Nyår

Skulle ju skrivit min resumé igår men hann inte det, och nu hinner jag inte heller. Snart kommer mina tjejer och då kommer jag inte att sitta en minut till framför datorn,blir ingen mer bloggning för mig detta ÅRET. Känns konstigt att skriva det. Jag ska i alla fall se till att skriva resuméen snart, men jag vill verkligen gå igenom hela året ordenligt. År 2008 har i alla fall varit ett bra år, jag har varit kär, fått nya kompisar för livet, gjort min roligaste resa någonsin! Nu ska jag ta på mig innan dom kommer, för jag tror hnog inte att dom vill se mig springa näck här hemma.. det får vänta tills i sommar!!

Puss och ha nu en kul nyår, för det tänker jag att ha!


Rachel

Jag har alltid tyckt att Rachel Bilson är så himla söt. Hittade lite bilder på nätet när jag satt och kollade runt på O.C...
Lite skillnad om man säger så, smink gör mycket. Visst hon är söt ändå men sötare med;)




(bilder från google)

Puss och god natt M

Dagen före

Dagen före nyår idag och jag känner mig ganska så lugn faktiskt. Var inne i stan innan och skulle handla lite saker inför nyår men jag hittade ingenting alls.. bara massa annat som inte var till för nyår.. så det blev en klänning, en tröja, ett par leggins med spets och ett par skor. Blev mest irriterad över alla folk. Speciellt alla stora kärringar som tror att bara för att dom är fetare än mig så är det bara till att knö. Kunde verkligen inte hålla tyst och skrek efter henne "moget att knö din kärring bara för att du tar upp hela gatan".. vet inte om hon hörde men... blir irriterad på mig själv att jag la ner energi på det ..haha. nog om det! Eftersom vi blir en till på nyår så har jag precis varit borta och köpt en till apelsin. Nu ska jag bara göra klart dukningen och prova kläder. Sen ska jag köra mamma o pappa till Spa´t.
Medan dom bubblar ska jag kolla gårdagens avsnitt på bevvan! Me like!

Gjorde en ny desin till bloggen inatt, men funkar det att lägga upp? Nix. Ska försäka nu igen.

Hörs ikväll/inatt då blir det även en resumeé.

Puss Darlings

Wherever you are...

Läste horoskopet för 2009; mycket jobb och studier och därför skulle kärleken komma i kläm. Jaja, gärna för min del nu när jag ändå ska satsa på mig själv satt säga, kommer plugga mycket och så. Dessutom är det ju lite roligare att resa när man är singel, men det är klart att en resa inte ska sätta stopp när Mr Big kommer in. Att det ska finnas en Mr Big för alla känns såå.. jag vet inte vad jag ska säga? Overkligt. (det sägs ju att det ska finnas någon för alla). Idag när jag och Millan åkte förbi Ica såg vi ett par, pappan kanske var typ 23 år eller nåt. Kom och tänka på att jag vill ha barn relativt tidigt, jag vill inte klämma ut mitt första barn när jag är typ 32.. vid 27 skulle vara lagom. (klart att man inte kan bestämma men). Tycker att alldeles för många satsar på kariären och låter barn vänta tills dom är "klara" och då har det kanske gått så lång tid att de inte ens kan få barn längre. Dessutom: vem vill ha en gammal morsa? Jag är glad att jag har en "ung" mamma, som orkar hänga med på långa shoppingturer, ligga och kolla sex and the city i timmar, se på när jag byter 10 olika outfits innan en utgång. Skulle utan tvekan kunna gå ut och festa med henne!

Men för att komma till sak. Det där med Mr Big. Året som har gått har jag tänjt på mina gränser, dejtat killar som kanske egentligen inte följer samma mönster som "malle killar" gör, bara för att se ifall det kanske finns något där? Under året som gått har jag dejtat några stycken men aldrig fastnat för någon på det sättet. Även fast mitt huvud sa ta honom, så sa hjärtat tvärtemot. Tragiskt att se att så snälla och gulliga killar bara ska schvissa förbi bara för att man inte känner något. När jag sa att jag inte träffat honom aka. Mr big så ljög jag, i sommras träffade jag en kille som jag var bokstavligt talat in-i-helvets-kär-i. (yes, jag kan få känslor). Hela min värld var upp och ner, livet var en dans på rosor, jag gick upp med ett leende på läpparna och la mig med ett också. Jag var i ett lyckorus hela tiden.Tyvärr var avståndet ett stort probelm (övervinner kärleken allt?).. sen var det andra faktorer med som jag inte orkar ta upp här.

Jaha, det som fick mig till att skriva detta inlägget var erik segersteds låt-where ever you are.
Precis som säkert många andra så skriver jag bäst på natten, och när jag lyssnar på musik.


Puss M

Plopp o jag

Hör mamma i trappan..
 -Malle, det snöar ute?
- VA? Gör det ..
- Ja, det e helt vitt ute...
-Åh, alltså då kommer det ju ligga kvar på nyår för det är ju minus..
- Ja, jag tänkte på det. Du kan ju låna annas peak då för hon ska vara hemma.  När ni ska ut på tolvslaget och så så du inte fryser.
- Men mamma, det behöver jag nog inte.. spriten kommer att hålla mig varm
- Det där hörde jag inte.. säger hon med en lurig blick..men självklart bara på skämt;)

summer of 09

Var inne på Hm´s hemsida och spanade på utbudet inför sommaren.. mycket fint i vår tycker jag. Åhh jag vill ha sommar nu. Klänningar, blommor i håret, shorts, tunikor, bikinis (hittade en jag ska beställa där) och allt annat som hör sommaren till. Ska nog göra en beställning snart för att försäkra mig om att inte mina godbitar tar slut, som förra året. Har klickat hem katalogen idag i alla fall=)
Nu blir vi en till tjej hemma hos mig på nyår.. Jag, Nilsson, millan och sandra. kommer bli nice! Nu ska jag se sex and the city tills jag somnar. imon blir det shopping och annat kul.

Puss M

glitter

Igår bokade vi resan till Spanien allihopa. & tjejer, dessutom dom bästa! Kommer bli så sjukt nice...2-16 augusti kommer vi att vara där. Åh längtar så mycket redan!
Idag var planen att jag och Millan skulle sy, men tyget vi letade efter fanns inte så det blev inget med det. Istället planerade vi nyår.. åkte och handlade all mat och sprit. Inne på systemet träffade jag på Ivan som jag inte har träffat på skitlänge.. lite kul.
Menyn på nyår blir i alla fall såhär: 
Förrätt: typ lite småplock och fördrink
Huvudrätt: Grillad kyckling med svartpepparsås och potatiskroketter och sallad & varmt bröd.
Efterrätt: Fyllda apelisiner med Apelisin och chokladglass.
 Ska göra efterrätten idag tänkte jag så att jag slipper stressa med det imon.
Efter middagen ska vi på en stor fest i Kungsbacka med massa folk. Kommer bli hur kul som helst.
Idag ska jag ägna dagen åt att städa lägenheten för i övermorgon får jag besök och då måste det ju vara rent och snyggt. Ska passa på att duka med när jag ändå är igång.. ska lägga glitter på bordet som jag köpte idag. Köpte även mashaller och lite annat fint att dekorera bordet med.

Nu har precis Millan gått och jag ska ta mig i kragen och börja städa och efter det leta nyårskläder... känner att jag behöver lite alternativ.

Dagens + : Att allt inför nyår är klart.
Dagens - : Att tyget inte fanns = Inga leggins alltså.

Har även börjat fundera på min resumeé som jag ska skriva. Får göra det imorgon. Eller i natt kanske. Imon ska jag en sväng på stan, sola, vaxa benen och massa sånt plus att jag ska passa upp mamma o pappa framtill klockan 8, dom fick nämligen det i julklapp av mig och min syster. Vi har hyrt relaxavdelningen till dom i 2h och innan ska vi laga mat och sånt.

Nä nu är det färdigsnackat, här blir det inga barn gjorda..


Puss M

söndag

Vanligtvis brukar jag inte gilla söndagar men nu eftersom jag är ledig imorgon och på tisdag så gör jag det:)
Idag ska jag sy, ett par leggins som jag har letat massor efter men som är slut överallt. Perfekt att jag fick en symaskin i julklapp. Millan kommer hit för hon ville också sy. Igår hade jag och millan myskväll hemma hos mig, hyrde film och kolade på full frys. Och jag var VAKEN, det är rekord. Sen efter planerade vi spanien lite och idag ska vi boka. Några av oss stannar 2 veckor och några stannar en vecka.
Snart ska jag ta mig upp ur sängen och smörja in mina läppar som e jättesvullna, vet inte varför. Botox typ.. haha. Sen äta frulle och sen ta bilen ut och köpa tyg. Ikväll kommer det bli lugnt., ska ha en spa-dag nu inför nyår och så.. smörja in mig med Bus och plocka ögonbrynen, hårmask.. ja allt sånt där tjejigt;)
Nu kurrar magen som bara den, dags att gå upp.

 Ett kort från Spanien.. snygga skor man hade lånat va;)
Puss M

God jul

Merry x-mas till alla! Julen har varit hur mysig som helst hittills:) Igår var mormor hemma från äldreboendet en stund, kändes så bra att ha henne hemma igen! Blev helt rörd när jag såg henne utanför dörren.. älskade mormor! Såg på morfar att han var nöjd han med, mormor hade ett sådant lugn i sig och det var längesedan jag såg det. när klockan var 5 låg både jag, min syrra, mormor och morfar och sov på soffan.. haha.
Idag sov jag ut (till 9 sen kunde jag inte sova mer) och sen har jag bara softat här hemma, lagt ansiktsmask, klippt mig, rakat benen.. ja en riktigt spa-dag.
Har nyss rivit ut hela gaderoben på jakt efter kläder att ha på sig. Ikväll blir det fest hemma hos Sofia o Peter, blir rätt mycket folk där så det ska bli kul. Sen blir det partytaxi in till stan och sen ut på krogen som alla andra i Göteborg. Kvällen kommer att vara på top, förútom att Millan inte är hem. Riktigt tråkigt, stackarn som är hemma och är sjuk!
Inför det nya året ska jag som alla andra göra en resumé från året som har gått.. när jag tänker efter så har det hänt väldigt mycket roliga saker, jag har både fått minnen och nya vänner för livet. Bara en tråkig sak som jag kan komma på som har hänt.. mer om detta om några dagar.. Känner att jag får hämta almanackan för att få med allt.

Nu sitter jag här med ett glas wine i handen och lyssnar på David guetta.. I feel the wibs!
Nu ska jag ner en sväng och sminka det sista, sen ska jag möta Nilsson på korsvägen för att åka till förfesten!


Puss


2 days left!

Dålig på att uppdatera som bara den nu känner jag.
I helgen var jag ute med dom bästa.. kicki, millan, sofia, sandra ... det var bara nilsson som fattades. Vi spelade fyllespel och hade askul. Åkte partytaxi in till stan med en helskön snubbe... han hade olika masker på sig och hade discoljus och skithög musik! Lätt att vi kommer åka med honom varje helg nu=) haha.
Sen gick vi in till parkan, martin spelade där. Var helt ok! Jag och sandra var kvar till strax innan 4. Och jag åkte HEM!
Hela lördagen var jag med millan.. vi var på Allum, köpte te, letade jackor och köpte likadana tröjor;) På vägen hem köpte vi med oss Thai och så åkte vi hem till mig. Precis när vi ätit upp så ringde millans pappa och sa att larmet hade gått så då åkte vi och hämtade honom på festen. Vi körde förövrigt  fylletaxi den kvällen.. haha;) Nästan 3h åkte vi fram och tillbaka med hennes föräldrar. Påvägen hem till mig igen stannade vi och hyrde film och köpte godis. När klockan var 2 någonting och jag hade nickat till några gånger så åkte millan hem.
Igår så hälsade jag på mormor och tog det allmänt lugnt bara.
Idag ska jag hem till Johan och lämna hans 20års prestent. Har köpt D&G light blue till honom. Hoppas att han gillar den, e lite svårt att köpa parfym till andra egentligen men...

Jobbar min sista dag imorgon och sen är jag ledig fram till den 7 januari. Under min ledighet har jag planerat massa kul. Jag och Millan ska ha sykväll hemma hos mig med pepparkakor, julmust och sånt, åka skrillor på Heden (som hennes pappa ville hänga med på.. så kuuul! haha), spa-kväll med masker och hårinpackningar och så.
Dessutom blir det nyårs firande, vad vet vi inte riktigt än men det kommer bli bra.
Och imorgon ska vi på Liseberg, innan det stänger för detta året.

Nu sitter jag på jobbet och gör typ inget, många lediga idag så det är rätt lugnt.. tur att jag har med mig en bok. Mindre kul att jag har glömt min mobil hemma.. damn!

Puss M


Kang

God Morgon,
Sitter på jobbet nu och mår faktiskt lite bättre i alla fall. Kang Jang eller hur det stavas gör verkligen susen på min kropp. Känner mig lite piggare även fast det är helt bom stopp i näsan..
 Igår gjorde jag verkligen ingenting, och det ar skönt Åkte hem, lagade mat och sen bäddade jag ner mig i soffan.. låg där tills det var dags att förflytta mig vidare till sängen.
Imorse åkte syster till Sthlm, avis var jag. Jag saknar Sthlm jättemycket! Verkligen en stad i min smak.

Imorgon kommer Millan hem, me like!!


Nu ska jag jobba vidare, vet att mina inlägg e sjukttråkiga nu för tiden men thats it! Har ingen insperation.

Puss M

Svag

Förkylningen har brytit ut och jag känner mig riktigt svag. Har försökt sätta mig själv i arbete så gått det går för att slippa tänka på det så mycket. Så fort jag inte gör något sä känner jag av allt mer.. nästan bara rinner och rinner. Helt röd är jag. Ni vet ju själva hur man ser ut.
Igår var jag på stan med ann-ida, kul att ses igen. Fick köpt systers julklapp plus 2 skot till mig själv. Ett par nyårs skor .. svarta med strass å grejer med klack och sen ett par uggs till. Mina fötter älskar uggsen eftersom dom är så varma, fryser aldrig när jag har dom på mig.
Nu är det bara en vinterjacka som ska köpas, ska kolla i mellandagarna.. Svea var helt utplockat!

Idag ska jag bara hem direkt efter jobbet, ska bli skönt. Bara kurera mig med massa mys framför tvn. Bra tv-dag ikväll med.
Imorgon är det torsdag, ennu ett steg närmare helgen. Både bra och dåligt.. På fredag är det nämligen en kanonbra fest på Park. Men som det ser ut nu så kommer jag inte kunna närvara. Blir väl bio istället, inte helt fel det heller förstås. Oavsett vad det blir så har jag o millan bestämt att vi ska umgås;) Blir det utgång blir vi såklart massa fler:)

Nu ska jag springa och snyta mig igen.
Bläää. Ser ut som prosit i snövit just nu.

Puss M


Lite hängig

Igår var jag ute i typ 2 h.. min kropp tyckte inte alls om det. Redan när jag kom hem så kände jag att det var nåt på G. Idag när jag vaknade så kändes huvudet tungt och näsan rinner. Har nyss tagit en panodil.. hoppas att det hjälper lite.Blir alltid sjuk så fort millan bara nämner att hon ska komma hem eller om jag ska åka dit..
Oavsett om det blir värre så måste jag jobba. Jobbar bara denna veckan + mån och tis nästa vecka. sen har jag semester i 2 veckor! Börjar inte jobba förrän den 6 januari. Underbart!
Mina lovers är ju här då med så vi ska hitta på massa kul.

Idag måste jag verkligen in till stan med, jag o ann-ida har bestämt att vi ska ses och sen måste jag köpa julklappar till min lillasyster plus mormor och morfar. Skall förstora upp ett kort av dom 2 som mormor kan ha på sitt hem och morfar hemma hos sig. Kortet är så himla fint, togs precis innan mormor blev sjuk.

En stor skål med pepparkakor och en med godis står framför mig på receptionen, men jag har inte tagit något än! Rätt bra jobbat.

Puss M

Snart lunch

Helgen har varit lugn, inte varit ute någonting.. sparar mig till nästa helg! Då blir det grym fest på parkan.. först ett besök på Haltas tror jag..=)
Sen är millan och anna hemma här flera dagar så det blir kul.
Millan och jag har bestämt att vi ska åka skrillor på heden helgen som kommer.. kommer bli nice;)
I alla fall, har bara slappat i helgen, kollat film, varit på stan och myst! Rätt skönt det med ibland. Skönt att slippa vara bakis rättare sagt.

Idag ska jag träffa V och imorgon ska jag träffa Ann-ida och köpa julklappar tillsammans. Har spanat ut en julklapp till min syster nu. Kommer bli perfekt!

Nyår närmar sig och planerna diskuteras, oavsett vad det blir så kommer det bli bra. Jag är ju med dom jag tycker om.
När millan kommer hem ska vi kolla på klänningar=)

Nu är det lunch.

Puss M

Hur kan man?

Duktig kille...


Helg!

Är det inte skönt med helg! Veckan har verkligen rusat iväg.
Denna helgen har jag inte ens planerat något, ovanligt för att vara mig.. Så det blir nog en familjehelg om inget annat kul dyker upp.
Jag är sugen på att åka över till köpenhamn imorgon.. men det e ju trots allt en bit.
Någon utgång vet jag inte om det blir, ingen inplanerad i alla fall.
Lucia-mys blir det i alla fall.

Min Bh gör så ont i revbenen att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. och jag kan inte ta av mig den i heller för då kommer linnet att trilla av..
Måste vara den mest obekväma jag har... har bara haft den en gång tidigare men då trodde jag att det berodde på att klänningen satt för hårt men icke! 350 kostade den med.. bläää för det.

Nu ska jag jobba undan lite här så det blir en lugn eftermiddag!

Puss M

Onsdag

Hela dagen idag har jag fått för mig att det är torsdag...hade varit riktigt skönt med fredag imorgon! Idag är jag jättetrött, borde verkligen inte vara det.. sov många timmar i natt.
Efter jobbet ska jag direkt in till stan för att fika med Sandra och Lina. Ska snabba mig och byta  ett par vantar med som var sönder och sen kolla present till syster om jag hinner.
Efter det skall jag direkt hem till mina systerdöttrar i  Askim.. leka med dom lite!

Måste jobba undan lite här nu.

Puss M

Julmys

Hela dagen har det spelats julsånger här på min dator på jobbet. Mys! Har beställt lussekatter och pepparkakor till fikat på fredag med.
Skulle egentligen träffat Millan idag innan hon åker hem till Sthlm igen men det blir inte så, hennes pappa skulle kört henne men han var inte hemma förrän rätt sent. Som tur är så kommer hon om om typ 10 dagar igen.. me like!
Då ska vi åka skrillor på Hedens nya isbana.. har inte åkt skridskor på säkert 7 år.. sist jag gjorde det var det på friluftsdagen i 9an..
Men eftersom jag åkt teamåkning när jag var yngre så skall jag nog kunna åka fortfarande;)

Idag när jag kommer hem skall jag istället städa.. fortsätta där jag slutade igår. Hann med ett stort skåp och min bokhylla. Så nu är det bara min lilla byår i sovrummet kvar. När det är klart skall jag flytta garderoberna så det blir lite bättre plats.
Nästa vecka börjar jag och pappa renovera mitt badrum dessutom. Ska måla om (helt vitt ska det bli), byta golv, byta handfat och lite sånt.
Ska se i mellandagarna med om jag kan hittta någon fin soffa att beställa hem.


Nu har jag varit inne på en annan avdelning och hämtat massa godis.. jag som inte ens var sugen egentligen men så tog jag en.. och sen var det kört. Men eftersom man börjat få väck i magen när man sitter så får man ju panik. Efternyår blir det verkligen träning för mig!! Måste bli lite mer fit;) (Inte smalare alltså..)

Puss M

(bild:google)

Helgen =)

Måndag igen, helgerna går så sjuktsnabbt. Tycker inte ens att dom hinner börja.
I fredags var jag hemma hos Sofia, alla tjejerna var där. Gjorde scharader eller hur det stavas.. och det är något som jag är värdelös på.. sen tog vi en taxi in till stan, åkte med världens suraste kille.. typ 25 år och skitsur .. fick inte ens dricka i bilen. Orka! På park var det hur mycket folk som helst och och skitbra.. dansade hela natten lång.. sen åkte jag hem.
I lördags skulle jag egentligen på inflyttningsfest men jag var seg och bakis .. och milan likadan.. så det blev inget med det. Blev mys hemma istället. Var på julbord i söndags med.. bara familjen och farmor och morfar, mys! Sen åkte jag upp och hälsade på mormor.
Igår kunde jag inte somna.. sist jag kollade på klockan var den halv 1.. inte ok!

Nu är det fortfarande mörk ute och jag sitter på jobbet.. direkt efter jobbet ska jag köra hem farmor och sen städa och pynta hemma i lägenheten. Igår rensade jag bland alla smycken, ca 10 lådor fulla med armband, örhängen, halsband och massa annat skit. Slängde en hel plastpåse med saker men ändå blev alla lådor typ fulla igen. Haha. Hittade i alla fall några fina halsband som jag hade glömt av.
Idag ska jag rensa i en byrå i sovrummet och sen dammsuga. Vilket är det tråkigaste som finns enligt mig.


Back to work!!




Puss M

5 december

Börjar få lite panik att det snart är jul.. massa jag måste hinna med innan dess. Har i och för sig köpt julklapp till morfar, farmor, bertil och så.. Nu återstår bara mormor, anna och eventuellt någon kompis. Mamma och pappa har jag och syrran redan planerat vad dom ska få.. komer bli mycket uppskattat men jag vet inte om mamma läser så jag skriver det inte här.

Igår satte jag ihop mitt bord. Blev helt ok, men kan tänka mig att det blir ännu finare när det inte står bredvid sängen utan bredvid en soffa istället... men det ska jag inte fixa nu.

Ikväll blir det party, har laddat upp. Ska bara förbi systemet på lunchen och handla lite;)
Sen blir det den eviga klädångesten--- vad ska jag ha på mig?

Nu: Back to work!!

Puss M

Julklapp

Idag tror jag att jag ska stanna till i stan eftersom nukduk är där. ska köpa en mössa tror jag. Har kollat på den på nätet och eftersom jag inte har någon mössa är det på tiden. En grå med ett fint sidenband knutet som en rosett på sidan.

Julfesten igår var rätt lugn, i alla fall för mig. Drack mumma för första gången, jättegott faktiskt. Och sen passade jag på att prova alla sorters olika sillar och så..blev så mätt att jag inte orkade äta efterrätt.

Idag när jag kommer hem ska jag bygga ihop mitt bord och greja uppe hos mig. Möblera om  osv.
Imorgon blir det fest med tjejerna, förfest hemma hos Sofia och sen housefest på Park. Kan inte bli bättre.
På lördag är det inflyttningsfest, ska nog gå bara det att jag har lovat att gå ut. hmm får se hur jag gör.

Sjuktseg idag är jag i alla fall, så nu ska jag försöka pigga upp mig lite här.

Föresten, vad ska man köpa i julklapp till alla nära och kära? Jag har inga ideér alls typ..

Puss M

Lyckotips

Enligt en tidning så skall dessa 10 tips göra att man blir lite lyckligare..

Uttryck tacksamhet
Tänk positivt
Sluta grubbla och jämför dig inte med andra
Gör snälla saker
Vårda dina relationer
Lär dig härda ut/hantera motgångar
Lär dig att förlåta
Lev här och nu
Njut av livet
Sätt upp mål

Puss M

Onsdag

I dag är det julfest med jobbet.. julbord och och så. Ska hem och byta om och så först och sen blir det lilla torgets vin krog innan vi går till fiskekrogen.
Blir lugnt för mig ikväll ändå..
Nu är pappa på väg och hämtar ett bord som jag har beställt.. beställde det för 2 månader sedan men det var så lång leverenstid pga av att bordet var restat.. men nu är det i alla fall på väg till mig, så ikväll när jag kommer hem ska jag bygga ihop det=)

På lunchen kom Stina från modellagenturen hit och åt lunch. Tog lite kort på mig och så. Så det  blir nog en fotografering snart.

Nu sitter jag här och värmer med med en kopp te.. godiset  var helt hårt och gamalt. Jag som aldrig köper godis annars, brukar liksom inte vara sugen på det...

Ska jobba undan lite saker på mitt bord nu.

Puss M

Tisdag

Det är grått och jobbigt regn ute idag och inte nog med det så kom jag lite för sent till jobbet för att spårvagnen var för tidig och körde iväg från mig.
Nu sitter jag här bakom värmefläkten och piggar upp mig själv med en kopp te.
Ikväll ska jag njuta av vardagen, bara mysa! Imorgon har vi julfest med jobbet och då måste jag vara pigg så att jag orkar med. Brukar inte bli så sent för mig eftersom jag inte kan flexa och måste upp klockan 6 varje dag. Dessutom känner jag inte alls för att dricka eftersom jag blir så bakis så det blir rätt lugnt för min del. Får hem och prova kläder ikväll för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig... men det lutar åt en hög svart kjol och ett rött linne.

Annars händer det inte så mycket i veckan.. förutom det bästa då.. att Millan kommer till Gbg. Och Alex med=)

Nu ska jag jobba lite här men vi hörs senare.

Puss M

Helgen som gått

Har varit i Lund i helgen ch därav min dåliga uppdatering.
Lund var en hur mysig stad som helst och jag kommer absolut att åka dit igen. Massa kul folk, fester och annat mys.
Hösten 09 hoppas jag att jag kommer att plugga där... Måste bara flytta dit=)
I fredags när jag hade kommit fram typ vid halv 9 så gick vi och köpte godis och hyrde film, en skräckfilm och alex var helt galen och bara skrek och skrek. Sen efter det så gick vi ut, blev väl inte förrän vid 12 tiden och det stänger klockan 02..naturligtvis så var det livemusik på den klubben den kvällen och jag gillar verkligen inte livemusik.. men det va kul ändå. Sen var det efterfest hos en tjej i en studentkorridor. Sen cycklade jag och alex hem till henne. Vaknade klockan 12 dagen efter och åkte direkt in till Malmö där vi mötte upp Jesper. Blev lite shopping.. armband, hårprodukter, halsband (present till mamma för att hon är så snäll;), en kjol, ett linne och en tröja. Tiden gick så snabbt så vi fick snabba oss hem till Lund igen.. skulle laga middag och sen  på Rock and Roll förfest. Va skitkul!
Gick vidare till nationerna. blev nation Malmö denna gången. All in! Sen var det efterfest hemma hos Alex, jag, alex och ulrika och några vi träffat under kvällen. Dom sista drog klockan halv 8 på morgonen förutom en som gick hem först kl 12. haha. I timmes sömn och jag va inte alltför pigg när vi skulle julbaka dagen efter.
Åh längtar tillbaka jag!

Nu har jag nyss fått massage här på jobbet och nu ska jag samla in pengarna till vinlotteriet.

Puss M


RSS 2.0