Happy Friday

Underbart med fredag. Dessutom jobbar jag bara halvdag idag, dvs till klockan 13. Är jättelite att gör ahär på kontoret då hälften jobbar till 13 och andra hälften är lediga.
Ska snart äta lite kycklingsallad här och sen är det väl nästan dags att gå hem. Ska inte göra något speciellt idag,inte på hela helgen faktiskt. Ska avbelasta mamma med allt hon har att göra.. göra taco till ikväll bland annat.
Myskväll ikväll alltså.

Just det,tror inte att ni vill veta.. men klockan gick fel i morse på mobilen,hade glömt att ställa fram klockan så imorse gick jag upp och åt frukost och gjorde mig klar klockan 05 istället för 06. Det var inte kul alltså. men fick i alla fall fixat naglarna. Snacka om morgon tid. Satte på en ny nagel som hade gått av och så.

Nu ska jag öppna posten.
Ha en mysig helg.


Puss  M

onsdag

Solen skiner ute och jag är glad bara för det.. så mycket roligare att vakna upp en solig dag än en mulen och regnig.
Idag ska jag dessutom på mango mingel med cosmo, har bjudit med mamma dit.
om jag hinner så ska jag springa in och köpa ett paraply med, ett litet att ha i väskan för det behövs verkligen. Sist fick jag ta pappas stora golfparaply och jag höll på att slå ner folk med det, det borde vara förbjudet att ha så stor aparaplyer i stan egentligen.
Inatt har jag haft massa konstiga drömmar igen, drömde att pappa körde hellikopter i thailand med alla oss i f amiljen och jag tyckte att det var så kul att jag ville stanna kvar på flygplatsen. Så lovade mamma o pappa att hämta upp mig där senare, men grejen var att det inte gick för att om man stannade kvar där så var man fast,  som i ett fängelse. Som tur var träffade jag några andra svenska killar som jag satt och snackade med och vi planerade en kupp, precis som i Prision Break. Nog för att jag satt och kollade på thailandbiljetter igår men.. Hur får man ihop allt?
Har i alla fall kommit fram till att det där med att vara fånge och rymma var inte riktigt min grej, haha.


Nu ska jag ringa Rolle och fråga vart frukten har tagit vägen?

Puss

Tisdag

Jobbade över igår och va inte hemma förrän halv 7.. Fy alltså. Somnade på soffan direkt efter att jag ätit. Idag har jag ingt alls planerat och det är himla skönt.
Imorgon blir det kundkväll hos Mango och sen på torsdag ska jag och mamma gå på stan efter jobbet.
Hela helgen ska jag bara vara hemma, tycker inte alls att det är kul med halloween och dessutom så åker mamma o pappa till turkiet på lördag så jag ska köra dom till flygplatsen. Jag ska köpa thai och ha o.c maraton hemma i soffan, ev  ska syster vara med också.
Ingen utgång i helgen alltså.. olikt mig. Helgen efter det händer det sock andra saker, ska ha tjejkväll på star med alla tjejerna och sen utgång efter det..

Nu ska jag återgå till jobbet och se hur långt hantverkarna har kommit i köket.


Puss M

Mormor!

Nyss ringde mamma mig och sa att mormor hade fått en plats på bagaregårdensäldreboende, bara ett stenkast hemifrån oss. Jag kommer kunna gå till mormor på mindre en 5 min. Lycka!! Jag kommer att kunnna hälsa på henne varje dag!
Mormor jag älskar dig!

Puss M 

Nyår

Känns som att det är dags att boka något snrt om man inte vill fira i Gbg, sälen-högfjällshotellet hade inte varit fel. Har kollat upp lite, ente så jättedyrt heller.. men få stugor kvar så det måste bokas snart.

Om det inte blir nåt av detta så skulle jag lätt kunna tänka mig att hyra massa filmer, äta god mat med tjejerna och bara mysa.. aldrig mer en utgång i gbg i allla fall.. helt värdelöst. Fester hit och dit som aldrig blir av, nej tck.

Samtidigt som en del av mig säger och vill att det är klart att jag måset hitta på nåt kul på nyår.

Puss M

Helgen som gått..

Helt okej helg, dock inte så lyckade utgångar.. blev rätt tidiga båda två. Har bestämt mig för att aldrig gå ut under lönehelger nu mera. Det är helt hysteriskt och det orkar jag inte med.
Helgen efter lön är bäst.
I fredags var jag och anna på halta lottas, som vanligt hade vi skitkul.. träffade några killar som vi brukar hänga där med, så det va kul. Åkte in till stan vid typ 11, vidare till parkan.. där det förövrigt bara var yngre och *pip*.. inte alls kul. Så det var en ganska tidigt kväll.
På lördagen var jag och ann-ida på shogun, började bra men slutade i katastrof.. konstiga, dryga folk som inte hade något bättre för sig än att ge sig på andra.. det kastades fruktskal och grejer.. inte alls min stil. Så vi tänkte dra vidare till bliss, magnus & magnus eller nåt men eftersom det regnade nått så fruktansvärt och det inte fanns en enda taxibil ledig i hela stan så drog vi hem istället.
Öppnade chipspåsen, poppade popcorn och bäddade ner mig under filten framför tv:n med mamma och kollade på Holliday.. mysigt.

Igår städade jag garderoben, 5h tog det.. skitjobbigt.. men nu är det i alla fall klart. Men fortfarande helt fullt så jag måste nog köpa en till garderob.

Back to work.
Puss M

Äntligen fredag

Veckan har verkligen sprungit iväg och det tackar vi för.
Jag va på kundkväll igår som sagt, målade en mugg.. som antagligen blev skitful eftersom jag inte hade tid att måla klart den.. Skulle på vipmingel på Mq direkt efter. Skyndade mig som bara den, och vad händer? Min bil var inlåst på parkeringen. Securitas hade varit där och låst grindarna och jag kom inte ut.. kul. Men som tur var så ringde vi så dom kom och öppnade:) Blev ändå sen dock.. men men.
Sen när jag kom hem var klockan över 22 så då gick jag och la mig direkt, helt slut.

Idag är det partyfredag. Ska på vipmingel på parkan mellan 23-24.. innan dess förbi halta lottas och dricka vin. Lite reunion.. brukade ju alltid göra detta innan men nu har jag inte varit där på ett tag.
Antar att natten inte blir ung direkt;)
Nu ska jag fixa lite på jobbet så att jag gjort klart allt som ska göras, måste kopiera massa bland annat.

Imorgon ska jag antagilgen ut med, jag och ann-ida skulle ju åkt till lund men det blir inte av eftersom alex jobbar. Så det blir nog utgång här istället:)

Ska springa bort till ekonomin nu.

PussM

Torsdag

På nåt sätt så gillar jag torsdagar, tror det är för att det är fredag dagen där på.
Idag är det dessutom  fint väder ute. Har sovit hela natten, vilket aldrig händer annars.. underbart! Som jag redan har sagt så blir det kundkväll på novotel och sen efter det vip kväll på MQ efter jobbet.

Kom in på en blogg imorse som en tjej som förlorat sin man hade. Kom och tänka på mormor då, måste verkligen hälsa på henne mycket mera innan det är för sent. Nu är jag där ca 1 dag i veckan, ibland 2... alldeles för lite. Saknar mormor så himla mycket här hemma.. vill att hon ska bli frisk och komma hem till oss igen... Baka bullar, laga godmat, sy, sitta i fotöjlen, komma ner och fråga hur det varit på jobbet.. bara vara min mormor! Världens bäst dessutom.
Ibland går det dagar då jag inte tänker så jättemycket på det, en del dagar så kan jag inte sluta gråta...
Ge mig min mormor tillbaka, i det skick som hom alltid har varit!

Puss M

God morgon

Sitter på jobbet och har nyss städat ur kylen.. sjuktäckligt. Massa mat som hade stått så länge att det hade blivfit ett tjock litet fint täckte av mögel på. Usch. Och där inne ställer jag MIN mat. nä... tur att det är borta nu i alla fall.
Har inte hänt så mycket mer annars och kommer nog inte göra det idag heller.. men det är rätt skönt för det är massa bra på tv ikväll.
Imorgon ska jag på kundkväll på novotel, vi skulle måla muggar tydligen och efter det ska jag möta upp mamma i stan för vip mingel på mango.
Håller på att kolla upp lite saker tills millan kommer hem. Ska självklart firas. Har kommit en bra bit på vägen nu ialla fall.

Ska försöka göra en inbjudan på facebook, kan inte vara så svårt.
Sen ska jag leta efter resor till london.

Puss M

tja

Har inte skrivit på ett tag. Har inte haft någon större lust helt enkelt. Funderar på att lägga ner faktiskt.. Just nu skriver jag mest för att det kan vara kul att läsa senare.
Sitter på jobbet nu, har precis jobbat undan lite så nu e det lugnt igen.
Ikväll blir det bara hemmakväll, ska försöka få tag på Alex eftersom vi ska hälsa på henne i Lund till helgen.
Till något helt annat så börjar jag läsa Matte B och företagsekonomi a till våren, behöver lite förberedande kurser.
Nu ska jag plinga mamma.
Puss M

30 min

Om 30 minuter är det helg. Det gillar vi! Hade tänkt att helgen skulle bli riktigt mydig, men nyss ringde mamma och sa att morfar är på akuten.. han har också blivit sjuk. Är jättesnurrig och så.. så nu vet jag inte hur det blir. Hade planer på bio men det beror på om morfar får sova över eller ej.
Jag ska i alla fall fösöka njuta så mycket det går..
Hela dagen har gått åt till att städa idag (på jobbet).. nu har jag flyttat ner en våning igen.

Ska börja stänga igen här nu.

hörs kanske i helgen.

Puss M

God Morgon

Äntligen fredag igen!
Kom till jobbet för ca en halvtimme sedan.. hade bilen idag med, lyxigt.
Igår va jag och mamma på stan.. jag skulle bara dit och kolla lite men jag hittade en del saker ändå..
Gråa knästrumpor, ett mörkgrått linne med volanger, en ljusgrå kofta med lite glitter (lite svårt att förklara), 4 st örhängen; bland annat ett par röda små rosetter som jag letat efter länge.. Hittade en nyårsklänning med, men jag tror att jag ska vänta lite till för det kommer säkert komma massa andra snart, denna var ändå ingen wow-upplevelse..
Skulle köpt rosa bandet med, men det var slut.

Ikväll blir det hemma mys med godis, stjärnor på is och så. Hela helgen kommer att vara lugn faktiskt.. skulle på tjejmiddag imon egentligen men hjag ska inte gå pga av en grej.Även fast det hade varitjättekul att komma så blir det inte så, men jag har rätt mycket att greja med så det passar egentligen ganska bra.
Jag och sandra ska ha girls night en annan helg istället.

Snart kommer millan hem och jag ska arrangera en välkommen hem fest till henne tänkte jag.
Ska ringa runt och fixa lite saker nu tänkte jag.

Puss

Bulle i köket

Snabba dig det finns bulle i köket ropar M på mitt jobb.. självklart springer jag;)
Usch måste sluta upp med dessa dåliga ovanor.. kakor, godis o sånt mitt i veckorna, varje dag i princip. men när jag inte har något att göra så äter jag istället, så jag skyller på det. Skulle egentligen träffat M idag men vi bestämde på söndag istället så idag ska jag shoppa istället.. och det är kul.

Nu ska jag fixa det sista på jobbet innabn det är dags att köra hem.

Puss M


Torsdag

Bara en dag kvar nu... sen är det äntligen helg igen. Har börjat med min gaderob faktiskt.. tagit ut sofforna och så.. så nu i helgen tänkte jag riva ut alla kläder så att jag kan börja rensa.
Kollade i påsen bland mina "gamla" kläder och hittade en del som jag skule kunna tänka mig att använda nu igen, bland annat en tröja från Nolita.

I går var vvi och bowlade och åt middag med jobbet. Gick rätt bra på bowlingen faktiskt. Maten var väl sådär, gillar egentligen inte räkor.. men men.
Var hemma rätt tidigt, kände att jag behövde sova ordéntligt. Dessutom kände jag inte för att dricka eftersom hela denna veckan ska vara vit, det ni;)
Alltså ingen utgång i helgen heller.. ska bara fixa hemma, ha myskväll och på lördag förbi sandra i borås på middag.. mys=)
Måste dock köra hem på kvällen eftersom jag ska hälsa på mormor tidigt på söndagen. Älskade mormor..
Min morfar har blivit sjuk han med och ska antagligen läggas in på samma ställe som mormor, båda har problem med minnet.. otroligt jobbigt för dom och oss anhöriga.

Idag ska jag förbi första intrycket och hämta upp några plädar och sånt som jag har beställt.. sen eventuellt träffa M, men jag vet inte hur det blir än.


(Bilden är från google)

Nu ska jag fixa lite här på jobbet, ringa mamma och äta frulle.

Puss M

Onsdag

God Morgon,
Kom till jobbet för en timme sedan. Har satt på värmefläkten och ska snart äta frukost (igen) tänkte jag.
Igår hände inte så mycket, farmor var på besök så jag satt och snackade med henne ett tag.. sen somnade jag en stund. Skulle lägga mig och kolla på O.C men min dvd-spelare fungerar tydligen inte.. det fungerar när den vill.. sjukt störande. Får nog köpa en ny.
Igår ringde killen jag beställde bordet från och sa att leverenstiden blir försenad, så nu får jag inte det förrän vecka 50.. lite segt, men men.
 
Idag är det bowling efter jobbet, en kille här ska sluta. Så det blir middag och så men ska ändå försöka att vara hemma rätt tidigt eftersom jag har lite att fixa med.
Håller på att kolla upp kurser, bland annat engelska och matte.. det var tydligen en fördel om man hade övat lite extra på det innan skolan börjar.

Just nu är jag så himla vilsen.. vet inte vad jag v ill med mig själv, hur ska jag då veta vad jag vill med alla andra?
Helgen blir det i alla fall vit för mig och det känns bra. Tror att jag behöver lite rehab.
 Nu ska jag ringa mamma och ha vårat vanliga morgonsamtal.. även fast jag träffar henne varje dag när jag kommer hem så snackar vi i telefon minst 2 gånger på dagen... hur ska jag klara mig utan henne? En av mina bästa vänner!

Nu ska jag passa på att äta frulle, mammas egna bröd.

Puss M


Ett kort från i sommras, när vi sov i bilen i båstad.. svensk sommar är det bästa.. bara husvagnen som fattades;)

Tisdag

God morgon,
Har sovit jätteoroligt inatt. Vet inte varför..antagligen för att jag har mycket att tänka på just nu.
Igår var det rätt lugnt, jag va hemma med mamma och anna.. skulle egentligen gått på arrangemangskursen men av andra omständigheter så ställde jag in det. Behövde vara hemma igår och ta hand om mig själv..

Idag ska jag en sväng på stan tänkte jag, ska köpa en klänning jag har sett. Imorgon blir det bowling med jobbet och på torsdag ska jag träffa M antagligen. Sen är det helg igen, på lördag ska jag till Sandra på middag med tjejerna, mysigt!! Skulle egentligen sovit över men jag e inte säker på om jag kan det längre.. men får se.

Mycket planerat dom kommande helgerna känner jag..
v.42  Denna helgen: Sandra
v.43  Nästa helg: Lund
v.44  Oslo
v.45  Frugan kommer hem

Och då har vi kommit fram till mitten av november..och kanske snö=)
Längtar så mycket till julen och allt vad det innebär.. pyntet, godiset, hemmakvällarna med spel, paketinslagning, julmusik, snö, lussekatter, apelisin med nejlikor.. åhh ge mig jul nu!! Även fast hösten är mysig på sitt sett.

Puss M


helgen som varit=)

I fredags hade jag tjejmiddag, jättetrevligt.. och kul att alla kunde komma. Vid ca halv 12 drog vi in till stan, parkan.. där det var skitlång kö.. men det var bara till att börja köa..en timme stod vi där,  men det va det värt. Så himla bra där inne.. massa man kände och helt underbar musik.. (house så klart).
Fick se Sandras Mr Big med .. nice=) Alltid kul att se vilka alla är.
Drog hem vid typ 4 ... åt hamburgare med syster.. somnade direkt. Inte bakis när jag vaknade.. fattar ni!
På lördagen var det rätt lugnt.. och söndagen med.. var ute och kollade på soffbord och lite annat sånt, både på ikea, mio och em. Hittade ett som jag ska beställa idag.
Igår så var jag på sjukhuset med mamma..från klockan 16.30 till halv 3 på natten.. sjukt vilken tid det tar. Hon hade svårt att andas och så...men nu är hon hemma igen=) Lucky me!

Nu sitter jag på jobbet, ska gå och leta reda på min värmefläkt för det e lite kallt här.

Pusss M

Tjejmiddag

Ikväll ska jag ha tjejmiddag för tjejerna.. 8 st blir vi =)
Igår stod jag hela kvällen och bakade pajer, gjorde vitlökssmör, förberedde drinkar och dukade bordet. När jag kommer hem ska jag fixa det sista... och sen har jag bara mig själv att fixa! Har ingenaning om vad jag ska ha på mig.. som vanligt.

Ska bli så mys ikväll.. med massa tjejsnack, mat, utgång..tjoho.

Nu har jag snart lunch.

Puss M

Flytt

Igår var det en jobbig dag med begravning och en förvirrad morfar.  Det var så fina låtar på begravning, låtar som påminner mig om saker. Måste verkligen hälsa på mormor mycket mera nu. Minst 3 gånger i veckan i alla fall.. och skicka kort och så.
Morfar har också börjat bli dålig.. han börjar bli som mormor.. vet inte vart han bor och ska ringa "hem" när han i själva verket redan är hemma. Det är så hemskt att se att dom båda sörjer så mycket för att dom inte får bo tillsammans längre. Dumma äldrevården, det är inte rätt att man ska dela på par som varit tillsammans hela livet.
Efter begravningen och middagen  åkte vi upp till S lägenhet (han som inte lever längre) och skulle se hur det såg ut. Dom ska börja renovera nu, och lägenheten har verkligen potenisal.. hur fin som helst kommer den att bli.. stor balnong, stor gaderob och stort sovrum och vardagsrum.

Idag flyttar vi på jobbet, eller jag rättare sagt. Ska flytta upp en våning medan som fixar golvet här nere.
Så det är en himla massa att packa.

Imorse när jag skulle åka till jobbet och satt och väntade på spårvagnen så kom det en lite hund springandes.. så himla söt. Ägaren drog såklart i kopplet men jag sträckte ner händerna istället för att klappa och så. Var tvungen att fråga om det var en pappilon (en sån som jag vill ha).. sen satt vi och snacka till spårvagnen kom. Trevlig tjej och så himla söt hund. Vill verkligen ha en sån NU! Ska gå in och kolla lite på blocket på hundar.

Puss M  


På lördag

På lördag ska jag på en utförsäljning med massa roliga kläder=) Ska bli jättekul. Den börjar redan klockan 10, så man får väl vara där då så inte allt fint tar slut.
Vi ska ha renoveringsdag hemma då,ska bland annat slänga ut min soffa, måla om osv. Ska försöka att bara gå ut en gång i veckan.. hoppas bara att jag inte blir bakis på lördag för då är det kört.

Mer uppdatering kommer.

Puss M

God Morgon

Mysig dag med familjen igår. Förutom att jag somnade kvart över 9, som jag lovade att inte göra.
Idag har det inte hänt så mycket än, har gått upp och kört till jobbet. Om 1,5 timma kommer min vikarie Sofie. Så vid 12 så åker jag hem, byter om inför begravningen och vidare till läkaren (måste fixa en sak där tack vare en viss person).. sen får jag skynda mig till begravningen. Efter blir det sjömagasinet, ska bli kul för jag har aldrig varit där.
Ikväll är det mycket som ska fixas.. naglarna ska målas, jag ska tvätta håret/inpackning, baka 2 st olika pajer, duka inför imorgon,  gå till systemet, städa... you name it!

Ska bli kul att ha alla tjejerna hemma..

Nu ska jag jobba lite.

Puss M

50 minutes to go

Önskade att jag aldrig skrev att jag var pigg, för det är jag verkligen inte nu, trots att jag haft litegrann att göra på jobbet i alla fall. Nu sitter jag och längtar hemm till vår familjemys-kväll. Tänk när man har sin egen lilla familj, ska verkligen göra precis så som mamma alltid har gjort. Känner att det börjar redan nu, jag bakar minst en gång i veckan... lagar middag till hela familjen o grejar.
Ikväll blir det 3-rätters.. först en liten räkcoctail, sen huvudrätt(som jag inte vet vad det blir än) och sen fruktsallad. Sen är det ju serien ikväll med, mord i sinnet eller vad den nu heter, och jag ska INTE somna.

Måste försöka ladda ner ett gott parti om det går. Måste ha serien, så sjuktkul.. jag och pappa satt dubbelvikta typ:)

Idag har mormor varit hemma på besök från sjukhemmet med, men tyvärr hann jag inte träffa henne idag pga jobbet.

Snart är veckan slut, bara begravning imorgon kvar.. jobbar 1/2 dag. Sen ska vi äta på sjömagasinet. Sen är det ju fredag!! Då blir det tjejmiddagen, nice. Med dirty.sexy.house.music på parkan. tjoho.. 

Pusss M 

Låna ett barn, eller två..

Snart hade jag tänkt att låna ett barn eller två... självklart blir det Ella och eventuellt  Thea beroende på vad vi gör.  Tänkte antingen åka till vattenpalatset i lerum eller universeum. Känner att jag vill hitta på nåt kul med dom.

Själv kan man ju passa på att vara barn då med.. haha. sjukt niice.

Nu ska jag skicka en inbjudan till min syster om detta.

Puss M


Spanien 2009

Snart släpps flygbiljetterna till spanien.. vi ska självklart vara snabba som tusan för att få det så billigt som möjligt, så kan man lägga mer pengar på massa kul där nere.
Vilka som åker är lite osäkert än men det blir garanterat jag, anna, sofia o kicki.. sen ska jag fråga/kolla med några andra med. Men biljetterna bokas typ inom en månad så dom som inte har bestämt sig då kan helt enkelt inte åka med.
Åh, längtar som bara den redan... massage, drinkar, fest, pacha, sol, bad;) Me like! Kommer bli sååå bra.


En bild från mysiga båstad i sommras.
När jag, millan o anna var där =)
Puss M

Onsdag morgon

Igår var jag på promenad med M direkt efter jobbet, det var en ordentlig runda. Upp till slotsskogen och ner via linne för att sedan avsluta på kungsgatan där vi sa hejdå. Var helt slut efter, har typ höjt problem tror jag (ligger i släkten).. för varje gång jag går "långt" så får jag ont i den vänstra höften.. segt.
La mig i soffan klockan 9 för att se sista delen på "fågel serien" på 4an.. men kvart över 9 så somnade jag.. förstår inte varför jag inte kan vara vaken längre, måste vara världens tråkigaste sällskap.
Idag har jag lite att fixa med innan begravningen imorgon, jag ska välja ut kläderna och fixa naglarna.. sen ska hela familjen ha mys, med 3-rätters middag.
På tal om familj så tittade jag på sos familj, ärligt.. hur kan det gå så långt? Vilken mardröm til familj. Själv älskar jag min familj mer än  något annat..

Här kommer en dagens med..


Humör: Helt ok, rätt så pigg.
Gjort: Inte mycket ännu..gått upp och åkt till jobbet
Planer: fixa naglarna, mys med familjen
Ser på:  skärmen

Lyssnar på: voice
Läser: aftonbladet.se 
Dricker: bubbelvatten

Äter:  inget just nu

Bästa: att det snart är fredag, jobbar bara halvdag imorgon
Sämsta: att jag inte hinner hälsa på mormor idag(L)
Väder: grått, vad annars?

Puss M


Tisdag

Kursen igår verkar helt ok. Dock kom alla 2 och 2 eller 3 och 3.. och jag kom själv, det e ju aldrig kul men men. Jag är ändå bara där för att lära mig så mycket som möjligt. Killen som höll i kursen var skön, typ 23 kanske..
Efter kursen gick jag direkt hem.. massa nytt att tänka på.
Somnade tidigt igen, men vaknade klockan 12 och trodde att jag hade försovit mig.. plus att jag hade drömt massa annat konstigt.

Idag har det inte hänt mycket, hade en seg morgon.. svårt att gå upp.
Direkt efter jobbet ska jag på promenad med M.

Nu ska jag skicka post.

Puss M

kul att se fram emot

På fredag ska jag ha tjejmiddag för mina älskade närmsta vänner!  Har ju fyllt år och så.
Har kollat runt på lite hemsidor och försöker hitta någon bra maträtt..
drinken är redan bestämd.. Blind date heter den ;) Klockren enligt mig.
Sen ska jag göra vitlöksbröd. Har inte bestämt huvudrätten än.. men det lutar åt pasta med någon god sås eller kycklingsallad.

Tänkte att dukningen ska gå i rosa med.. ett riktigt girly tema!!

Koooooss
Puss M

hmm

Skrev ett långt inlägg nyss.. publicerade det men tog genast bort det igen. Förstod inte varför jag skrev det här ens. Idag är det en svag-dag. Många funderingar .. Vill egentligen dela med mig men jag tror bara att jag kommer dela det med personen som är involverad.

walk-in-closet

Nu i veckan åker min soffa ut..och då kan jag äntligen börja med min walk-in-closet=)
Så det får bli en sväng förbi ikea också.. har lovar johan det med.
Ska bli så skönt att få ordning.. och hitta massa kläder man har glömt bort.
Ska köra stenhårt på en regel: det jag inte använder eller tänker "denna kan vara bra att spara" det ska slängas!!
Eller ges bort till barnen i afrika eller nåt..

Synd att inte Mr Big kan komma hem till mig och bygga en lika fin walk-in-closet som han gjorde till henne;)


Puss M

Min vecka

Måndag: kvällskurs i arrangemang
Tisdag: träffa en kompis
Onsdag: shopping
Torsdag: Begravning
Fredag: Tjejmiddag plus utgång (jag som sa att jag inte skulle ut på ett tag)
Lördag: Mys med familjen
Söndag:

kurs

Idag börjar min kurs i arrangemang. Ska bli skitkul. Idag skulle vi mest gå igenom upplägget på kursen och få allmän information.. bäst att ta med blocket;) 
Funderade på att ta bilrn bort ikväll, men idag är det ju sol och allt så jag ska nog gå istället.
18.30-20.00 håller det på.
Sen ska jag raka vägen hem och se på O.c.. jag är besatt. hjälp!

Puss M

Måndag

Helgen har fyllts med maskerad, o.c maraton, shopping och lite annat.

I fredags var jag som sagt på maskerad.. och efter det bytte vi om och drog ut. Känner att jag har börjat tröttna på att gå ut nu.. var längesedan jag hade riktigt riktigt kul ute.. så kul att man inte vill gå hem (så var det alltid förr).
Var hemma vid typ 3 eller nåt.. somnade direkt. Vaknade klockan 8 och var så sjukt bakis.. gick ner och lagade pasta.. gick och la mig igen, sov till 2.. mådde fortfarande dåligt.. bakade vaniljbullar och beställde thaimat. Sen åkte mina föräldrar på fest och då började mitt och systers O.C maraton.. med hemmagjorda chips, dip  och cola. Från klockan 18.00 på kvällem  till 05.00 på morgonen låg vi och kollade. Vaknade rätt tidigt, kollade från 11-16.. sen åkte jag och shoppade. En pyjamas och 2 st baströjor, en svart o en grå.
Sen blev det ensam mamma söker och stjärmor på is.. lite andra saker mellan det så klart men..
Kollade på min dröm i guesshyllan, som för övrigt ska bli min i veckan;) Min nya kärlek... och det bästa: att han aldrig kommer svika mig.

Försökte hitta en bild på pyjamasen men det fanns ingen på hemsidan.


Har inte hunnit lägga in bilderna från maskeraden än, men jag hitta ett kort som någon annan har tagit. Detta kortet är från någon lek, typ twister.. på kortet ser ni mig (pocahontas), sandra (pippi), anna (monroe), niklas (kommer inte ihåg) och sofia (stampe).

Puss M 



Drömklockan

Nu har jag äntligen hittat min drömklocka.. 2600:- kostar den men jag ska köpa den ändå. En guess är det. Me like.
Längtar tills den sitter runt min handled...;)


Puss M

Smart brud

En kvinna som tänkt till.......

En man ringde hem till sin fru och sa:
- Älskling jag har blivit tillfrågad att hänga med på en fisketur till
Canada med min chef & en del av hans
vänner. Vi kommer att vara borta en vecka. Det är ett bra tillfälle
för mig för att få den befodran som jag väntat på, så snälla kan du packa
tillräckligt med kläder för en vecka och ställa fram mitt spö och fiskelåda.
Vi kör från firman så jag kommer förbi och hämtar upp mina saker.

- Förresten! Vill du vara snäll att packa ner min blåa sidenpyjamas?
Frun tänker, det låter lite konstigt men som vanligt är hon den goda
hustrun, gjorde precis vad han bad om.
Följande vecka kom mannen hem lite trött men såg ändå pigg och glad
ut. Frun välkomnade honom och frågade ifall han fångat många fiskar?
Han svarade:
- Ja, massor av lax, några Bluegill och några svärdfiskar. Men varför
packade du inte ner min blåa sidenpyjamas som jag bad dig om?


Frun svarade:
- Det gjorde jag. Den ligger i din fiskelåda...


Shopping

Igår hade jag inget bättre för mig så då gick jag och shoppade.
Köpte ett Thomas sabo armband med berlock till mamma.. ett par svarta chinos till mig själv och en termosmugg (äntligen hittade jag en, perfekt att ha påväg till jobbet på morgonen).
Skulle nog kunna hitta myxcket mer egentligen men eftersom jag och mamma skulle handla efter så blev det lite stressigt.
Ikväll ska jag träffa M och sen måste jag verkligen planera vad jag ska ha på mig på maskeraden imorgon.
Så jag hinner nog inte träffa M så länge idag...

Nu ska jag leta efter bruksanvisning på svenska på min tandblekning.. dom har bara skrivit på tyska, finska o franska.. ibland undrar man ju.. inte ens engelska liksom?



Puss M
För en gång skull har jag inte en "bad hair day" som det står på mössan.. kortet är någon dag gammalt.
En Bakis-dag.

Hur vet man när det är rätt?

Ska man gå på magkänslan?

Över til något helt annat... Jag har ändrat min utklädnad.. jag vill inte vara pocahontas längre (tror jag).. nu behöver jag tips..
Tingeling har jag ju funderat på tidigare... så kanske blir det henne ändå.

Puss


RSS 2.0