Sunny Day

Har inte skrivit något inlägg på länge nu. Sitter på jobbet och det är rätt lugnt, så jag tänkte passa på att skriva lite. Förra helgen var jag i malmö och hälsade på lillasyster. Johan åkte med också och tur var väl det, vi agerade föräldrar åt allihopa nä men skämt och sido det var kul att han var med när alla andra blev för fulla typ. Jag har liksom inte alls samma festsug som innan, visst det är kul men att dricka sig full ger mig ingenting mer än en hemsk dag dagen efter.
I alla fall jag, johan och 2 killkompisar tyill Anna skulle gå och äta efter att krogen hade stängt, falaffel för första gången. Glömde telefonen där och självklart var det någon som hade tagit den när jag ringde dit senare. Snabbt spärra abonnemanget o telefonen o göra en polisanmälan till i natten. Johan hade deckat på soffan så jag fick underhålla mig själv. Dagen efter låg jag ute hela förmiddagen och skaffade mig skapliga ränder från bikinin.. senare på kvällen  kom mamma ner och vi va ute och åt. På måndagen var det dags för intervjun för utbildningen, vet inte hur det gick men det kändes helt ok ia lla fall och utbildningen verkar bra. Älskar verkligen Malmö, så himla mysig stad, känns som att man är utomlans för att inte tala om lilla torg.


Veckan har gått rätt snabbt. Har en inneboende hemma hos mig men henne ser man knappt. Kommer hem sent och sover länge, och jag går upp tidigt och lägger mig tidigt. Ikväll får jag besök från Skåne. Nice! Ska bara mysa hela helgen i det fina vädret, grilla, sola o så. Försöka att fixa med lite annonser om jag hinner.
Nästa vecka jobbar jag bara måndag o tisdag och sen är jag ledig. Så himla skönt. Blir en sväng ner till skåne igen då.

Pusss


RSS 2.0