Sommar

Himla härilg dag idag... kan delvis bero på att jag börjar min semester idag.. och den är efterlängtad kan jag säga. Antar att timmarna fram till 16 kommer att gå långsammare än vanligt, men så är det alltid.

Just det,  Monika ringde nyss och sa att hon skulle åka till torre imon med sin pojkvän.. lite kul.


Ska pigga upp mig med en kopp te nu.

Puss sålänge


dagen som gått

Mötte upp trion vid halv 5... sprang ut och in från affär till affär.. men tillsist så hittade jag en överdel att ha till min bikni och anna hittade en hel.
Sen blev det en jeanskjol med, behöver verkligen mer kjolar... använder det rätt mkt. JAg är mer än kjol-tjej än en klännings-tjej.

Nu är helgen planer gjorda.. imon blir det lugnt först och sen träffa M på kvällen. På lördag marstrand som sagt.. söndag.. STEK (sola) hela dagen!
Måndag.. ja? Ta dagen som den kommer för jag har ju semester!!


Puss M



Rätt oskönt kort:
- frugan kan du kolla om jag har halsfluss?


Trött

Idag är en riktig trött dag, trots att det är fint vädeer ute... tänkte vilat i solen en stund men då blev det inte eftersom jag hade sällskap.. lite osocialt. Nu är jag trött bara för det.
Nu är det näst sista dagen för mig att jobba, otroligt skönt ska det bli.

Ska fixa lite här nu innan det är dags att träffa upp Anna o Kicki på stan.

Puss

marstrand till helgen

På lördag ska jag till Marstrand. Mina kusiner är där med båten så det är perfekt. Sol, bad (nä, där ljög jag.. bad blir det inget för mig), fest =)
Åker dit på lördag eftermiddag och sen får vi se när v i åker hem..
Det är ju marstrandsregattan nu under helgen så det lär vara mycket folk och det gillar vi.

Himla fint väder idag, imorse tänkte jag till för ovanlighetens skull och sminkade mig inte eftersom det blir solning på bryggan på lunchen. Sen efter jobbet ska jag in till stan och träffa Anna.. lite shopping innan spanien.

Puss M

en go låt

brukar inte vara så mycket för rnb.. men denna funkar.. axwell remiix;)

Shopping

Idag träffade jag sandra som planerat,.Hon plockade upp mig hemma hos mig och sen  vi visste inte va vi skulle hitta på så vi drog in till allum och tänkte köpa glas och "kolla" runt.. så blev det självklart inte... vi shoppade istället. Jag hittade en bikini, eller dock bara underdelen fanns kvar så jag får väl ha den när jag solar topless vid poolen... sen hitta jag 2 par shorts, armband och lite underkläder.
Sen satt vi kvar i bilen och snacka skit.. nu sitter jag här, skittrött. Ska ner och äta och sen lägga mig.

Puss M

Spanien om 7 dagar

Nu åker vi snart.. 7 dagar kvar eller 8 kan man väl säga..
Imorgon ska jag in till stan med anna för att handla lite inför resan, solkräm, hawaiian tropic, after sun, bikini, toffsar, strandklänning och sånt annat nödvändigt.

Senare idag ska jag träffa upp Remahl, hon kommer hem till mig. Har inte träffats sedan miidsommar så det är på tiden nu tycker jag.

Púss..
Himla nödvändigt inlägg föresten

Vart reser du i sommar?

Gjorde ett rest på vagabonds hemsida...det visar vilken typ av  resa som skulle passa dig bäst. (Älskar test för övrigt)
Gör testet du också.. här

Jah blev en partyprissen.. men det kunde jag ju räkna ut själv;)


(Bild o text från vagabond)


Puss M


Glädje, födelsedag och sol

Dagen har bara överraskat med kul saker. Vi va och hälsade på mormor på sjukhuset idag.. hade med oss tårta och så eftersom min syster fyllde år. Idag va verkligen mormor glad, hon skrattade hela tiden och hon såg konstigt nog lycklig ut.. jag blev lycklig av att se henne så. Senm efter det så åt vi på restaurang .. träffade X där igen , lite omöjligt att inte göra det med tanke på att han jobbar där.. haha. Tänkte på allt som hände i lördags med, men det e "nästan" glömt.

Har börjat få sån himla hosta. Palla det.

Imon är det stan med Miss Remahl.. Nice!! massa tjejsnack å skvaller..haha=)

Puss och godnatt

Mormor jag älskar dig!

värm mig.

Jag fryser. Värm mig.
Puss

Halta Lottas

Jag är trött på alla förfest ställen med bara massa 18åringar. I fredags var jag och anna som sagt på Halta Lottas, så mkt bättre. Kanske inte lika bra musik och så som på ställerna inne i stan men det kan va. Träffar alltid trevligt folk här och personalen är go, inte alls snäsiga eller "hej- jag -hatar-mitt-jobb"-attittyden som dom har på Chez tillexempel.


Över till något helt annat, i helgen är det avslutningsfest på såsen på marstrand... Glassigt!

Puss

Ångest

Jag är rätt knäpp. Varje söndag, speciellt när jag vaknar hemma så jag ångest. Söndagsångest.
Det spelar ingen roll om jag varit skitfull eller bara lite go... Why?
Någon som känner igen sig?

Puss M

Veckans planer

Sista veckan jag jobbar nu innan min semester, så skönt att ha kvar alla 3 veckorna medan dom flesta redan har haft sin semester. Trots allt har jag hunnit med lite som jag har velat, bland annat båstad. Dessvärre missade jag visby och seglarveckan men man kan ju inte vara med på allt som det så fint heter.
Denna veckan ska det dessutom bli massa sol OCH varmt dessutom.
Imorgon fyller min syster år och jag har fortfarande inte hittat något till henne.. panik.

Veckan:
Idag: Leta present, städa lägenheten, spa-dag
Tisdag: Syrran fyller år.. "kalas" och så
Onsdag:
Torsdag: Shopping med Nilsson
Fredag: Marstrand
Lördag: Marstrand
Söndag:

Ingen mer söndagsångest på 4 veckor nu, underbart ju!

Puss M

helgen

Nu i fredags var det lugnt, låg hemma hela kvällen och kollade på skräckfilm.. inte smart när man ska sova själv.
Sen igår så åkte jag in till stan trätt tidigt och shoppade lite.. en klänning, ett par skor, ett linne, ett armband, en tröja och lite sånt. Skulle egentligen ha bikini men jag hittade ingen, va rätt utplockat.
Sen va jag på 50års fest en snabbis och sen åkte jag hem snabbt igen för att byta om och springa upp till halta lottas för att möta upp nilsson där. Sartt där och tjatade till klockan blev typ 12 sen åkte vi in till etage, vsr inbigning där igår.. va där en lite stund och sen vidare till peacock där nilsson gjorde årets vurpa förövrigt. garvade så mycket att jag inte ens kunde hjälpa henne upp.. 
Kvällen avslutades på lounge .. vi hade nu fått tillökning av kristian med.
Togs lite kort under kvällen men jag har inte lagt in dom än.

Lite kort från båstad har jag dock fixat:
Njut!!





Puss M
 

Hemma.

Kommer verkligen att vara hemma hela kvällen. Kröp ner i sängen innan och läste cosmo och så somnade jag en liten stund, nu när jag vaknade hade jag ont i halsen igen och känner mig varm. Men det går väl över, går väldigt upp och ner det där.
Ska snart gå ner till familjen och kolla film med dom, Irene Huss eller va den heter. Sen kommer jag nog somna gott i soffan och pigg och kry till imorgon.

Puss och godnatt om det inte blir någon mer uppdatering idag


TGF

En halvtimme kvar nu sen ska jag gå hem..
Satt och gjorde högskoleprovet nyss bara för skoj. Men sen när jag kom till mattedelen stängde jag ner fönstret, det är som grekiska för mig.

Puss M


Diamond

Jag brukar aldrig vara någon teknik nörd.. men nu har jag hittat ett "måste-ha-nu"
Köpte ju en ny mobil i början av året men den fungerar inte alls bra, så jag ska lämna in den.. egentligen reklamera den eftersom den e helt störd och inget fungerar.
Funderar på att köpa denna lovern HTC Touch Diamond
Synd att den ska vara så förbannat dyr bara...


Nu är det fika.

Puss

Thriller?

2,h timme kvar till helg. Dessutom är det fredagsfika om en timme.. inte dåligt.
Tänkte kolla med familjen om dom har lust att gå på bio ikväll, hade varit mysigt, vi har biocheckar som måste utnyttjas med.
Annars blir det nog bara till att ladda ner/hyra någon fil. Är sugen på en riktigt bra thriller.. är det ågon som har sett någon bra på senaste?
Va verkligen längesedan jag gjorde det...

Puss M

invigning

Imorgon ska jag ju som sagt var på en invigning av en ny klubb här i göteborg. Den stora frågan är vad man ska ha på sig. Jag vill varken vara för uppklädd eller nerklädd.. Ett säkert kort är att ha svart på sig men samtidigt så har jag det rätt ofta plus att det är lite tråkigt.
Har ni några förslag?

Puss M

Presenttips

På Tisdag fyller min lillasyster år och jag har som vanligt ingenaning om vad jag skall köpa för nåt.
Kom med tips?

Update: Hon fyller 19

Puss

Duffy

Duffy heter hon tydligen det stora "stjärnskottet", men usch vad jag inte gillar hennes låt.. Blev påminnd av henne nyss när det var en på kontoret som gick och visslade på hennes låt..Varje gång den kommer på radion måste jag byta.

Puss

Sommar? Skulle inte tro det

Är det det här vi i Sverige kallar för sommar? Snarare höst skulle jag säga. Jag bryr mig inte så mycket att det inte är så fint väder nu när jag ändå jobbar, men alla blir så mycket gladare när vädret är bra.
Men lite mysigt med höst är det ändå... massa ljus, tjocka tröjor, mysiga vantar, pepparkakor och te!

Puss

lite öronorgasm

En mycket bättre version.

Utkast: Ett litet ...

Ett litet inlägg innan jag ska försöka sova i alla fall. Som alla vet så älskar ju jag att baka... idag gjorde jag en ny kaka som jag inte testat innan... sjuktgod blev den. Men oj så mätt jag blev.. all denna smet ligger som en fin deg i min lilla mage just nu känns det som. Hoppar jag så hoppar smeten med typ. men det va det värt=)
Imorgon Är det fredag igen, alltså  en vecka sedan vi ÅKTE vill båstad, vart tog tiden vägen? Nu när jag äntligen blivit frisk, i alla fall nästan så känns det perfekt med helg... även om jag ska ta det lugnt.
På lördagen har jag dock planer som det ser ut nu. Reunion på Haltas och sen invigningen av etage.

Nämnde ju att jag skulle läsa lite kurser till hösten, det blir bland annat affärsjuridik för mig. kommer nog bli fantastiskt bra.

Försök sitta still till denna ... det går inte... Lätt bästa låten just nu!!
Tur att det är fredag im


sex

Yes, sex stycken kurser kom jag fram till att jag kommer läsa under hösten.
Fast bara 2 år gången .. annars blir det för mkt. Jag vill ju lära mig något också.
Kursena har väl inte så mkycket att göra med vad jag vill jobba med i framtiden men det är alltid bra att läsa massa olika.

Puss M

Jag har beslut att fatta

Ett beslut fattade jag igår, och det känns skönt.
Men sen är det några till som måste fattas men det blir inte förrän i augusti.

Sitter på jobbet nu och det har ringt 4 samtal, lite segt. Men det passar mig bra eftersom jag ändå är lite halvkrasslig.
Nu ska jag gå in på vuxenutbilningenshemsida och anmäla mig till distanskurser, här ska det pluggas så det står härliga till;)

Puss

Etage

På lördag är det smygpremiär på en ny klubb här i göteborg, Etage. Jag har redan varit där en gång tidigare, eller i alla fall i samma lokaler. jag är bjuden och sugen på att gå, men jag har ju varir sjuk så det är ingen hit. Om jag gå, kommer jag bara dit och minglar med cola light.. ska dessutom hämta mamma o pappa på fest.


God natt mormor, i natt drömde jag att du stod här framför mig men när jag vaknade så var det ingen här..

Pusss

Vi laddar upp..

Eller räknar ner kanske man ska säga.
Imon är det 2 veckor kvar till Spanien.I veckan ska jag in och köpa det som behövs.. Hawaiian tropic, bikini, "strandkläder".. nåt att ha på pacha med, för alla kläder blir ju förstöra.. man kanske skulle springa dit naken iår.. haha. nä skämt och sido.

Försöker deserat att somna, men det är inte det lättaste... sovit hela dagen i stort sätt...


Puss

saker? jag vill inte ha saker

Måste bara nämna detta...
Vet flera som bråkar massa med sina pojkvänner och sen några dagar efter så är dom sams igen och har fått massa saker av honom...
Ärligt, är det det som ni kallar kärlek? Jag skulle i alla fall inte vilja ha det så.

Det var allt om det.

sletet

Känns nästan som söndag idag. De senaste dagarna har jag bara legat på soffan, jag är trött på att ligga nu! Imorgon ska jag i alla fall jobba igen, skönt med lite rutiner igen. Bara en vecka kvar sen efter det har jag efterlängtad semester.
Har laddat upp alla båstad korten nu på facebook.. men det känns som att det är ett helt projekt att lägga in ala här med, så det blir bara några stycken.








Puss M

Sjuk

Ligger hemma i soffan och är sjuk... Första dagen kan vi väl alla komma överens om att det är rätt skönt att bara ligga och inte göra ett skit, men sen räcker det. Jag är rastlös.. Min kropp skriker efter stan, shopping, kompisar och massa annat. Ska inte jobba imorgon heller, men på Torsdag ska jag jobba igen, blir alltså en kort vecka för mig, utan någon utgång. Är bjuden på 50 års fest på lördag, men jag ska nog köra både dit och hem, om jag går.

När man är sjuk hinner man dock med rätt mkt, jag har kunnat stå i telefonköer utan att stressa.. ringt polisen angående vår böter som vi fick i båstad på 1000 kr .. kul va.. Vi tappade ju nämligen bort boten med).
 
Har inte orkat lägga in några kort från båstad än, men här är någras kort från facebook iaf:


Jag är den bittra damen;) fast jag vet inte varför jag ser så ledsen ut.

Jag, J och E...





Later

Puss M

Båstad 2008

Sjukt dålig uppdatering nu på ett tag, men jag har haft det roligare än att sitta framför datorn.
I fredags jobbade jag först till 4, sen kom brudarna hem till mig vid kl 5 och sen körde vi mot båstad. naturligtvis så hade cd spelaren gått sönder så det va lugna favoriter/rix fm hela vägen ner.. inte kul. När vi kom fram va klockan typ halv 8.. bytte om "snabbt" och fixade till oss. Sen var det förfest hos Jesper o co som vi skulle sova hos. Klockan 10 typ kom taxin och vi åkte in till  Madison. Kul med lite fest eftersom vi verkligen hade laddat upp.
Dagen efter vaknade vi av att någon skrek att det var dags att gå upp och städa, då va kl 9.. inte ok. Så inte mkt sömn den natten direkt. runt lunch så drog alla..sthlmarna åkte hem till sig och vi åkte in till båstad centrum för att parkera bilen. Gick ner till stranden och åt lunch/frukost... sen det oskönaste av allt.. vi åkte till en träningsanläggning för att duscha och fixa till oss inför kvällen... har nog aldrig sett något äckligare omklädningsrum. Drygt 2,5h time var vi där sen tog vi bilen till parkeringen igen. Skulle precis börja förfesta då vi kom på att det var mlkt smartare att gå ner o ta en stämpel på peppes först och sen gå upp igen. Osmarta som vi var så tog vi bilen.. och parkerade den på någon tvärgata, i en korsning där vi visste att vi skulle få böter, vilket vi också fick (dessutom har vi tappat bort lappen nu).. Köade 2h till peppes, kön rörde sig knappt.. men det va lätt värt att köa så länge. Där inne träffade jag massa som jag kände, folk som jag inte träffat på skitlänge. När stället stängde så gick vi mot bilen igen, dags att sova.. vanilsbullar till fyllemat blev det också. Sjukt trångt att ligga 3 på rad i bagaget måste jag säga och för att inte tala om hur varmt det var när vi vaknade. Självklart vaknade ag först och fick panik för att jag inte hittade bilnyckeln.
efter att ha bytt om och slappat i bilen gick vi och handlade frukost. eftersom det började regna så drog vi hem rätt tidigt.. släppte av millan i varberg först. Jag somnade i bilen och nilsson körde=)

När jag kom hem så kom E hit, jag låg sjuk i solstolen och solade... så nu ligger jag i soffan och är sjuk, ont i kroppen och halsen... segt. Även fast jag bara ha legat i soffan inte ens ett dygn så är jag trött på det nu.


Några bilder har jag inte hunnit ladda upp än, men det kommer=)


Sjuktkul helg iaf, den roligaste på länge.
Snart är det spanien med och sen sthlm.


Puss M

Bag in box

Han som tur var bränna en skiva till bilen igår, och självklart är bag in box låten med... sjukt go låt som ett gäng skåningar har gjort;)

Nu sitter jag på jobbet, har typ ingenting att göra.. är då när många har semester, jag har både hunnit blogga och läsa andra bloggar. Nu väntar jag på att Herr brevbärare ska komma med post till mig och sen är det lunch. Efter det är det bara 3 h arbete kvar och sen åker jag hem..ca 45min hemma , ska slänga i mig lite mat och pacha det sista sen åker vi!! wiee!!! Jag, frugan och nilsson. Natrligtvis hade syrran tagit med sig det största minneskortet så nu har jag bara ett litet, men som tur är har ju frugan kamera med sig också.

Efter denna helgen är det mindre än 2 veckor kvar tills vi drar till Spanien och jag har 3 veckor semester, går så otroligt fort och jag antar att semestern kommer att gå ännu snabbare (tyvärr)
Sen sent i augusti så åker jag till Sthlm för att hälsa på frugan och så ska vi ut och festa med ett gäng festliga folk som vi träffade sist när vi var ute.


En gammal bild från sthlm. (Frugan o jag )



Nu kom posten.

Puss M

Partyguiden

Hittade en sida på nätet där man kan beräkna hur mycket din fylla kommer att bli
Enligt mina och sidans beräkningar kommer det bli: Toppform. Det låter ju bra!

Testa du med här


Kloxkan 3 kommer jag deesuom att vara "snygg".. haha.


Som ett litet paket

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft någon tid över helt enkelt. Igår sprang jag runt som en galning hela kvällen igår och försökte packa inför båstad. Vet att jag har tagit med mig alldeles för mycket men det e svårt när man inte vet vad det blir för väder.
Men i alla fall: 2 par skorts, 1 jenas kjol, 3 linnen, en svart hög kjol, mjukisbrallor, tjocktröja, 1 tunn kofta, sidenband, massa smycken, kamera, 1 par jenas.. ja å så var det väl lite mer men jag kommer inte ihåg.
På luchen ska jag springa iväg och köpa champagne ooch vin och sen är det mesta klart.
Klockan 17.15 åker vi från Göteborg.
Innan dess har jag bara mig själv kvar att fixa, platta håret å så.

Idag har jag svartklänning och rött sidenband i midjan, fick en kommentar om att jag "ser ut som ett litet paket"..=)

Kameran kommer gå varm nere i båstad, for sure!!!
Massa bider kommer att läggas upp här efter helgen.

Lägger upp en bild sedan förra tennisveckan sålänge. Jag ocj frugan på tåget påväg till båstad. Laddade till tusen.

  


Puss M

I min brevlåda:

Igår när jag kom hem så låg det ett paket till mig i brevlådan, det var mina färgade linser som hade kommmit. Dom ser fina ut, har dock inte testat än men ska göra det när jag kommer hem och då ska jag även klippa till löshåret samt toppa mitt eget hår.

Idag kom den underbara nyheten att det blir båstad även iår för mig och fugan. J ringde ju mig i veckan och undrade om jag hade lust att komma ner med någon kompis/kompisar.. nu har jag bytt bort min jobbdag på kicks (skulle jobbat 12-16) men nu är jag ledig. Fredag till söndag kommer vi att vara där. lovely!!!
Kommer bli helt galet. Idag får jag nog åka ut en liten sväng på stan tror jag för att hitta nåt kul att ha på mig och handla lite annat smått.
Min enda lediga dag idag, imon är jag redan uppbokad och sen åker vi ju.

Hett hett hett!!!

Puss M


B som i Bag in Box


Utkast: Idag fick ...

Idag fick vi den hemska nyheten att mormor inte kommer komma hem igen, hon är för sjuk för det.. Vi älskar dig!
Glöm inte det.

Idag blir det Diggeloo som sagt, vädret e ju inte det bästa men det blir till att klä sig varmt helt enkelt. 3,5 h håller det på med..sen blir det rätt i sängen. Har somnnat

Tisdag

 J messa mig igår och frågade om jag inte ville komma ner och festa lite med dom i båstad, sista helgen på tennisveckan.. och bo i deras stuga. Det tackar man ju inte nej till direkt så jag ska kolla om jag kan byta bort lördagen då jag ska jobba egentligen. Kanske blir det en  favorit i repris i år även fast det inte såg ut så...
Madison o peppes o loft=)
Frugorna ska kanske ut o svira  då igen alltså.

Pussar M

Måndag

Helgen har varit bra.
I fredags var jag, min granne Johan och anna ute en sväng på stan, stt på bryggeriet en stund och sen gick vi förbi berså en snabbis, men ingen av oss skulle ut och festa egentligen utan det skulle vara rätt lugt, vilket det också blev.
Vi va hemma vid ca 1.
Sen på lördagen gick jag upp tidigt och la mig i solen en timme, sen var det för varmt .. blåste ju inget alls.
Efter det åkte jag in till stan och köpte klämmor till löshåret och lämnade tillbaka ett par skor... sen direkt till sjukhuset till älskade mormor.
Skulle ju egentligen åkt till marstrand, men det blev så sent efter sjukhuset så vi hann inte. Istället träffade jag upp Nilsson i stan, satt i bältesspännarparken bland massa folk, svensexor bland annat och drack sangria. Det blev engelska för oss hela förfesten efterssom killarna vi satt med kom från Holland.. bra att öva lite ibland.
Sen bar det av till chez en liten stund och sen till peacock där vi träffade upp Markus och hans kompisar.
Va väl sådär på peacock, gillar inte det stället alls egentligen.. men men.
Igår va det rätt lugnt, sov större delen av eftermiddagen och sen låg jag bara o kolla på film hela kvällen, en typisk söndag alltså.

Idag ska jag hälsa på mormor i alla fall, ska bli kul att se henne igen.

Veckans planer:
Idag: Hälsa på mormor
Tisdag: Gå på Diggeloo i slottsskogen med syster
Onsdag: ?
Torsdag: ?
Fredag: Ta det lugnt, chill med frugan?
Lördag: Jobba på Kicks, ev till båstad sen
Söndag: ?



Puss M


färgade linser

Idag har jag gkort slag i saken och beställt färgade linser.. lite kul och se hur det kommer att se ut..
Jag kommer bli brown eyed girl i alla fall;)


Nu är det fredags fika snart-

Pratade med mamma nyss, sjukhuset hade ringt och sagt att mormor mådde "bra" och att hon hade sina nya kläder på sig. Hon hade suttit och pratat med titti hela dagen, som är henne handledare.

Ikväll blir det nog lugnt, kanske bara åker in till stan en sväng typ.
Imon där emot blir det party på marstrand...

Puss M

Nyss ringde ...

Nyss ringde Sis mig och sa att hon hade fått biljetter till diggiloo nu på tisdag i slottsskogsvallen.. hon unddra om jag ville ha 2 st. Det tackar man för=) Har aldrig varit på det tidigar så...



Puss M

Miss you

Snart ska jag äntligen få träffa min älskade mormor =)
Jag har saknat dig som bara den.. åhh jag hoppas bara inte att du blir ledsen när vi ska gå, jag vill inte se dig så.

Nu har jag i alla fall fått 45 mn sol på lunchen, så skönt att bara ligga där och inte tänka på nåt speciellt..
Puss

Glassigt

Härligt, äntligen lite sol. Ska sola på lunchen idag, no make up today (bara runt ögonen)... När jag såg frugans bränna igår blev jag inte lite avis, hon hade pressat i 3h och det syntes =) Vill med !
Idag ska jag hälsa på mormor på sjukhjuset, usch vet att det kommer va jobbigt att se henne sådär men eftersom hon hade frågat efter mig igår så känner jag att det inte finns nåt val, vill såklart själv med.

Idag ska jag beställa skor och färgade linser på nätet. Får se hur det går..
Dessutom har jag lyckats slarva bort mina klipps till löshåret, så nu måste jag verkligen leta eller köpa nya. Hann ju inte ens använda håret innan dom försvann.


Puss

hemma

Mamma ringde från sjukhuset och morfars bil hade lagt av så jag fick åka från jobbet, tanka, sen till mölndals sjukhus och sen fick vi bogsera bilen.. det gick bra trots att en cyklist höll på att köra in i snöret plus att en kille Hoppa över det.. haha.
Snart får jag fin besök. Frugan.


Bilden från plåtningen med makeupstore kommer här:
make-up: veronika och fotograf: magnus Egger


Ser verkligen inte ut som jag.. men det e kul hur det går att förändra med håruppsättningar och smink.

PussM

at work

Nyss kopplat av lite i solen i alla falll..försökt rensa huvudet lite.
Får besök av Millan ikväll med så då kommer jag förhoppningsvis slippa tänka så mycket också.
Har bara fått ett kort än sålänge från makeupstudion, lägger upp det när jag kommit hem.

Ha det bra sålänge.

Puss M

God morgon

Inte för att jag har gått upp nu men...
Hade ju hoppats på en bra sömn i natt men så blev det inte. Hade svårt att somna och när jag väl hade somnat så var det någon som drog i min dörr, självklart blev jag jätterädd.. och sprang ner, dåfick jag syn på morfar som gick runt i hallen och letade efter mormor. Han hittade inte henne någonstans, jag förklarade för honom att hon låg på sjukhus och att vi skulle hälsa på henne imon. Me han trodde inte på mig, men tillslut så gick han o la sig gen. Jag va jyu inte direkt så trött längre då och trodde inte att jag skulle kunna somna om..
Jag gick ner och la mig på soffan istället (dels för att det var varmt uppe hos mig o ingen luft plus att jag va lite rädd) och där somnade jag bra, sov "hela" natten..

Jag behöver verkligen komma bort ett tag nu känner jag samtidigt som jag vill vara så nära mormor som möjligt.
På torsdag är det exakt 1 mån kvar till vi åker till spanien =)


Puss M

God natt


God natt mormor.. jag vet att sjuksystern tar hand om dig. Det har dom lovat!
Vi ringde ju innan och kollade så att allt var bra med dig och att du inte var ledsen längre, dom sa att du hade blivit lugnare och att du satt och åt isglass med dom andra på avdelningen. jag undrar så mycket om du undrar vart vi är... du får inte tro att vi har övergett mig mormor.. vi kommer och hälsar på dig imon hjärtat.
Vi har ju bott i samma hus i 15 år och jag har träffat dig varje dag under dessa år.
Förstår inte hur jag ska kunna somna, mina tankar är hos dig hela tiden..
och tårarna bara rinner o rinner.. och det blir ju inte bättre av att jag ser mamma gråta hela tiden.

Puss M

Mormor

Känns som att allt kommer bara handla om mormor nu ett tag..

Mamma ringde nyss. Dom hade lämnat av mormor.. och hon hade suttit och sagt i bilen att hon visste vart dom skulle ta henne och att hon inte ville. Sen när dom hade varit där ett tag och det var dags att gå så hade hon blivit jätteledsen och vägrade släppa morfars hand. Jag orkar inte mer!!! När dom skulle åka ner i hissen så hade mormor stått i korridoren och tittat in i fönstret och gråtit för att hon ville följa med hem.
Men trots att det är hemskt så är detta nog det bästa för mormor (och alla).. Ikväll skulle dom ta prover och se ifall dom kunde ge henne någon annan medicin.

När jag kommer hem ska jag bara bädda ner mig och gråta ut en massa.. så mycket att det inte finns en enda tår kvar till imon=(




Puss M

Hitta på nåt?

Även fast jag är ledsen och har gråten i halsen hela tiden så ska jag försöka att hitta på nåt kul. Vet inte om jag kommer kunna det, men jag måste rensa tankarna lite... har ont i huvudet av allt tänkande.
Igår när ann-ida ringde så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre, jag bara grät och grät. 
Blir nog en liten träff med henne och alex en av dagarna o frugan en dag eller 2.. beror på hur mkt hon hinner ses innan hon åker hem.
Kanske promenix med E eller nåt, men just nu har jag ingen ork att gå...


Snart lunch, ska bli skönt. Kunde inte äta någon frukost imorse..


Puss M 


Skriver absolut inte detta för att ni ska tycka synd om mig, men jag känner att jag behöver skriva av mig bara..

Sömnlös

Inatt har jag sovit jättedåligt. Precis när jag hade gått och lagt mig och sagt god natt till mormor o morfar så hörde jag massa ljud nerifrån.. mormor grät igen, eftersom hon ville åka "hem" och inte sova bredvid den äckliga gubben (morfar (L) )...dessutom så undrade hon vart alla barnen var och hon vägrade att inse att dom hade växt upp.. mamma blev själävklart helt förtvivlad när mormor vägrade inse detta och bara stod och skrek åt mamma att hon ljuger och att hon är dum i huvudet.. Dumma dumma sjukdom. Men detta stadiet hon är i nu är tydligen ett av det värsta (då man bland annat är aggressiv mot allt och alla) och det ´kommer att försvinna, men ingen vet när.. det tar olika lång tid för alla. Man får ju försöka se det positivt, även om det e svårt och att efter detta arga-stadiet så kommer hon inte veta mycket mer... att hon skulle känna igen oss över huvudtaget är inte så troligt..
Efter en sömnlös natt, med mormor framför näthinnan var jag faktiskt rädd. Jag trodde aldrig att jag skulle vara rädd för min egen mormor men det var jag faktiskt.. hon är någon helt annan när hon blir sådär. Älskade mormor.

Mamma och pappa sov i skift på soffan hela natten, ifall mormor skulle vakna och få för sig att gå "hem" eller nåt.
Men hon sov som en stock, och det var väl tur det i alla fall.
Klockan 14 idag ska hon skrivas in på sjukhuset och få hjälp... vet inte hur länge hon kommer att bo där eller om hon aldrig mer kommer komma hem igen.
Vill inte ens tänka på att det kanske var sista natten inatt som mormor sov bredvid morfar i DERAS säng...

Dumma dumma dumma sjukdom, om jag någon gång vinner mycket pengar så ska jag skänka massa pengar till alzeimers forskningen.
Det är fakttiskt nåtgot som är ärftligt, det betyder inte att jag måste få den men det finns en risk.

Morfar, du är fantastisk som orkar stå upp trots allt detta.

Puss M

RSS 2.0