag.. ;)
Sen imon ska jag på middag hos mina kusiner och efter det blir det myskväll med tjejerna... med poppis å så:)
Söndagen har jag inget planerat men jag funderar på att ha en städdag faktiskt. Behövs verkligen, typ rensa gaderoben å slänga massa gammalt. men vi får väl se om jag orkar med det.

Nu ska jag fixa lite med lönerna å sen får jag hoppas att klockan är 13 .00 när jag är klar med det.

pusss biatches

kebab

Jag kände verkligen att jag behövde nåt onyttigt idag. Efter allt slit med engelskan (som snart är slut) så var jag värd det, och nya kläder med.. fast det har jag inte hunnit köpa än. ska nog gå efter jobbet imon, slutar ju kl 13 då, soft.
Igår va en rätt bra dag, fick vg på den muntliga engelska uppgiften och sen fick jag reda på att jag har fått fast anställning på jobbet.

Nu är min lunch snart slut..
Skönt att jag tog bilen i morse med för då kommer jag ju hem rätt mkt tidigare. Ska lämna in ett par byxor då så jag kan börja använda dom snart igen. Efter det kanske frugan skulle komma på besök.

Här kommer en bild på härliga Diaz.. måste nog kolla på the holiday när jag kommer hem. Har ni inte sett den..? SE DEN!

image439
puss malle

RSS 2.0