dukning

Idag har jag träffat frugan. vi va å sola.. nu ser jag helt störd ut. e skitröd verkligen, jag som aldrig brukar bränna mig, fattar inte? så jag hoppas verkligen att det försvinner nu under natten för såhär kan jag ju inte gå runt. Mrn men ska inte klaga över lite solbränna när folk faktiskt har det värre. Men snyggt i det i alla fall inte. Kom på en rätt kul sak, när jag o millan stod i väntrummet i dag på solariet så kommer det ut en kille i bara kalsonger, haha, i väntrummet liksom, och han verkade ganska bekväm i situationen med.
För någon timme sedan så dukade jag klart bordet. Sen har jag fixat med naglarna å lite annat sånt tjejigt. Imorgon blir det inte mkt tid över till annat ju. En sista önsking innan jag går och lägger mig, hoppas att jag vaknar blek imorgon..utan röda inslag. hehe

god natt. pusss


sol=)

Första gången solen har tittat fram på länge ju. Underbart! Snart kommer frugan hit så ska vi sola å sen köpa marschaller å sånt. Håller på att duka inför imon nu, klär om stolar å grejer, måste ju va seriös.. haha. Det kommer bli slagsmål idag här hemma, malin vs Anna.. undra hur det kommer att gå?

En riktigt bra låt så här på morronkvisten..


puss Malle

ingen deg

Skulle baka pizzabullar nyss, men degen blev bara en smet.. jäste gjorde den men bara till en större smet ingen deg. Så jag fick slänga allt. haha. Så jag ger upp baket för idag. Imon ska jag träffa frugan, vi ska gå och sola å så.  Nu ska jag lägga upp nyårs klänningen så jag ser att det blir bra, annars får jag lite smått panik.

pusspuss

outfit

Detta skulle man ju inte banga=)



 

image464

Allt från asos.com

konstigt.

Något hände med texten innan. Skumt. Men hoppas att det gick att läsa i alla fall.
Snart ska jag och mamma iväg och handla lite inför nyår, servetter, marschaller å sånt kul.

puss sålänge

Ida Corr... bästa låten just nu!!

Sammanfattning av året som gått

Detta kommer inte att bli lätt menjag ska försöka. Jag tror att 2007 faktiskt har varit ett av de bästa åren hittills.

Börjar i Januari 07: Det aldra första som hände det nya året var att jag på nyårsdagen bestämde mig för att göra slut med O, efter nästan 2,5 år var jag singel igen. En helt ny värld öppnades även fast det var rätt mycket tankar som fanns där så kände jag att det var helt rätt. Redan då kände jag på mig att 2007 skulle bli ett fantastisk år. Strax efter det åkte jag till mitt egna rehab, nämligen skåne. Tyckte att det var rätt skönt att komma från Göteborg och rensa huvudet lite, skånska luften botar en mot allt känns det som. Hela helgen tillbringade jag och Ann-ida där och bara andades in den skånska luften, men det är klart lite annat hitta vi på med. Vi träffade Alex Och Jonas, hade en helt sjuktkul kväll med dom. Hela jan-mars bestod nästan bara av att ägna sig åt saker som jag själv ville, festa (för det var ju betydligt roligare att gå ut singel, något jag inte hade gjort innan). Min utbildning i Uddevalla började ta slut och det var dags för avslutningsresan till Lübeck, så sjukt kul. Många sjuka minnen från den resan, en del så sjuka att jag nästan vill glömma dom. Efter utbildningen va slut så var det "sommar" om det nu går att kalla sommaren för sommar detta året, men i all fall. Jag jobbade på Kicks hela sommaren nästan framtill det var dags att åka till Båstad. Jag och frugan laddade batterierna först med en avkopplade dag i Varberg i hennes familjs sommarstuga. Båstad, va ska man säga? Kan det bli annat än galet där? Vi hinner precis hoppa av tåget, taxi chauffören  vi skulle åka med var typ efterbliven så det slutade med buss. Förfest och så i med en massa kul folk. Natten tog slut snabbt, inte många timmars sömn. Busstiderna stämde självklart inte vilket resulterade i att vi aldrig skulle hinna med vårt tåg hem och vi inte gjorde något drastiskt, i det här fallet Lifta. En snäll farsa stannade och vi åkte med honom till halmstad där vi åt frukost i en äcklig väntsal med trasiga

image461

strumpbyxor och kalla kläder, tro mig det var inte så glamoröst längre. Men vi hann ju med tåget, det viktigaste. Några dagar till i Varberg efter det med sol och strandpromenader.. finfint. Efter det lite jobb på kicks igen för att sedan göra den årliga resan till Torrevieja. Alt började bra tills jag trillade ner för en kant vid busshållplatsen och skadade foten. In på ett sjukhus där typ inte en enda kunde svenska. Efter några timmar kom jag ut till mina trogna kompisar som suttit i vänsalen och väntat på mig hela natten. Med foten i ett stort gips/bandage. Inget bad, jag fick inte gå på foten alls. Det var då jag fick inta rullstolen, så fruktansvärt oskönt. Mina undimage459erbara vänner fick liksom rulla omkring mig där i stan. Som tur var hann vi med pacha ändå, som som alltid var något utöver det vanliga. Där jag fick min absolut värsta kyss ever, tror killen hade käkat bajs eller nåt.
Direkt efter jag kom hem var det dags att gå till mitt nya jobb, där jag jobbar nu. Provanställning i 3 månader och sen fick jag anställning. Hann inte ens var arbetslös och det är jag otroligt glad image463över. I Oktober var jag i stockholm och hälsade på frugan. Shopping, mat under sängen, White room, osköna kommentarer.. såg något den helgen inte inkluderade?
Och nu sitter jag här, nyår närmar sig och det är snart 2008. Jag kan inte annat än att le när jag tänker tillbaka på året som gått. Även fast det varit en del motgångar så har det varit så bra! Dock har det hänt en riktigt tråkig sak i år. Min mormor har fått alzeimers,och det är inte alls kul. Älskar dig mormor och morfar såklart som ställer upp till 200 för mormor, det är kärlek. Nu på nyårsdagen har dom varit gifta i 50 år, tänk att man faktiskt kan älska någon så länge=)


Jag listar dem roligaste sakerna 2007:
* När Jonas fastnar med sin jacka i bänken på centralstationen och inte kommer loss.
* När jag och Frugan intar Båstad under tennisvekan.
* Spanien i augusti, pacha.
* Sthlms trippen i oktober.
.. säkert något jag har glömt.

Mina tjejer, jag älskar Er. Tack för att ni finns. Utan Er hade minnena inte varit så många. och familjen då såklart men det behövs ju nästan inte nämnas.

Inför 2008:
Åker ju till Thailand i mars, längtar något sjukt. Längtar också tills jag får tag i en lägenhet. Träning, måste börja ta mer väl hand om min kropp... Mindre alkohol, inte för att jag dricker mycket, men jag är så trött på att vara bakis dagen efter.

Gott nytt år!!!! Hoppas att ert år också varit bra.
Puss Miss pacha


image460

Spanien...

image462


bak

Ikväll blir det bakdag för min del. Ska baka pizzabullar, vaniljbullar och kokosbollar;)
och sen efter det krypa upp i soffan med filten på och bara mysa framför tv:n. Bäst att ladda upp och vila foten nu=)

puss

george

Nog alla tjejer, kvinnor och tanters dröm..

image458

nyår..

Nyår är den enda dagen som man inte behöver oroa sig för att vara för fin.. rätt skönt. Man kan glittra hur mycket man vill=)
Håller på och planerar dukningen och allting. Rätt kul faktiskt, en del saker som måste köpasförst bara. Väljer mellan 4 olika slags dukningar som jag suttit och funderat ut. Bara man har tiden att tänka så finns det så himla mycket man kan göra. Och tid kommer jag att ha eftersom jag kommer bara kommer va hemma i helgen och vila foten.
Nu ska jag äta en klementin innan det är datgs för lunch. Måste bli bättre på att få i mig lite vitaminer.


image457
puss

foten

Det e värt att döpa inlägget till det, förbannade fot... det borde inte vara tillåtet att stuka foten såhär nära nyår. nix, det borde det inte!
Jag längtar nåt så sjukt till jag får lägenheten... få sin egna vardag. låta tallriken stå framme tills man känner för att ta bort den.
Skönt att det e fredag igen imon.. ska iofs inte göra nåt speciellt eftersom jag måste ta det lugnt med foten nu innan nyår, så få steg som möjligt liksom. Men det blir la till att träffa nån av brudarna och planera inför middagen här . Alla mina favvo-brudar kommer typ. Klockan 14 ska dom närmsta komma hit , så ska vi basta, lägga hår mask å sånt å bara softa tills vi ska laga middag och fixa till oss sen blir det fest. Som tur är dök det upp någon=)

Nu har jag fått tillbaka min dator, en månad senare. så nu e det bara en himla massa program som ska installeras å så. men det vitkigaste är att internet fungerar å det gör det.

Nu ska jag ta ett bad, innan jag ska linda om min onda fot å plinga frugan som vanligt=)

puss malle

Thailand

Snart är December också slut. Thailand närmar sig med stormsteg, den 6 mars drar vi.. ska bli så himla härligt. Sol, bad, sena kvällar, upplevelset, shopping och kärlek=)
Idag har vi julklapps utdelning på jobbet och sen e det slut på ett tag. Ska iofs jobba den 27-28 men sen är jag ledig enda tills den 7 janiari.. håll i er 2008!! kan man förstå att det är ett nytt år?? Tror inte det. Kanske att man förstår det på nyårsafton.

Nu är klockan över 13.. hinner inte skriva mmer just nu.

puss malle

dryghet

det värsta som finns.. konstigt att folk inte lär sig det.
idag blir det ingen rolig dag.. först städning, sen träning å sen kanske en promenad efter det.. de sista kan ju bli trevligt iofs.
Nyss ringde mamma, sa att hon hade gjort mat klar tills jag kommer.. gulligt=)
Nu ska jag springa upp o berätta lite news...

Datorn e på G.. ringde o kolla igår, det hade tagit såhär lång  tid bara för att dom hade beställt hem fel saker. Va tydligen 2 saker som behövdes bytas ut..
Men snart e datorn här o därmed mer bloggning.. och massa kort, ni har ju inte ens sett korten sedan julbaket..

puss malle

men..

vad har hänt med min text.. helt konstig ju.

frisör dags

Igår va jag äntligen hos frisören... det behövdes, mina slingor hade vuxit ut en bra bit. Jag hde beslutsångest vad jag skulle göra för något.jag ville ha mörkare samtidigt som jag ville ha ljusare, inte lätt när det e svårt..
men det slutade med blonda slingor i alla fall.. och sen när dom vuxit ut så blir det nog en mörk toning eller nåt. Ett senare problem.
Idag kunde jag ta bilen till jobbet, riktigt skönt. Då kan jag åka direkt till Allum efter jobbet, måste verkligen hitta de sista julklapparna.
På fredag blir det tjejmiddag hemma hos Carro. blir väl ca 6 st eller nåt. Först middag å sen utgång eventuellt. Kul ska det bli i alla fall. Skulle vilja ha en ny klänning tills dess, måste även köpa nyårsklänning.

Att göra
[ ] Köpa klart dom sista julklapparna
[  ]Fixa med nyår
[ ] Köpa nyårsklänning
[ ] Städa
[ ] Träna
.. antar att listan kommer fyllas på med ;)

Har äntligen satt igång med träningen också, känns riktigt skönt. tränar bara hemma på nån maskin som mamma har lånat av en kompis men den e grym, känns precis på dom ställerna som jag vill träna. Måste ju bli lite fit inför thailand i mars. inte för att jag tycker att jag är tjock men bli lite fastare skadar ju inte... inte heller få upp konditionen.

Ska ringa infocare nu tänkte jag och fråga hur det går med min dator, jag vill verkligen ha den nu innan jul och så. Känner mig inte speciellt uppdaterad utan den.. haha.

På Torsdag är det ju lucia, mysigt. Saknar faktiskt att fira lucia så som man gjorde när man va liten. I år ska Ella ha luciafirande på sitt dagis, men jag kan tyvärr inte komma då eftersom jag jobbar, synd. På jobbet ska vi också ha lucia firande.. men bara med glögg och lussekatter.. det var ingen som var speciellt sugen på att sjunga.

Nu ska jag fixa med lite grejor här.. Ha  det bra sålänge.

Lägger in en sjukt oskön bild på mig och andreas från parkan i helgen. Har en massa andra bilder, från julbaket å allt.. men jag kan ju inte lägga in bilderna förräns jag får tillbaka datorn. Så ni får nöja er med denna sålänge.

puss puss Malle

image456

kul helg

I fredags va det party som vanligt.. Nilsson kom hem till mgig först, drack en flaska vin o snackade skit;) sen träffa vi upp lollo o sandra på parkan..så sjukt bra var det. bara house å allt. den bästa kvällen på länge, det bjöds både på den ena och det andra:=)
Klockan 5 kännde jag att det va dags att dra hem. Sen vaknade jag upp nsta mogon och tänkte faaan va gött at jag inte e bakis, men oj så fel jag hade.. för när jag hade varit uppe ett tag så kände jag hur illa måendet sakta kom krypandes.
Sen lite senare kom johan på besök till mig å anna.. kolla film och åt godis.. ja somna som alltid.haha. klockan 11 på kvällen va bakfyllan borta,underbart. =)
Nu kom jag precis hem från stan, skull eköra mamma till jobbet å sen hitta julklapp till mina systrar.men jag hitta ingenting,bara ett par örhängen till mig själv.

Nu ska jag ta mig en dusch å sen lista ut nå maträtt jag ska laga till ikväll.

snälla, ka inte min dator komma tillbaka snart.. man blir ju helt efterbliven när man inte har den.

puss malle

julstämning

Tänk att det är mindre än 20 dagar kvar till jul. helt sjukt.
Adventsljusstakarna är uppe å lussekatterna bakade.. .kan det bli annat än mysigt? Jo, det e klart snö fattas ju men ändå.
Kom och tänka på en rätt kul sak som hände när  jag och mamma va på sjukhuset.
Då låg det en tant på en brits och varje gång det gick förbi någon så frågade hon dom ifall dom var doktor. efter lite tjat så kom doktorn äntligen till henne.  han sträcker fram handen och presenterar sig som Michael, var på hon säger " hej jag heter Pippi"... rätt skön tant. haha.

Kan inte min dator komma em till mig snart igen så jag kan blogg mer som vanligt, pappas dator e inte alls kul ju.


Puss Malle

RSS 2.0