ciao bella

Imon ska jag och ann-ida på förhandsvisning på Ciao Bella. Ska bli jättemysigt. Visste först inte ens vad filmen handlade om men sen sa ann-ida att det var om en gothia cup kärlek typ och då längtade jag genast mycket mer till imon. Bra att det var just ann-ida som hänger med också eftersom vi hängde på gothia varje år och förälskade oss i både Tyskar och Italienare. Gud var kul man hade under den veckan kommer ihåg hur vi gick upp tidigt på morgonen för att kolla på matcher, snabbt hem och äta när dom åkte hem för att duscha , sedan åkte vi till skolan igen för att möta upp dom.. satt där och snacka och flirtade haha. och sedan var det snabbt hem .. duscha och byta kläder inför det berömda gothia discot i lisebergshallen. Sen köade man i timmar innan man äntligen var inne. Helt svettigt, massa killar i ring runt tjejer i vita savann byxor med svarta string, hånglade par överallt.. Där stannade man enda tills det stängde, som var vid klockan 1 eller 2 tror jag. Sedan var det bara att gå och lägga sig och sms:a med sina lag ..haha. Nästa dag var det likadant.. så på gick det en vecka.
Men faaaaan va kul vi hade det. Mn var nog lite fjortis ändå... när man tänker efter, men det hörde nästan åldern till på nåt sätt.

Invigningen på Gothia är typ det finaste av allt... hela Ullevi är fylld av spännda ungdomar och stämningen på topp. Alla lagen presenteras, folk sjunger låtar som alla kan.. "we are the champion" eller hur det nu stavas .. sedan delas det ut ballonger i gult och blått som sedan släppt upp i det blå och sedan kommer fyverkeriet. Efter det går alla till invigningen av discot... Haha man kan inte låta bli att skratta åt alla sjuka och roliga stunder vi har haft där.
Me and Ann-ida... Tyskar,Italienare,Svenskar..lag lag lag.. :)



Bilder säger inte så mkt om de galna veckorna som man haft där.. tror att det måste upplevas faktiskt. Synd att jag inte har några kort på datorn på mig å ann-ida därifrån...men men.

/malle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0