Malmö

Har inte bloggat på ett tag nu. Tycker inte alls att det är kul egentligen men skriver mest för att det kan va kul att läsa när jag e äldre:) Idag ar jag sista provet i företags ekonomi.. sen är det slut. Om det inte hade varit för det dumma provet så hade jag åkte till malmö idag istället... men nu blir det imon. Ska ner o hälsa på syster där och tså ska vi till ikea och handla så att hon kan börja laga mat. Familje helg helt enkelt. Rätt skönt. Lyckas hålla mig undanen utgång en helg iaf=)


Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck ..
Puss M

Friday!

Egentligen är jag inte så trött så att jag behöver fredag känns det som. veckan har ju bara sprungit i väg och jag har inte eng hunnit reflektera över att det är fredag typ:)
Men det gillar vi! Ikväll kommer alex hem från Lund så jag ska ut med henne.. bra fest ikväll. Imorgon ska jag på stan, ska kolla på ett par jeans och ett par skor. Nu sitter jag på jobbet och pluggar, har prov i eftermiddag i företagsekonomi.
Har nyss skickat iväg inlämningsuppgiften till min lärare.. som förövrigt heter Bo-Göran.. vad tänker man på när man döper sitt barn;)
Bo eller göran hade väl räckt.

Nu ska jag plugga lite till och jobba undan lite saker inför helgen.. sen är det fika och efter det hemgång. Tiden går alltid extra snabbt efter fikat med.

Jag saknar sommaren!!!

Puss M

Halva januari

Halva Januari har liksom gått.. vart tar tiden vägen?
Denna veckan började jag plugga företags ekonomi.. ska plugga lite snart tänkte jag och räkna lite. Ränta och amortering. Rätt intressant kurs eftersom jag känner att jag kommer ha användning av det i framtiden, tillskillnad från Matte B och sånna andra kurser.
Till helgen blir det nog utgång.. men annars lugnt, tänkte försöka att dra ner på utgångarna och börja träna istället. Idag kommer träningscykeln hem till mig iaf=)

Back ti work och plugg.


Puss M


Slö

Jag är rätt slö när det gäller bloggen just nu. Orkar inte helt enkelt.. Skulle göra om designen men den funkade inte att ladda upp och det e det inte alls kul.
I helgen var jag ute med syster och Johan.. hade skitkul, trots att jag körde till krogen.. riktigt skönt dagen efter iaf;)
Både lördagen och söndagen bjöd på shopping...ett par jeans, 3 tröjor, en klänning, ett linne, underkläder och lite annat. Får passa på att shoppa nu innan jag kanske flyttar=)

Nu ska jag jobba och plugga lite.
Puss M

LLAMADA

I lördag var jag som sagt på tjejmiddag.. riktigt trevligt! Eter en kul förfest (jag som inte ens skulle dricka haha) gick vi vidare in till Vasastan där vi hade skitkul.. träffade några komipsar jag inte träffat på länge med. Senare mötte vi upp några kompisar och gick in på push.. efter ett tag där drog alla hem. Men jag stannade kvar där med A en stund, sen gick vi vidare till Parkan och avslutningsvis till Orgia. Hade aldrig varit på Orgia men det va riktigt bra.
Dagen efter var jag inte ens bakis, konstigt nog. Gjorde inte så mycket.. var på bio med mamma och lillasyster.

Hela gårdagen satt jag och letad utbildning att söka till hösten. Har hittat 15 st som jag skall söka.. lite runt om i sverige och norge. Har velat flytta till norge ett tag nu, så kanske denna gången? Får se. Kan lika gärna bli borås liksom..
Snart börjar jag läsa företagsekonomi och senare ska jag läsa massa andra kurser, bland annat B kursen i företagsekonomi, affärsjurudik, rättskunskap och  textkommunikation. Är så sugen på att bröja plugga att det kliar i fingrarna;)

Är ensam hemma idag, så tråkigt... ville gå på stan men det var ingen annan som kunde eller hade lust så nu är jag hemma istället. Ska snart gå bort till Ica och handla inför ikväll. Ska göra caecarsallad (eller hur det nu stavas) till hela familjen. Imorgon är sista dagen på min ledighet och det är verkligen dags att börja vända tillbaka på dygnet. Som det är nu sitter jag uppe hela nätterna. Men jag är verkligen en kvällsmänniska, om det inte kommer till film då.

Nä, ska ringa Johan och kolla om han vill hitta på nåt,
-10.. jag kommer frysa ihjäl!


Puss M



Happy B-day party

Gårdagen spenderades hos millan, i hennes föräldrars säng. Låg och kollade på massa youtube klipp och vi kom fram till att vi saknar sommaren som fan!
Nog för att det är mysigt med vinter men nu såhär efter nyår kan det lika gärna bli sommar direkt tycker jag. Precis inan jag skulle åka hem så blev jag jätteyr så vi gick ut och tog en promenad i det kalla -6 vädret,kallt men friskt=)
När jag kom hem så slängde jag mig i sängen direkt och idag när jag vaknade så är jag fortfarande yr. Och det blir ju inte bättre av att mamma vcker mig och säger att morfar är magsjuk.. Hjälp jag kommer få det typ eftersom vi bor i samma hus!
Har precis ätit frulle och nu har jag bäddat ner mig i sängen igen och lyssnar på massa go musik på datorn och kommer igång;)
Ikväll ska Ann-ida har middag plus utgång för att hon fyller år imorgon. 22 år baby!  Som tur är har jag redan avklarat presenterna.

En bild från nyår kommer här. Nyår som förövrigt blev jättelyckat. Var segt att ladda upp bilder just nu så det kommer senare. 



Later.

Puss M


RSS 2.0