Torsdag

Idag har jag och mamma varit på stan och letat efter skor till mig, gick dock inget vidare... Hittade inte ett enda par som satt bra eller passade så det belv inga. Jag skulle verkligen behöva ett par till imon, alla mina andra partyskor är helt utslitna..haha. Så jag får väl se hur det blir imon,.. vet inte ens vad jag ska ha på mig.
Imon mellan 8-16 ska jag städa hotellrum.. kommer nog va rätt slut när jag har städat klart. Men de gör inget för sen ska jag ju träffa brudarna och gå ut:) Äntligen.. har ju haft halsfluss så jag har inte kunnat gå ut på ett tag nu.. hela 3 veckor. Och JA jag har saknat det som bara den;)

Nu har mamma gjort korv med bröd.. så nu ska jag äta lite och sen får jag typ lägga mig för jag måste ju var pigg tills imon.
Tar med kameran imon så det blir lite roliga partybilder med.

pusspuss

just det ..grattis Sandra.L som fyller 20 år imon!!

ciao bella

Imon ska jag och ann-ida på förhandsvisning på Ciao Bella. Ska bli jättemysigt. Visste först inte ens vad filmen handlade om men sen sa ann-ida att det var om en gothia cup kärlek typ och då längtade jag genast mycket mer till imon. Bra att det var just ann-ida som hänger med också eftersom vi hängde på gothia varje år och förälskade oss i både Tyskar och Italienare. Gud var kul man hade under den veckan kommer ihåg hur vi gick upp tidigt på morgonen för att kolla på matcher, snabbt hem och äta när dom åkte hem för att duscha , sedan åkte vi till skolan igen för att möta upp dom.. satt där och snacka och flirtade haha. och sedan var det snabbt hem .. duscha och byta kläder inför det berömda gothia discot i lisebergshallen. Sen köade man i timmar innan man äntligen var inne. Helt svettigt, massa killar i ring runt tjejer i vita savann byxor med svarta string, hånglade par överallt.. Där stannade man enda tills det stängde, som var vid klockan 1 eller 2 tror jag. Sedan var det bara att gå och lägga sig och sms:a med sina lag ..haha. Nästa dag var det likadant.. så på gick det en vecka.
Men faaaaan va kul vi hade det. Mn var nog lite fjortis ändå... när man tänker efter, men det hörde nästan åldern till på nåt sätt.

Invigningen på Gothia är typ det finaste av allt... hela Ullevi är fylld av spännda ungdomar och stämningen på topp. Alla lagen presenteras, folk sjunger låtar som alla kan.. "we are the champion" eller hur det nu stavas .. sedan delas det ut ballonger i gult och blått som sedan släppt upp i det blå och sedan kommer fyverkeriet. Efter det går alla till invigningen av discot... Haha man kan inte låta bli att skratta åt alla sjuka och roliga stunder vi har haft där.
Me and Ann-ida... Tyskar,Italienare,Svenskar..lag lag lag.. :)



Bilder säger inte så mkt om de galna veckorna som man haft där.. tror att det måste upplevas faktiskt. Synd att jag inte har några kort på datorn på mig å ann-ida därifrån...men men.

/malle

glamour..

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen.. fick en jättegullig handledare:) och snabbt gick det med.. jag som hade köpte tidning och frukt och grejer för att jag trodde det skulle ta låååång tid. Sen när jag kom hem så hade hotellet ringt, så jag ska jobba där på fredag och städa.

ska nog städa lägenheten nu tänkte jag, måste nästan det.. inte dammsuga å så för det gjorde jag igår men jag behöver städa bland allt annat. Sen drog ju pappa ut stegen till taket med för han skulle greja med parabolen igår.
Gaderoben skulle behövas städas den med, hur mkt är det inte som bara ligger där liksom och aldrig kommer till användning?

Imon ska jag på förhandsvisning på Bio.. ciao bella heter den. Ska ringa och kolla om någon vill hänga med mig:P

pusss

förhör..

BECK:
Gunvald: Vet du hur man använder en mobiltelefon?
Den anhållne: Tror du jag är dum?
Gunvald: Du är både dum och jävligt ful, jag förstår att du måste våldta för att få knulla!
Den anhållne: Sluta trakassera mig! Är det du som är den där Gunvald Larsson?
Gunvald: Det sa jag när jag satte på bandspelaren men ditt närminne sitter väl i förhuden?

Gunvald e kung;)

med tanke på...

mitt förra inlägg... Watch this;)

http://www.miloop.se/?movie=4675

http://www.miloop.se/?movie=3072

godmorron!

Gick upp tidigt idag för att jag ska till arbetsförmedlingen idag. Så trodde jag att det öppnade kl 9, men så öppnade det inte förrän kl 10.. gick upp lite tidigt i inödan..men men.

Ikväll är det en sång för matin, den ska tydligen vara jättehemsk, vill egentligen inte se den, men jag ska hålla mamma sällskap. Handlar om en som är dement. Eftersom min mormor är lite dement så kommer det nog inte va kul att se den. Tycker så synd om henne .. När hon varje dag frågar samma saker och inte vet om att hon har frågat det ens. Förut har hon alltid bakat massa och lagat jättegod mat, men nu kan hon inte det längre för att hon inte får ihop det.. han kan inte ens göra det med hjälp av recept.. det blir altlid nåtgot konstigt . Igår hade hon sagt till mamma att hon bara kände sig ivägen och att hon  inte hade någon livslust kvar... Mormor, säg inte så.. vi är här för att hjälpa dig. Du får fråga hur mycket ovh ofta du vill även fast man kan bli trött på det ibland. Det är ju inte ditt fel.

Nu blev det lite för känslosamt..Ska äta frulle nu...
puss malle

give meee...

image160image161båda från asos...

chokladtomte...

Åt en chokladtomte innan och sen fick jag världens huvudvärk.. Passande att hela Vänner-boxen har kommit nu då.. vet va jag ska kolla på ikväll.
Imon blir det arbetsförmedlingen, nog kul..



Malle

dagens lista..

1. Vad åt du till frukost idag?
smörgås,te och känckebröd.. haha . intressant va?
2. Vad åt du till middag idag?
Har inte ätit något än
3. När fick du en kyss senast?
hmm, ja du det var nog förra veckan eller veckan innan de kanske. kommer inte ihåg.
4. När stötte någon på dig senast?
haha, sånt märker inte jag.. det e bara ann-ida som gör det:P
5. Vad gör du helst en vardag?
Shoppar eller umgås med brudarna..
6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
ansiktet... sen kollar jag ju självklart om han kan klä sig med.. jeans hänget.. hehe:)
7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Jag hoppas att jag fått ett fast jobb som jag trivs med, samt pluggat klart det det jag vill. Förhoppningsvis flyttat..ihop med någon. Fast iofs jag är ju bara 25 då.. men nja..får väl se. Har nog en hund med som heter gucci.
8. Hur perfekt är ditt liv nu?
Det är väl helt ok, underbara vänner  och underbar familj. Fattas kanske ett jobb så jag kan ut och resa men annars är jag faktisk nöjd:)
9. Vad har du på dig för kläder nu?
Träningsbyxor, svart linne.
10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
orka kriva en fejk lista..

1 år sedan snart...

Den 8 juni är det ett år sedan exakt som jag tog studenten. Balen var väl typ en vecka innan eller nåt.

Bjuder på lite bilder därifrån.. bal & student!
  1. jag och millan aka.frugan
  2. Jag å peter siepen
  3. vi på dansgolvet
  4. Hemma hos marie innan vi åker in till stan
  5. Innan vi åkte (niklas, kicki, jag, marie å millan)
  6. inne på valand kicki, mari, anna, millan o jag
  7. parkan is the shit!
  8. Jag å sandra.R på champagnefrullen
  9. Vårt flak
  10. crazy biaaatch
  11. jag och pappa
  12. jag å ann-ida på parkan (nooog nyktra där)
  13. jag å sandra.L på min mottagning hemma
  14. mamma jag o pappa (mamma kanske inte gör världens snyggaste min.. inte pajja kortet.haha)




//malle

Tisdag:)

Idag slutade jag skolan.. eller min KY-utbildning rättare sagt. Först var det betygsutdelning och sedan åt vi lunch på Riverside... Eftersmo jag fortfarande äter pencelin så stannade jag inte kvar med dom andra som skulle festa sedan.. orka kolla på när dom dricker. som tur var var det fler än jag som gick.
Efter det stanna jag till i stan och köpte mors dags present till mama, I know... det var i söndags, men bättre sent än aldrig.

Riktigt  härligt väder blev det idag med:)
Funderar på om jag ska baka en kaka eller  nåt, är sugen på lite allt möjligt just nu.

alex, ska försöka bättre mina slarviga stavfel.. för stavfel hoppas jag att det är.. haha.. :P


puss malle

Söndag

Idag har det varit mammas dag.. har varit ute och ätit och så.
Imorse var jag på dop hos lillen.. Thea.. Askimskyrka... jobbigt att det var någon högmässa först så man var tvungen att lyssna på prästens skitsnacka i över en timme först... höll på att somna.

Nu ska jag äta min dagliga glass, självklart servera mamma.. å sen sätta på en bra film.

pussss malle

kort sedan gårdagen e på G

Lördag

Idag hade jag inte tänkt att gå ut faktiskt, men sen när jag var på stan och såg allt folk plus att det är fint väder så blev jag nästan tvungen. Ska dock inte dricka nåt eftersom jag äter pencelin, men ska nog hänga med iaf... blir väl chauför med då antar jag.. ganska så skönt ändå att ta bilen hem.

Ska skära upp lite jordgubbar nu med grädde och gå ut till mamma o pappa som ligger och solar.
Sen blir det pizza ikväll, längesedan ju!

kisses


sista dagen idag...

Som jag har sagt innan så är det ju min sista vecka på praktiken, idag är det till och med min sista DAG! Har bakat en tårta nu i morse... med grädde, kiwi, sylt, vaniljkräm och sånt. Hoppas att den blir god, har inte hunnit provsmaka den än.

Ja, eftersom man har fått en ny pencellin kur nu så lär det ju inte bli nån fest denna helgen för mig heller.. tänkte att jag ska ta en sväng på stan istället, med alla andra tusentalsfolk.. (lönehelg ju).

Sitter och lyssnar på FFL... vilka minnen man har till en av deras låtar.

Nästa helg händer det mkt, så det är bäst att man e frisk då.
På fredag ska vi antagligen fira anna och sandra som har fyllt 20 nu i veckan. Sen på lördag är det fest i båstad/peppes bodega... måste bara dit. ska kolla med Sandra om hon e sugen. Skitbilligt är det med man går buss tur o retut, mat o dryck, entré för 250:-.... be there;)

Måste börja leta kläder till studenuppvaktningen med... den 8-10 drar ju jag å ann-ida till helsingborg:) På fredag ska vi gå på en student å sen på lördag ska vi festa i hbg med jonas och alex (hoppas ni läser detta nu).. ska bli skitkul.

Nu på söndag är det förresten lillens dop, Thea. :) söndagförmiddag, tur ändå att det inte blir nån fest för mig:)
nu ska jag ta på mig innan det är dags att gå, måste till apoteket för och hämta ut pencellinen.. suck!!

//Malle




trött!!

Kom hem fårn praktiken för ca 1 timme sen. Sjukt trött är jag idag.. Va ju ute igår en sväng. Hade precis satt på mig pyamasen å  tvättat bort sminket så ringer ann-ida. Jag hade glömt bort att det var tisdag, skulle ju ha en överraskning för mig då.. som hon smart nog hade glömt bort själv, haha:)
Överraskningen var iaf att Ola från skåne och hans klass var här på besök.. så då fick jag träffa ola och dom igen. Kul. Va en stund på chez amis, tog ett glas vin och sedan följde vi med dom bort till där dom bodde.. sen gick vi ut igen, till nåt ställe som hette.. hm, haket tror jag det var. Helt dött förövrigt att gå ut på en tisdag, när inte tisdagsklubben har satt igång än.

jaja, nu ska jag sova .. först kolla på anna phil, men känner jag mig själv så kommer jag nog somna så fort jag lägger mig i sängen.


Joooo, manlig pms finns... det fick jag svar på idag!

Godnatt biaaatches.../ Malle

(Tack för att du är sån fin vän ann-ida)

sista veckan...

Denna veckan är den sista på min praktik, sen är skolan över! SHit, va snabbt ett år har gått alltså... fattar verligen inte.
Veckan lär ju gå snabbt och sen i helgen ska vi antagligen fira anna som fyller 20 år, egentligen fyller hon på ondag. Hon lyckades inte pricka in en fredag som jag ;)

Nu ska jag slänga i mig en smörgås snabbt ovh ta på mig, sen är det dags att gå :)


puss malle

från min mobil..

tog bort mass gammalt från min mobil.. va nästan full så det var dags. Passade på att lägga in alla bilderna också. här e ett smakprov:

Ella i slottsskogen

Jag någon dag innan praktiken

Sötnosen Ella igen

jag och millan..

Jag och ann-ida

Vårt favvo-ställe

Monika

ann-ida.. och ..(för ett tag sen)

jag och... (för ett tag sen)

När lillen nyss kommit till världen.. ellas lillasyster

In the car...

jag och ann-ida:)

Ella som lucia

jag, fogge och monika

monika och fogge på vår klassresa..haha

marie å millan

moi

jag å ann-ida



Sen fanns det såklart andra bilder.. men dom vill jag inte lägga ut här.

soligt idag!

Vaknade klockan 11 idag och kunde inte sova längre. Gick ner till mormor och åt frukost, mysigt!
Nu väntar jag på att mamma ska kolla hem så att vi kan åka till stan.
Va där igår men vi hann bara gå 3 timmar då.. hehe. Hittade en kjol, en tröja å lite underkläder. Så idag ska jag jaga skor och byxor.

Igår tog jag det lugnt, mys:) Vet inte vad jag ska hitta på idag, äter ju som sagt var pencellin än så det frå ju bli nåt lugnt. Funderar på att ringa brudarna och fråga om de är sugna på filmkväll kanske..:)

Nu ska jag ta på mig till mamma kommer , så jag är klar då så vi kan åka direkt.

Vill föresten se mina kort som jag tog för ett tag sedan. Ska bli spännande och se hur dom blev. Den första plåtningen av dom tror jag inte att jag kommer känns igen mig ens.. hade blå/lila läppstifi och kläder som jag inte skule valt själv om jag säger så.. helt nerfettat hår... trashigt skulle det se ut.. typ som en hård natt på krogen..haha:)
Den andra va dock lite mer "fin" eller vad man ska säga... Tog lite bilder i fönstret och sådant. Jaja, nog tjat om det.. vill se dom snart iaf.

Här e några andra kort sen tidigare.. (inte dom nya allstå)


från hm..

helt okey alltså.. gillar färg;)

image122image123

drömmar;)


2 snygga bikini som man inte hade tackat nej till.. (nelly.se)


Ge mig skon tack..;) (Asos)


klänningarna från Asos.com


smycken från asos... synd att bruden inte var silver:P


Här var litegrann.. finns mkt mer.. men jag måste fixa bild först;)

nu går det nerför igen...

Va så glad när jag vaknade för att jag mådde mkt bättre. MEn nu mår jag fan asilla...:( inte alls kul. Tycker att mamma ska komma hem och pyssla om mig nuuuuu.

Såg snygg, sexig, singel nyss.. shit va rolig den filmen är, låg och skrattade för mig själv... haha

nu ska jag äta min dagligs glass!!

kisses miss pacha !


heter föresten vildangel på nattstad!

en kille...

Om jag skulle klona en kille så skulle han se ut och vara såhär..:

  • Gullig mot sina småsyskon och mamma (dvs familj)
  • Åka snowboard
  • Spela gitarr eller trummor (gärna sjunga med)
  • Ha brunt lite halvruffsigt hår
  • Bruna ögon
  • Snyggt häng på byxorna ;) lite baggy alltså.. hehe
  • Gilla att festa.. och ha mysiga hemmakvällar ibland såklart
  • Behandla sin tjej likadant när han är med sina kompis som är han bara är med henne
  • Gärna kunna dansa..
.. känn som det fattas nåt på min lista.. får nog fråga ester va jag har missat:P hon har ju koll på den..haha;)

Såklart är det bara ett önsketänkande:P
Är faktiskt inte så kräsen som det låter..

funderade här om dagen på vem jag skulle vilja ha som ett freecard... men jag kom inte på någon .. eller jo, antagligen han i prison break;) men det finns nog nån bättre.. haha


kisses


fast det e klart.. damn!!! han e int fel;)

Pussycat dolls

Eftersom jag följer de flesta "tjej"program så som top model osv så var jag bara tvungen att spana in Pussycat dolls som hade premiär idag. Helt klart ett program som hag kommer kolla vidare på.. haha:) Så typiskt mig!
(eller hur alex?.. även fast jag vet att du älskar top model å blev sur när caridee vann å inte melrose.. du e för söt!)

Känns mycket bättre i halsen nu, så det är skönt. Hoppas att man känner sig helt ok till helgen i alla fall så man kan hitta på nåt, dock inget festande eftersom jag fortfarande äter pencelin då.. :(

puss Malle

caridee...

Tacka  "gud" för att Caridee vann... Melrose var bara ytlig och taskig och kändes fejk.

image110
här e donnan..

frida..

lyssna in hennes sköna låtar här..

http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=521348

Mina favoriter:
  • dunka mig gul och blå
  • farväl min vän
  • Vänd om
  • Mot alla vindar
Bara för att jag älskar skånska ;) lalala..

Miss Pacha


vilka är ni?

Lite dåliga på att kommentera är ni. Skulle vara kul att veta vem ni är som läser min blogg?

Puss malle



tack mamma;)

Mamma är så snäll nu när man e sjuk.. eller det är hon iofs alltid. Nu har hon köpt glass med rån och strössel. Det funkar nog perfekt för min hals:)

image109
mm..

falsfluss...

nu ligger man här på soffan med halsfluss.. usch. pappa ska åka hämta min pencelin snart så skiten går bort.
Stackars ester som får spana själv nu.. haha. :P hur ska detta gå?
Måste nog haft feber inatt.. har drömt helt sjuka saker, var får man allt från?

Ann-ida sa till mig att inte planera nåt på tisdag efter kl 21.. undra vad det e hon har hittat på:P spännande. Tur att man kommer vara frisk då iaf.

kom på att jag nog fick halsflussen från min syras småbarn, dom var sjuka när jag hjälpte till att passa dom. Småbarns baciller.. inte bra.

Inget festande för mig på 10 dagar, hur skall detta gå? Jag som hade en del roligt  att se framemot i veckan till och med.. jaja, orkar inte ligga här och beklaga mig.

Ska ropa på pappa nu så han kan åka till apoteket. Ska se till så han inte kommer hem med fel. Sist så fick jag p-piller istället för pencelinen.. fast det är ju inte lätt för han att veta.

kolla min blogg föresten.. www.misspacha.blogg.se


I´m yours... /Malle

En gammal spanien bild får ni här;)


panik... frida kommer ju!

Tror ni inte att man har gått och fått ont i halsen.. ser att det börjar bli nåt iaf... hoppas det inte utvecklas till halsfluss bara, för det orkar jag inte med. Dessutom kommer "dunka mig gul och blå"-frida till gbg.. henne kan man ju inte missa.

image107En blid på Frida här;) Hennes låt e för härlig.


tog nyss tempen, nu har man feber meed:(

såhär ser sommaren hit hittills..

  • Helsingborg 8-10 juni
  • Smögen.. midsommar?
  • Tylösand ?
  • Falkenberg ?
  • Sthlm ?
  • Spanien 3-13 augusti
  • Thailand 11 december
Hur ska jag hinna?? det kan man fråga sig. mkt planerat.. eller mkt jag vill iaf.

Hjälpte syrran att passa hennes barn igår.. så söta så fast dom var sjuka:P


OC dags nu!!


kissses Miss pacha
 
image106



syrran..

Har ju inte visat nån bild på min söta syrra.. här kommer hon:)


image105
Puss syrran!

godmorron!

Har nyss gått upp nu. Ska in till stan ensväng idag tänkte jag .Perfekt shopping väder eftersom det regnar. Är nog fler som tänker som jag men men. Ska nog till allum en sväng först å sen ev in till stan. Får se om det kanske bara räcker med allum. Behöver hitta en bikini till spanien, ett par jeans, underkläder å så lite annat.

Nu ska jag äta frukost.

(Jag vet att jag inte ska tycka synd om dig.. men det gör jag faktiskt)... du vet vem du är.

image104

hittade föresten detta gamla kortet på datorn.. vet inte vem hon till vänster är .. men sen e det janni, millan å så jag då;)

festen igår!

Va på fest i Tuvu igår med kicki, millan, anna å marie... jättejkul:) massa roligt folk, bra musik.. perfekt loka med! Man vill ju bara dra tillbaka tiden så det är fest igen.. haha.
Kameran glömde jag inte denna gången så här kommer lite party kort:)

puss Malle..
nu ska jag nog på shoppingtur. om jag orkar å hinner!



så där va lite kort:):)

victoria secret..

hett e det... såg deras show nyss. Har haft ont i huvudet hela dagen idag, så nu ska jag lägga mig tänkte jag.

God natt .. pusss malle

snart helg!

Nu är det redan onsdag .. så snart e det helg igen. På fredag blir det fest, privatfest för en gångsskull.. så det ska bli rikitgt nice.
idag skulle jag tränat efter praktiken men det blev solning istället... så jag får väl se om jag tränar imon istället kanske. Snart börjar top model, näst sista avsnittet innan de e final.

ska lägga mig på soffan en stund nu å vila .. e sjukttrött!!

puss malle


längtar till spanien!

kalas idag!

Idag va jag på kalas.. ella hade 2 års kalast. Sen fick jag spana in deras nya hus också, nice.
måste lägga in några söta kort på henne.. så nu kan se hur hon ser ut. Sen var hennes lillasyster Thea där med såklart, fast hon sov mest.

Det var så gulligt när vi frågade ella vilken sång vi skulle sjunga för henne så säger hon "ekorr´n satt i granen".. ;)

här kommer kort på lilla ella å hennes lillasyster.. på det sista kortet är min storasyster marie.



image86
jag och lillens hand...

pippi tältet fixat!

Idag har jag och sandra varit på heden och kollat på hennes pojkvän å hans lag som spelade fotboll. Nice väder att sitta ute i faktiskt. sen blev det en sväng på stan. Letade överallt efter ett pippi långstrum tält som ella ska få i present nu när hon fyller 2 år. Äntligen hittade jag ett på brio som tur var. Sen blev det ett par skor för sandra å underkläder för mig, röd bh & trosa...
Efter att vi shoppat klart gick vi till gamle port och sa hej till ett par killar som vi träffade igår på bryggeriet. Trevligt. Men vi hann aldrig sätta oss ner eftersom vi skulle hem till mig .

Nu sitter jag här och är fortfarande lite bakis sedan gårdagen. Ska nog äta något snart tror jag . Sen lägga mig sen stund, är sjukt trött!!


Hittade ingen bild på tältet, så det fick bli en på självaste pippi istället.

image75

här är underkläderna:
Har redan dom i rosa... så det fick bli ett sätt till eftersom jag gillar dom så mycket.

image76image77

praktik dags!!

nu ska jag iväg till kristinedal... ska bara äta något först. ikväll kanske det blir parkan.. E ju Dj:s in the house... å det är ju inte fel :)

ha det bra!1

vart e solen föresten??

Malle

resan är bokad!!

Åh jag kan inte fatta att det är sant. Äntligen blev det av:)
Igår bokades resan så den 3-13 augusti kommer vi att befinna oss i spanien igen. Jag, millan, anna å kicki. Längtar ihjäl mig till....

... förfesterna på vår terass
... våra 1 meters-sugrör
... det fruktansvärt goda drinkarna
... till stranden
... till alla mysa uteserveringar
... till poolen
... till stan
... till shoppingen
... till grabbarna;)
... till palmerna
... till värmen
... till melonerna
... till alla skratt-anfallen
... till sega frukostar
... till sena nätter med brudarna
... till PACHA
... ja nästan till omed till bakfyllan.. haha

DEN 3-13 AUGUSTI DÅ DRAR VI ÄNTLIGEN TILL TORREVIEJA IGEN... TÄNK ATT DET GÅTT ETT ÅR SEDAN SIST DÅ, KÄNNS I OCH FÖR SIG SOM EN EVIGHET UTAN PACHA:p

MALLE... KICKI...MILLAN...ANNA... TORRE/SPAIN 2007

VILKEN FULLTRÄFF SÄGER JAG BARA.

nån annan som ska dit samma datum kanske??



image74

go kväll..::)

Igår hade jag förfest här hemme. Det var jag, Sandra, Linnea, sussi,jullan och lisa..jättemysigt. MEn alla var så mätta efer maten så det var inte så många som orkade dricka så mkt. sen drog vi till Parkan. eller alla utom sandra för hon gick till valand å träffade rasmus. inne på parkan träffade jag massa andra jag kände.. typ monika å com. millan å janni å en hel del andra:) Drog hem vid 4.. va så trött då så jag knappt orkade prata;P haha.. :)

Idag har dagen varit slapp... mest kollat på tv å åså städat upp efter igår.

Nu ska vi ut å äta med familjen.

kort från igår kommer närjag har fått dom av älsklingen. pusss

RSS 2.0