Friday

Så härligt med fredag och helg.
Som det ser ut nu så har planerna ändrats lite.. det blir antagligen utgång. Imorgon kommer jag behöva bakis shoppa en present till kicki som fyller år.. typiskt mig.. oj oj oj va jag kommer att ångra detta imon.
Sen ska jag klämma in en promenad med O och hans hund med..

Snart kommer jag att börja renovera min vindsvåning med, inte grovt, men typ tapetsera en vägg, köpa ny soffa, lampor osv. Medan jag väntar på lägenhet så kan man ju alltid göra nåt.. och skulle jag hitta en lägenhet är det ju inte svårare än att ta med sin möblerna. Dessutom är det ju lättare för mina föräldrar att hyra ut den sen när dene tip-top;)
Ska ta ett snack med pappa om att  han ska hjälpa mig med at riva ner strukturtapet på en vägg, jag vet att det komer bli pain in the ass.. men det e det värt.


Nu ska jag fixa det sista här, innan det är dags att åka hemmåt.

Puss


näsvis

Orkar inte med alla näsvisa personer ... "lilla gumman, du vet väl att man inte får svära?"...
lilla å lilla 20 e jag faktiskt och "gubbe orka bry dig"...
Bara för att man råkade klämma en svordom .. den enda på hela dagen till och med... yes, I did it;)

MAL-in-te

Haha, nyss ringde det här till mig på jobbet, det var magnus som hälsade att kaffemasinen
Mal-in-te.. precis min typ av humor det där..

Alla utom jag..

Jag är vad man kan kalla en desperat singel. När jag kom hem från Thailand så var det yttligare några av mina tjejer som va på G med kärleken.Kvar är det jag och 3 tjejer.. men anatar att vi kommer ha sjukt kul tillsammans eftersom det bara är vi som har singellivet kvar;)
Längtan efter någon finns ändå... jag tar verkligen alla chanser jag får och fegar inte ur när jag fått för mig att göra något men ändå så står det rätt still. Eller still kanske det inte gör men som det är nu så är det ändå inget man kan bygga nåt seriöst på.

I Sommar planeras en stekig resa.. samt seglarveckan med mina kusiner och min syster, sjuktkul.

Idag är det ju fredag och allt. Blir eventuellt utgång beroende på E. Annars blir det hnog en sväng till Bliss med Ann-ida. Imorgon blir det kalas för Kicki hemma hos henne och efter det utgång.. nice.

Några kort lär det ju inte bli på ett tag med tanke på att mamma som sagt tappa kameran i golvet.

Puss


Patetiska morsor

Oj, vad det finns gott om dom. Naturligtvis snackar jag om dom med åldersnoja som måste klä sig som sina döttrar.. festar på samma ställen som sina egena barn och raggar på killar som e 20 år yngre än sig själv.
Jag känner själv en morsa som gör såhär.. hon e  singel, nätdejtar som fan (inget emot det) men som sedan skryter om hur unga killar hon satt på i helgen... Nej, det är inte coolt någonatanns,Ni har ju redan haft er ungdom.. please. Vet att det finns en hel del killar som gillar äldre men jag kan bara inte sluta att le när jag tänker på det.
Visst Age is just a number men någon måtta får det väl vara?


Puss

Thailand fortsättning...

Tänkte lägga upp hotellen vi bodde på.
Det första hotellet (Ao nang) var helt klart det bästa.. kanske var det för att det var i ao nang med och att jag verkligen fastnade för det stället.
Det hotellet Koh Lanta hade helt klart bäst läge.. mitt framför stranden. Hotellrummen var inte riktigt lika fina som på Ao nang men men.
Hotellet i Bangkok va helt ok.. vi var nästan aldrig där ändå.. åt o sov typ bara..där bodde vi i ett familjerum som var jättesort med vardagsrum, toalett, kök och 2 sovrum.

Hinner inte skriva mer just nu.. fortsättning följer;)



Puss

Back from thailand

Nu är jag hemma igen. Sjukt vilken väderomväxling.. från +37 grader till -1.. kallt om fötterna som bara den.
Resan har varit helt underbar, det fimns verkligen inget att klaga på. Shoppat har jag gjort, solat.. dock inte lika mkt som jag hade önskat, badat, slappat och festat.
Vi började resan i Au nang, ett jättemysigt ställe dit jag verkligen kommer att åka till igen. Så trevliga människor och en hel del svenskar med. På dagarna var det mest stranden och utflykter som gällde och efter det tog vi alltid massage. Våra massörer hade en så söt hund som hette Lola och massörerna självla masserade som gudinnor.
Några av kvällarna gick vi ut, jag o syrran o min kusin. Barerna var hur mysiga som helst, ölen var billig OCH god (dricker inte öl vanligtvis). Alla är verkligen så hjälpsamma i thailand, det va rätt kul en kväll när vi hade förfestat på ett ställe och skulle till ett diskotek som hettte "i Bug" så hittade vi inte dit, eftersom det låg en bit utanför självla bargatan. Så gick vi förbi en polisstation och då passade vio på att fråga dom där. Det hela resluterade med att vi åkte polisbil ända fram till diskoteket.. snacka om att alla kollade när vi hoppade ut.. haha=)
Efter 5 nätter så bar det av till Koh Lanta, en liten ö.
Vi åkte båt dit och satt ute på däck i 2h så man var nästan friterad när man kom fram. Denna ön var verkligen liten och lugn, vi hade 6 nätter där vilket jag tyckte var lite för mkt. Men i alla fall, vi hyrde vår egen tuk-tuk.. pappa körde haha så åkte vi runt på ön och kollade runt, åkte in till "stan" och åt på kvällarna och så. Näst sista dagen gjorde vi en utflykt med en speed båt som gick till 4 olika öar, kommer inte ihåg just nu var dom hette. Vattnet var kristallklart och det var massa fiskar och koraller, självklart skulle jag ha oturen att riva mig på en av dom. På en av öarna simmade vi in i en grotta "emeral cave" hette den.Man fick simma 80 meter in i berget för att komma fram, hela vägen dit var det kolsvart. Lite äckligt faktiskt eftersom man inte såg vart man simmade eller vart alla andra var.
Efter 6 nätter där så åkte vi til bangkok där vi stannade 4 nätter.. och det räckte faktiskt.. luften är så smutsig, det är stressigt, folk, tuk-tuk, bilar, mopeder överallt.. Shoppingen var bra, dock hittade jag inte alls lika mkt som jag trodde. Det var dåligt med klänningar och linnen o s¨.. men jeans o tröjor fanns det gott om så det blev allt litegrann ändå=)

Tyvärr har det nästan inte blivit några kort alls, mamma tappade kameran 4:e dagen och då hade vi inte hunnit ta alls många kort.. rätt tråkigt. Men vi har filmat nästan 2 h istället, men det kan jag inte lägga upp här. det gick att ta kort med videokameran tydligen men dom korten var det inte så bra kvalite på, men jag lägger in dom ändå såklart.
Eftersom jag kom hem klockan 21.00 igår så var det sängen direkt, har inte packat upp nåt alls så det blir jobb idag.

Ska träffa Frugan idag med innan hon åker hem till sthlm igen. 
Men snart kommer jag ju upp o hälsar på med.
Ska försöka att lägga in lite kort senare ikväll om jag får rätt på videokameran, är verkligen sämst på sånt.


Puss  

thailand

Nu har vi precis atit frukost pa hotellet, idag lamnar vi detta underbara hotell for att aka till koh lanta.. en liten o.
Au nang ar verkligen nagat att rekommendera, alskar detta stallet och vill verkligen aka tillbaka, precis lagom stort, ok shoppuing, roliga partystallen och kul folk.
Nu kommer snart taxin, maste ga. puss Malle


dagen före

Imon drar jag. Har varit på stan o fikat med en kompis och sen va familjen ute o åt middag därav ingen bloggning. Nu är jag trött som jag brukar vara vid denna tiden. Imon jobbar jag frajm till lunch o sen blir det verkligen till att börja packa. senast som vanligt. pusss

små..

image575
det bästa med små bröst är att  dom får plats i små bikinis.. haha. fast denna är i minsta laget. Fick den av min systser. sjukt snygg från viktor och rolf.

Puss

äntligen lite bilder=)

image566
Jag o nilssonm på halta lottas i helgen=)
image574

Bilder sedan black and white party=)
kommer flera sen.. orkar inte lägga in fler just nu.


Puss

Snö och sol

I göteborg är det helskumt väder just nu, det snöar lite lätt, haglar samtidigt som det är sol o blå himmel lite överallt.
Har nästan gått och blivit beroende av Grönt te med mint smak, var rätt skeptisk i början men nu är jag fast.
Idag ska jag in till stan efter jobbet och träffa ann-ida och alex, mys. Sen får vi se vad det blir. Är så många jag vill hinna med o träffa och naturligtvis sparar jag allt till sista dagarna, som vanligt.
Packningen lika så, just nu ligger allt i en röra på golvet.

Puss

Tisdag 4/3: feber

Inte vanlig feber då som tur är utan resfeber. Ska bli så himla kul och skönt för den delen med. Att inte ha några måsten o göra allt i sin egen takt, Thats life. Med lite sol går säkert oron över vissa saker bort med.

Även fast det ska bli sjukt skönt att komma bort från gråa Sverige så måste jag erkänna att jag nog kommer sakna så mkt här i Sverige, det är nu som livet har börjat ta fart ordentligt. Händer massa kul saker hela tiden, många nya personer har kommit in i mitt liv efter det nya året..=)


Nu ska jag lugna folket här, som är så hungriga att dem snackar italienska. haha.

Puss


Saldo

Nu har jag fått tummen ur och ringt till comviq och fixat ett saldotak. Jag är trött på höga mobilräkningar, det finns så mkt annat kul man kan göra för dom pengarna. nu slipper man också ångesten över "ohh shit, undra hur mkt min räkning kommer att sluta på?".
Perfekt är ordet!

Pusss

Senaste uppträdandet.

no words. Videon talar för sig själv.

Måndag 3/3

Nu är det snart hemgång. Sen ska jag bort till E en snabbis, hinner inte någon dag innan Thailand ju.
Kommer ihåg när mamma sa att det var 3 månader kvar och nu är det 3 dagar. Vart tar tiden vägen?

När jag kommer hem har jag en del intressanta saker att ta tag i, det ska bli kul.

Nu ska jag springa iväg med posten.

Puss

Måndag 3/3: Trött

Härlig morgon att vakna upp till, sol i ögonen=)
Idag är jag inte alls lika pigg som jag brukar vara, vanligtvis på morgonen brukar jag vissla och sjunga men imorse var jag tyst. Va hemma hos R igår och såg på film, kom i säng 2 h senare än vanligt men det bryr inte jag mig om just nu. Idag är det bara 3 dagar kvar, längtar som bara den.

Tog fram lite kläder igår som jag ska ha med mig, blir inte alls speciellt mkt.Sen är ju syrran med, så då kan vi låna av varandra. Perfekt.

Var och hälsade på mina syskonbarn igår. Så söta så.

image565

Föresten A ville inte ha sin fruktansvärt snygga DKNY väska längre men det vill jag. Så jag ska köpa den av henne=)

Pusss

Gustavssons uppträdanden

Han e ju .. hmm Kung.







 


Söndag 2/3

Helgen har gått lika fort som vanligt. I fredags var jag ute med nilsson. Vi va först på Halta Lottas, senm berså och sen hem till R en sväng. Efter det åkte Nilsson hem och jag mötte upp A i stan och så drog vi till Push. Sjukt trött efter en hård vecka, somnade nästan inne på Push..inte ok.
Igår skulle jag egentligen gått ut men ja orkade verkligen inte, min kropp behöver hämta sig ibland och igår var det just en sådan dag. Jag o syrran provade bikni, ångest fick man . speciellt när man står bredvis syrran som jag lite mer..öhh ahh.- i fattar ;)
Sn skulle jag o mamma ha myskväll men som vanligt gick det inte så bra. Vi somnade som alltid, typiskt.

Ser att det är sol utanför fönstret, härligt. Det påminner mig om att jag verkligen måste packa. I min väska ligger just nu bara en ensam lite bikini. Inte ok.

Veckan som kommer är det fullt upp, inte många sekunder över där inte.
Idag: packa och lite sånt
Måndag: Träffa Ester en stund, antagligen på¨hennes jobb eftersom hon jobbar sent.
Tisdag: Träffa Ann-ida och Alex över en fika på stan
Onsdag: After work med Sandra
Torsdag: Bye Bye Sweden=)


Nu är det frulle dags känner jag. Om jaghar tur finns det kanske lite chokladpudning kvar sedan igår.. Är det inte en härlig frukost..haha.

Bilder dyker nog upp under dagen med, Måste tömma kameran innan Thai så det kommer at dyka upp bilder efter Black & white festen, utgångar med Nilsson och lite annat=)

Puss puss Malle

dumma blogg!

Hade skrivit ett aslångt inlägg o va händer, skiten försvinner!!!

RSS 2.0